30.11.15

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ !Reuters: Το Μαξίμου ρίχνει την ευθύνη για τα tweet σε βοηθό του Τσίπρα


Reuters: Το Μαξίμου ρίχνει την ευθύνη για τα tweet σε βοηθό του Τσίπρα

Σε συνεργάτη του πρωθυπουργού φέρεται να ρίχνει την ευθύνη η κυβέρνηση για το σάλο που προκλήθηκε στα social media από τις αναρτήσεις του Αλέξη Τσίπρα που προκπάλεσαν την ενόχληση του Τούρκου ομολόγου του, Αχμέτ Νταβούτογλου, παίρνοντας μεγάλη διάσταση στα διεθνή ΜΜΕ.
Σύμφωνα με αξιωματούχο του γραφείου του πρωθυπουργού, ο οποίος μίλησε στο Reuters, ένας βοηθός του κ. Τσίπρα έκανε κατά λάθος τις αναρτήσεις.
«Εγινε ένα λάθος. Ο κ. Τσίπρας πράγματι τα είπε αυτά στον κ. Νταβούτογλου, στη συνάντησή τους, αλλά δεν υπήρχε πρόθεση να δημοσιοποιηθούν, οπότε διαγράφηκαν», φέρεται να δήλωσε ο Ελληνας αξιωματούχος.
«Διαγράψαμε τις αναρτήσεις από την καλή μας θέληση» σχολίαζε το Μαξίμου.
Ο σάλος ξεκίνησε από μια ανάρτηση στον λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter, η οποία απευθυνόταν στον κ. Νταβούτογλου λέγοντας: «Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας απέναντι στους Τούρκους».
Ο Τούρκος πρωθυπουργός απάντησε στον Ελληνα ομόλογό του, επίσης μέσω του Twitter, «Τα σχόλια του Αλέξη Τσίπρα για τους πιλότους είναι μετά βίας στο πνεύμα της ημέρας. Αλέξη, ας επικεντρωθούμε στη θετική ατζέντα μας».
Τελικά οι αναρτήσεις διαγράφηκαν από τον αγγλόφωνο λογαριασμό του κ. Τσίπρα στο Twitter με το θέμα να έχει ήδη λάβει μεγάλες διαστάσεις διεθνώς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου