29.11.15

ΒΙΝΤΕΟ - Χημικά και HAARP σε όλη την Ελλάδα – Στόχος το νευρικό σύστημα εκτός από τον καιρό

Το άρθρο το διάβασαμε στην ιστοσελίδα pressnews και σας μεταφέρουμε αυτούσιο το δημοσίευμα για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα:

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο με χημικά στους ουρανούς και το HAARP να δουλεύει στο φουλ!
Κάποιοι κρίνουν ότι δεν πρέπει ο κόσμος να ξεκουράζεται τα Σαββατοκύριακα και το μηχανάκι δουλεύει ασταμάτητα. Οι εξελίξεις και τα γεγονότα
ραγδαία στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο. Ανεβάζουν σταδιακά το βόλιουμ ώστε αν γίνουν σοβαρά γεγονότα το νευρικό μας σύστημα να τα έχει ήδη παίξει.
Μπορεί για κάποιους να μοιάζει με έργο επιστημονικής φαντασίας όλο αυτό, αλλά τα έργα και τα βιβλία δεν δημιουργήθηκαν από παρθενογένεση. Κάποιοι είχαν πληροφορίες εκ των έσω, άλλοι πάλι… εκ των άνω! Πείτε το ένστικτο, προαίσθηση, προφητεία – είναι αυτό που κάνει κάποιους ανθρώπους ξεχωριστούς.
 
Η Shri Mataji, η μοναδική δασκάλα του γιόγκα που για τη διδασκαλία της δεν ζήτησε ποτέ κανένα αντάλλαγμα, η μοναδική που έδινε αυτοπραγμάτωση -κάτι που δεν κάνουν οι άλλοι λογάδες- μας το είχε πει από τα τέλη της δεκαετίας του ’80, αλλά ποιος καταλάβαινε τότε τι εννοούσε ακριβώς
Εκείνη ήξερε. Ο διπλωμάτης σύζυγός της μπαινόβγαινε στον ΟΗΕ το ίδιο κι εκείνη μαζί του. Τελικά δολοφονήθηκε για το έργο της, από χέρια “δικών” της ανθρώπων.
Και πόσο μακριά είναι τα λεγόμενα της από τα λεγόμενα του Μπρεζίνσκι; Αυτός δεν έκανε
πρόβλεψη, απλά έλεγε τι ετοιμάζουν:
Το είπε τη δεκαετία του ’70 και το HAARP άρχισε να λειτουργεί το 1992, τρία χρόνια μετά την προειδοποίηση της Shri Mataji.
Τώρα το λεπτό νευρικό σύστημα μας δέχεται πυρά ακτινοβολίας, ενώ από την άλλη, οι Νεοταξίτες – Νεοεποχίτες διοργανώνουν μαζικούς διαλογισμούς με περίεργες τεχνικές για να καταγράψουν το συλλογικό συνειδητό – θα γράψουμε σύντομα γι’ αυτό. Γενικά όπου βλέπετε κάλεσμα για τέτοιες ομαδικές χαρούλες μείνετε μακριά!
Επίσης έχουμε συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Έλληνα πιλότο Θ. Κασνέση ο οποίος μιλά για τους τύπους αεροψεκασμών (Chemtrails και Comtrails) με χημικά που γίνονται πάνω από τον Ελληνικό εναέριο χώρο, όπως επίσης και για τους τρόπους με τους οποίους γίνονται!
Δείτε το απίστευτο βίντεο πριν κατέβει:
Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται τα ιριδίζοντα χημικά και τα κατσαρά σύννεφα από τα μικροκύματα. Κάπως έτσι και το υγρό στοιχείο στο σώμα σας καείναι πολύ!!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου