26.12.15

Του «τά΄κοψε» η γυναίκα του επειδή δεν ανταποκρινόταν στις ...συζυγικές του υποχρεώσεις !

Μια 34χρονη στην Κένυα έκοψε τα «εργαλεία» του 36χρονου συζύγου της επειδή δεν ανταποκρινόταν στις συζυγικές του υποχρεώσεις.
Ο Σόλομον Κιπρότιτς (Solomon Kiprotich), 36 ετών, περιέγραψε πώς η γυναίκα του το βράδυ της Πέμπτης 17 Δεκεμβρίου του έκοψε τα γεννητικά του όργανα χρησιμοποιώντας ένα κουζινομάχαιρο.
Ο Κιπρότιτς νωρίτερα την Πέμπτη είχε επαγγελματικό ραντεβού. Στις 06.00 το απόγευμα πήγε σε μια παμπ. Μετά γύρισε σπίτι του, στο χωριό Τσεκούνι, στην επαρχία Ναντί. Όλα σπίτι φαίνονταν φυσιολογικά όπως και η γυναίκα του.
Έπεσε νωρίς για ύπνο. Γύρω στις 10.00 το βράδυ άρχισε η κόλασή του.
«Ήρθε και έκατσε πάνω στο στήθος μου και άρχισε να μου κόβει τα όργανα. Έκλαιγα και καλούσα σε βοήθεια επειδή με ευνούχισε εντελώς», είπε ο ίδιος συγκλονισμένος.
Γείτονες που άκουσαν τα ουρλιαχτά και τις ικεσίες του 36χρονου, έσπευσαν στο σπίτι του, μαζί με τον τοπικό αστυνομικό, και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Ο δρ. Ισμαέλ Αϊγιάμπεϊ (Ismael Aiyabei), που εγχείρισε τον ευνουχισμένο άνδρα, δήλωσε ότι κατάφερε να τα ράψει πάλι πίσω.
«Ήταν μια πετυχημένη εγχείριση και καταφέραμε να επιστρέψουμε όλα τα όργανα στις σωστές θέσεις τους, επειδή ακόμα ήταν φρέσκα. Η ουρήθρα λειτουργεί και ο ασθενής θα αναρρώνει μέρα με την ημέρα».
Η σύζυγος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη. «Του τα έκοψα γιατί με παραμελούσε», είπε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου