31.12.15

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Με την ευκαιρία της έλευσης του Νέου Χρόνου 2016 θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συμπολίτες μου, υγεία, πρόοδο, προσωπική ευτυχία και κοινωνική ευημερία.

Για τη χώρα μας αλλά και για το Δήμο μας το 2016 θα είναι χρόνος - ορόσημο, αρκεί να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Γιατί όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί!

Όπως όλα τα χρόνια που με τιμήσατε με την επιλογή σας να είμαι στο τιμόνι του Δήμου μας, διαρκής επιδίωξη δική μου και των συνεργατών μου είναι η περαιτέρω αναβάθμιση της περιοχής με καίρια έργα και παρεμβάσεις.

Η αισιοδοξία μας αυτή στηρίζεται στο έργο που έχουμε ήδη επιτελέσει με χρηστή διαχείριση τα προηγούμενα χρόνια, έχοντας τη συνεργασία και συμπαράσταση των συμπολιτών μας.

Στο διάστημα αυτό, προωθήσαμε σημαντικά έργα υποδομής, βελτιώσαμε το επίπεδο παροχής των δημοτικών υπηρεσιών, προγραμματίσαμε δράσεις προς όφελος των αδυνάτων, μεριμνήσαμε για το περιβάλλον, προβάλλαμε στα πέρατα του κόσμου, τα μνημεία πολιτισμού και την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τόπου μας.

Με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις μας συνεχίζουμε και το 2016 με στόχο να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Καλή Χρονιά σε όλους!


ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ε.Δ.Ε.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π. ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου