29.11.15

Χιλιάδες Αϊ-Βασίληδες τρέχουν στην Αθήνα για καλό σκοπό

Το 2o Athens Santa Run θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίοτ 2015. 

Ώρα έναρξης 11.30. 

Το κέντρο της Αθήνας θα υποδεχθεί για άλλη μια χρονιά τους Αϊ Βασίληδες- δρομείς στο Santa Run, τον πιο Χριστουγεννιάτικο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος έχει καθιερωθεί ήδη σε μεγάλες πόλεις διεθνώς.

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το 2ο Athens Santa Run μας βάζει στο χαρμόσυνο κλίμα των γιορτών, αφού πλήθος συμμετεχόντων θα ντυθούν με στολές του Άγιου Βασίλη και θα διασχίσουν μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της Αθήνας με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομίλιου).

Προάγοντας τον αθλητισμό, την άσκηση αλλά και τη φιλανθρωπία στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, ο κάθε δρομέας θα μπορεί να συμμετάσχει με το συμβολικό ποσό των €10 ενώ το σύνολο των κερδών θα διατεθεί στo Σωματείο ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού.
Χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό, οι Αϊ Βασίληδες κάθε ηλικίας αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους του κέντρου, με σκοπό να γίνουν μέρος μιας γιορτής, όπου όλοι μαζί θα διασκεδάσουν ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρουν και το Χριστουγεννιάτικο τους δώρο σε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη!
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τα Holmes Place, σε συνεργασία με την επιτυχημένη ομάδα του Spetses mini Marathon και με τη συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου