5.11.15

Το «Μαράκι» από την Πάτρα που ψάχνει συντροφιά - H 19χρονη «ψαρώνει» το facebook!

Το… Μαράκι ψάχνει για συντροφιά. 

Ο λόγος για μία νεαρή που συστήνεται ως «Μαράκι» στην σελίδα που έχει στο facebook και η οποία με τις φωτογραφίες που ανεβάζει, αλλά και τα post που συνοδεύουν τις εικόνες αυτές έχει τρελάνει τους φίλους της στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα δείχνουν οι εικόνες πρόκειται για μία πανέμορφη κοπέλα, ιδιαίτερα σεξουαλική που δεν έχει κανένα πρόβλημα να εκφράσει τον ερωτισμό της μέσα από ιδιαίτερα hot φωτογραφίσεις που βγάζει μέσα από το διαμέρισμα της, προφανώς.

Η κοπέλα φωτογραφίζεται με σέξι εσώρουχα με φόντο το δωμάτιο της, το μπάνιο της, τον καθρέπτη της και όλα αυτά καλύπτοντας το πρόσωπο της, αφήνοντας όμως διάχυτα να φανούν τα πλούσια σωματικά της προσόντα.

Τόσο από μπροστά, όσο και από πίσω. Τα στοιχεία που έχει στο facebook αναφέρουν ότι το… Μαράκι είναι μία 19χρονη κοπέλα που ζει στην Πάτρα και η οποία προέρχεται στην καταγωγή από την Αλβανία.

Έχει όμως γεννηθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα και ταυτόχρονα είναι φοιτήτρια, χωρίς όμως να αποκαλύπτει στους χρήστες το είδος των σπουδών της. Τα post όμως που κάνει είναι σαφώς ερωτικού περιεχομένου, τονίζοντας ότι είναι ανοικτή στο να δέχεται προσκλήσεις από «φίλους».

Με τον δικό της τρόπο προτρέπει τους χρήστες στα social media να την γνωρίσουν από το facebook και να της κάνουν add, αναφέροντας χαρακτηριστικά: « τα κάνω όλα για εσένα», τονίζοντας όμως ότι όλα αυτά τα κάνει μόνο στο διαδίκτυο.

Το σίγουρο και ανεξάρτητα των πραγματικών σκοπών που έχει, αν δηλαδή κάποιος χρησιμοποιεί τη σελίδα αυτή για να κλείνει «ροζ ραντεβού» είναι ότι το «Μαράκι» καταφέρνει και «ψαρώνει» τους χρήστες του διαδικτύου και των social media.
 

 patrasevents.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου