Θυμάστε τον Γκρούεζα που ως επάγγελμα είχε το...κόμμα και τη διεκπεραίωση λαϊκών αιτημάτων , δηλαδή ρουσφέτια; Αυτόν περιέγραψε στη Βουλή ο πρώην υπουργός του ΠαΣοΚ Κ. Σκανδαλίδης!
Ελεγε λοιπόν σε πηγαδάκι βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ότι υπάρχει ένα στέλεχος (το κατονόμασε μάλιστα) που είχε στο παρελθόν εργαστεί  ως διεκπεραιωτής αιτημάτων στο δικό του πολιτικό γραφείο, εν συνεχεία πήρε μετεγγραφή για το γραφείο της Λούκας Κατσέλη, κατόπιν πήγε στο γραφείο της Αννας Διαμαντοπούλου, θήτευσε επίσης και σε μερικά άλλα γραφεία πρώην υπουργών, ένα διάστημα κατά τη διάρκεια των δημοτικών εκλογών βρέθηκε στον Γιάννη Μώραλη, θέλησε να ξαναγυρίσει στον κ. Σκανδαλίδη (αλλά στο μεταξύ ο ίδιος «έφυγε» από υπουργός) και σήμερα «υπηρετεί» στο πολιτικό γραφείο πρωτοκλασάτου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε όλα τα γραφεία όπου θήτευσε είχε ιδιαίτερη κλήση και ζήλο στην εξυπηρέτηση αιτημάτων πολιτών (κατά προτίμηση των ψηφοφόρων των υπουργών που υπηρετούσε). Και τώρα, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης,είναι περιζήτητος σε πολλά πολιτικά γραφεία.