27.11.15

Αυστραλία: Κινητοποίηση της αστυνομίας λόγω… αράχνης

 Όλα ξεκίνησαν όταν οι αρχές ενημερώθηκαν στις 2 π.μ. του Σαββάτου ότι μέσα από ένα σπίτι ακούγονται δυνατές κραυγές, με τους γείτονες να καταγγέλλουν ότι κάποιος φώναζε  «θα σε σκοτώσω, θα πεθάνεις»

Την κινητοποίηση της αστυνομίας προκάλεσε εμμέσως μία αράχνη στην πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας, στην ανατολική Αυστραλία.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι αρχές ενημερώθηκαν στις 2 π.μ. του Σαββάτου ότι μέσα από ένα σπίτι ακούγονται δυνατές κραυγές, με τους γείτονες να καταγγέλλουν ότι κάποιος φώναζε  «θα σε σκοτώσω, θα πεθάνεις».
Εκτιμώντας ότι πρόκειται για κάποιο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, διαπιστώνοντας τελικά ότι πίσω από τις κραυγές κρυβόταν ένας άνδρας που φοβόταν τις αράχνες.
Ο άνδρας μάλιστα φέρεται να κρατούσε ακόμα το εντομοκτόνο και να είχε μετακινήσει αρκετά έπιπλα, με τους αστυνομικούς να υποψιάζονται ότι ενδεχομένως να σκότωσε και να έκρυψε κάπου μέσα στο σπίτι τη σύντροφό του.
Μετά από έναν σπαρταριστό διάλογο με τους αξιωματικούς, ο άνδρας ξεκαθάρισε ότι έμενε μόνος του στο σπίτι και δεν σκότωσε κανέναν παρά μόνο μία... αράχνη, ενώ ζήτησε συγγνώμη για τα ουρλιαχτά του.
Βλέποντας το μέγεθος της αράχνης, πάντως, οι αστυνομικοί σχολίασαν ότι εν μέρει δικαιολογείται η αντίδραση του άνδρα…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου