5.12.15

Ποιες δύο μυρωδιές λειτουργούν ως φυσικά... βιάγκρα για άνδρες και γυναίκες!

-Με νέα έρευνα εισήγαγαν μία νέα «έννοια» στο σεξ: τις μυρωδιές-βιάγκρα...-Δεν υπάρχουν μόνο αφροδισιακές τροφές, αλλά και μυρωδιές. Αυτό υποστηρίζουν επιστήμονες από το Ερευνητικό και Θεραπευτικό Ίδρυμα Όσφρησης & Γεύσης (STTRF) στο Σικάγο.

Με νέα έρευνα εισήγαγαν μία νέα «έννοια» στο σεξ: τις μυρωδιές-βιάγκρα! Αποκαλύφθηκε ότι ορισμένες μυρωδιές που αναδίδουν συγκεκριμένα φρούτα ή τροφές, είναι δυνατόν να απογειώσουν τη λίμπιντο και να διεγείρουν τις αισθήσεις.

Η μυρωδιά-βιάγκρα που διεγείρει περισσότερο τους άντρες:

Αυτή της λεβάντας.

Η μυρωδιά-βιάγκρα που διεγείρει περισσότερο τις γυναίκες:

Αυτή της καραμέλας.

Παράλληλα, η έρευνα επιβεβαίωσε και την αφροδισιακή αξία της κανέλας, η οποία τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι συγκεκριμένες μυρωδιές έχουν τη δυνατότητα να ανακαλούν καλές αναμνήσεις, με αποτέλεσμα να φεύγει το άγχος και οι αναστολές και έτσι να ενισχύεται η ροή αίματος στα γεννητικά όργανα.
<a href='http://www.xblasterads.com/www/delivery/ck.php?n=aba1ddc9&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE' target='_blank'><img src='http://www.xblasterads.com/www/delivery/avw.php?zoneid=1672&amp;cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE&amp;n=aba1ddc9' border='0' alt='' /></a>

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου