12.9.15

Δράμα στην ΔΡΑΜΑ ! Η γραμματέας νάρκωνε, φωτογράφιζε γυμνό,εκβίαζε και έκλεβε γιατρό!

Κινηματογραφικό σενάριο θυμίζει η υπόθεση 21χρονης γραμματέως που εκβίαζε τον 68χρονο γιατρό και εργοδότη της 

- Πώς αντέδρασε εκείνος;

Δεν έχει προηγούμενο η υπόθεση εκβίασης που αποκαλύφθηκε στη Δράμα, με θύμα έναν ηλικιωμένο γιατρό τον οποίο η… έμπιστη νεαρή γραμματέας του νάρκωνε ρίχνοντας υπνωτικά χάπια στον καφέ του!
Η αδίστακτη 21χρονη τον έγδυνε, τον φωτογράφιζε γυμνό και ζητούσε χρήματα για να μην στείλει τις φωτογραφίες στη σύζυγό του!

Ταυτόχρονα, έκλεβε χρήματα και χρυσαφικά από το ιατρείο του άτυχου 68χρονου, καθώς και ιατρικές συνταγές που πλαστογραφούσαν στη συνέχεια οι συνεργοί της!
Η δράση της νεαρής γραμματέως με το κινηματογραφικό σενάριο, ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου και, στις 10 του μήνα, ο γιατρός αντίκρισε με έκπληξη έναν 30χρονο που τον επισκέφθηκε στο ιατρείο του, του έδειξε τις επίμαχες φωτογραφίες και απαίτησε εκβιαστικά να καταθέσει 10.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό για να μην τις στείλει στη γυναίκα του!

Ωστόσο, ο 68χρονος δεν πτοήθηκε και πήγε κατευθείαν στην Ασφάλεια, όπου προσημειώθηκαν 800 ευρώ τα οποία θα έδινε στους εκβιαστές ως προκαταβολή. Στο ραντεβού εμφανίστηκαν η 21χρονη γραμματέας και ένας 29χρονος, που πήραν τα χρήματα και όρισαν χρονικό περιθώριο ως τις 18 Σεπτεμβρίου για την καταβολή άλλων 5.000 ευρώ στο λογαριασμό της νεαρής. Τότε, όμως, επενέβησαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν. Λίγο αργότερα συνελήφθη και ο 30χρονος, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για κλοπή.

Στα σπίτια των τριών δραστών, βρέθηκαν μια πλαστογραφημένη ιατρική συνταγή που είχε κλέψει η 21χρονη από το ιατρείο, πέντε φωτογραφίες που απεικόνιζαν γυμνό τον 68χρονο, μια φορητή βιντεοκάμερα, ένας φορητός υπολογιστής, ένα usb stick, δυο πλαστά DVD, 73 χάπια των φαρμακευτικών σκευασμάτων Xanax, Stedon και Hipnostedon και τρία κινητά. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

protothema.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Άτακτο δελφίνι !!! Ήθελε να κάνει... σεξ με γυναίκα !

Αυτό είναι το άτακτο δελφίνι που ήθελε να κάνει... σεξ με γυναίκα μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων.

Δείτε το Βίντεο 

BINTEO - Δείτε το «βουνό του σεξ» όπου άγνωστοι κάνουν έρωτα μεταξύ τους!

Δείτε το «βουνό του σεξ» όπου άγνωστοι κάνουν έρωτα μεταξύ τους! (Φωτογραφίες & Βίντεο)
Στην Ινδονησία, μία χώρα που οι προγαμιαίες σχέσεις θεωρούνται ταμπού, υπάρχει το «Βουνό του Σεξ» ή αλλιώς «Γκούνουνγκ Κεμέκους» όπου βρίσκεται ο «Ναός του Έρωτα».
Συγκεκριμένα, στο «Βουνό του Σεξ» συρρέουν άνδρες και γυναίκες και επαγγελματίες προκειμένου να επιδοθούν σε ερωτικές περιπτύξεις με αγνώστους. Στο συγκεκριμένο όρος κρύβεται ένα από τα πιο περίεργα μυστικά ολόκληρης της Ινδονησίας.
Για… καλή τύχη δεν αρκεί κάποιος να κάνει μόνο μία φορά σεξ με άγνωστο αλλά: «θα πρέπει να κάνει έρωτα επτά διαδοχικές φορές, κάθε 35 μέρες, για να έχει αποτέλεσμα αυτό το τελετουργικό».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, τις νύχτες με μεγάλη ζήτηση το «Βουνό του Σεξ» επισκέπτονται πάνω από οκτώ χιλιάδες άτομα. Επί της ουσίας πρόκειται για μία παράδοση του 16ου αιώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότεροι που επισκέπτονται το συγκεκριμένο μέρος είναι άνδρες με αποτέλεσμα οι ιερόδουλες να καλούνται να βοηθήσουν για να… καλυφθούν οι ανάγκες.

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ - Έρχονται νέες ζέστες !

Μεγάλη ανατροπή στον καιρό ο οποίος  έρχεται για να μας δείξει πως το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ !!
 Μέσα στο διάστημα 16-20 Σεπτεμβρίου, η θερμοκρασία θα ανέβει αισθητά μόνο όμως τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας, σε περιοχές της δυτικής, βόρειας και κεντρικής Ελλάδας.

Θα επικρατήσουν θερμοκρασίες της τάξεως 34-35 βαθμών Κελσίου, που είναι ζέστη για την εποχή που διανύουμε. 
Ο λόγος είναι μία θερμή μάζα ανέμων που θα κινηθεί από την βόρεια Αφρική προς την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, ενώ οι βροχές θα σταματήσουν εξαιτίας ενός αντικυκλώνα που θα εμποδίζει τις βροχές να έρχονται προς τη χώρα μας.

Ωστόσο μετά τις 20-21 Σεπτεμβρίου και όσο θα βαδίζουμε προς τα τέλη του μήνα, η θερμοκρασία θα πάρει την κατηφόρα και θα πέσει αισθητά, με τον καιρό να επιδεινώνεται εκ' νέου με βροχές και καταιγίδες.

Τέλος, νεότερα προγνωστικά στοιχεία θέλουν τον Οκτώβριο να κυλάει με ψυχρό καιρό, αρκετό κρύο για την εποχή και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, με πολλές βροχές.

Ενημερωθείτε για τις κεραίες γύρω σας

Από την ΕΕΤΤ
Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) ανέπτυξε την Ενημερωτική Πύλη Κατασκευών Κεραιών «keraies.eett.gr» η οποία παρέχει στους πολίτες τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τις κατασκευές κεραιών που τους ενδιαφέρουν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.
Στο «keraies.eett.gr» οι πολίτες μπορούν, με απλά βήματα, να αναζητήσουν κατασκευές κεραιών σε έναν Δήμο ή συγκεκριμένη διεύθυνση, καθώς και σε μια γεωγραφική περιοχή, μέσω χάρτη, και στη συνέχεια να ενημερωθούν για:
Τις κατασκευές κεραιών που έχουν αδειοδοτηθεί από την ΕΕΤΤ ή έχουν δηλωθεί στην ΕΕΤΤ.
Το περιεχόμενο της άδειας ή της δήλωσης όπου αναφέρονται και οι σχετικές εγκρίσεις συναρμόδιων φορέων.
Το νομοθετικό πλαίσιο και τη διαδικασία βάσει της οποίας αδειοδοτήθηκε.
Την εταιρία που είναι κάτοχος της κεραίας.
Επίσης, παρέχονται γενικότερες πληροφορίες για θέματα κατασκευών κεραιών, όπως το νομοθετικό πλαίσιο, η διαδικασία αδειοδότησης και οι αρμόδιοι φορείς.
Οι πληροφορίες που παρέχονται στο «keraies.eett.gr» βασίζονται στα στοιχεία που τηρούνται στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Κατασκευών Κεραιών (ΣΗΛΥΑ), μία ακόμα διαδικτυακή εφαρμογή της ΕΕΤΤ μέσω της οποίας πραγματοποιείται η διαδικασία αδειοδότησης μίας στάσης (one-stop shop) για τις κατασκευές κεραιών.
To «keraies.eett.gr» σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την ΕΕΤΤ και λειτουργεί πιλοτικά. Στόχος της ΕΕΤΤ είναι η ενίσχυση της διαφάνειας σε θέματα αδειοδότησης κατασκευών κεραιών και η προάσπιση των δικαιωμάτων των πολιτών με την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.



Πηγή: techgear.gr

ΦΩΤΟ - Φωτογραφία με φώτα-μυστήριο σε πλανήτη δημοσίευσε η ΝΑΣΑ

Φωτογραφία με φώτα-μυστήριο σε πλανήτη δημοσίευσε η ΝΑΣΑ (ΦΩΤΟ)Νέες φωτογραφίες με μυστηριώδη φώτα σε κρατήρες του πλανήτη Ceres (Δήμητρας), δημοσιοποίησε η ΝAΣΑ την Τρίτη και την Πέμπτη.

Οι φωτογραφίες της NASA δημοσιοποιήθηκαν στα social media της διαστημικής υπηρεσίας των ΗΠΑ και αφορούν σε μυστηριώδεις φωτογραφίες από τον πλανήτη νάνο, που προκάλεσαν την έκπληξη των επιστημόνων.
Σύμφωνα με τα όσα γράφει η ΝΑΣΑ στο website της, οι φωτογραφίες καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου ενώ έγιναν αμέσως ανάρπαστες. Μάλιστα η αμερικανική υπηρεσία δίνει την δυνατότητα στους χρήστες του διαδικτύου να πουν την γνώμη τους για το τι μπορεί να είναι αυτά τα περίεργα φώτα, αφού πραγματικά οι ειδικοί της δεν έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται.
Αν και δεν υπάρχει στην ψηφοφορία στο σάιτ της ΝΑΣΑ η επιλογή "εξωγήινοι" ή "αρχαίος πολιτισμός", το κοινό μπορεί να διαλέξει μεταξύ των "ηφαίστειο", "θερμοπίδακας", "βράχια", "πάγος", "δεξαμενές αλατιού" κ.α.
ceres_2.png
Σύμφωνα με την wikipedia, η Δήμητρα (λατινικά και διεθνώς: Ceres - Σίριζ, επίσημη ονομασία: 1 Δήμητρα), είναι ο μικρότερος πλανήτης νάνος του Ηλιακού μας συστήματος και ο μόνος που βρίσκεται μέσα στην Κύρια Ζώνη Αστεροειδών. Επίσης είναι ο πρώτος αστεροειδής που ανακαλύφθηκε ποτέ. Ανακαλύφθηκε τυχαία την Πρωτοχρονιά του 1801 (την πρώτη νύκτα του αιώνα) από τον Τζουζέπε Πιάτζι, στο αστεροσκοπείο του Παλέρμο της Σικελίας. Στην αρχή νόμιζε ότι είχε ανακαλύψει ένα καινούργιο άστρο, μετά ένα κομήτη. Όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν μικρός πλανήτης που περιφερόταν γύρω από τον Ήλιο, του έδωσε το όνομα της θεάς - αρχαίας προστάτιδας της Σικελίας, αφού και οι πλανήτες είχαν ονόματα αρχαίων Ελλήνων θεών. Η απόσταση του αντικειμένου υπολογίστηκε από τον Καρλ Φρίντριχ Γκάους κάπου ανάμεσα στον Άρη και το Δία. Σήμερα γνωρίζουμε ότι είναι ο μεγαλύτερος από τους αστεροειδείς της Κύριας Ζώνης Αστεροειδών. Το σχήμα του είναι σχεδόν σφαιρικό, ελαφρώς πεπλατυσμένο, με μέγιστη διάμετρο 975 χιλιόμετρα και ελάχιστη 909 χιλιόμετρα.
Λόγω του μικρού της μεγέθους, η Δήμητρα δεν έχει φωτογραφηθεί σε μεγάλη ανάλυση από τη Γη. Οι φωτογραφίες από το διαστημικό τηλεσκόπιο Χαμπλ δείχνουν μια επιφάνεια με μεγάλες αντιθέσεις στη φωτεινότητα, και ένα μυστηριώδες λευκό σημείο.


newmoney.gr

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Απέφυγε τα "ΘΑ " του Γενάρη ο Τσίπρας !

 Δεν θέλει συμβουλές από ....παραδομένους !!!
 
«Δεν χρειαζόμαστε τις συμβουλές της συμμαχίας του “ναι” σε όλα, δεν χρειαζόμαστε τις παραινέσεις τους, δεν χρειαζόμαστε τη στήριξη και τη συνεργασία τους», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στην Καλαμάτα το βράδυ του Σαββάτου και υπογράμμισε: «Να μας λείπουν οι συμβουλές των παραδομένων.
 Που σήμερα μας κουνούν και το δάχτυλο από πάνω γιατί δε καταφέραμε μέσα σε έξι μήνες να βγάλουμε το λαό έξω από το λάκκο που αυτοί 40 χρόνια έσκαβαν και τον έριξαν μέσα».
Ο πρώην Πρωθυπουργός έκανε λόγο για «προσπάθειες του καθεστώτος της ολιγαρχίας και της διαπλοκής να αναστήσουν το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα προετοιμάζοντας κυβερνήσεις συνεργασίας»
Όπως ανέφερε, για τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση «δεν είναι αυτοσκοπός για να αναπαράγουμε συμφέροντα και ανισότητες αλλά το οχυρό της μάχης για να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα και την προοπτική».
«Είναι το οχυρό μάχης ενάντια στα μεγάλα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που θέλουν να επιστρέψουν για να πάρουν εκδίκηση. Και αυτό το οχυρό δεν θα το παραδώσουμε», υπογράμμισε.
Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα οργανώσει τη μάχη για να αλλάξει η Ελλάδα, ενώ επεσήμανε ότι κάθε μέρα που περνάει οι διαχωριστικές γραμμές γίνονται όλο και πιο σαφείς.
«Από τη μια μεριά οι δυνάμεις της χρεοκοπίας, οι δυνάμεις της διαφθοράς, της διαπλοκής, των μεγάλων οικονομικών  συμφερόντων, οι δυνάμεις της ολιγαρχίας με επικεφαλής την Ν.Δ. και τον κ. Μειμαράκη. Και από την άλλη μεριά οι δυνάμεις της εργασίας, της ισότητας, της διαφάνειας, του αγώνα κόντρα στην διαφθορά, στη φοροδιαφυγή με μπροστάρη τον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε.


Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έδωσε έναν αγώνα μέσα σε συνθήκες οικονομικού πολέμου, που κανένας άλλος δεν τόλμησε να δώσει. «Και ο αγώνας αυτός, ο αγώνας της επτάμηνης διαπραγμάτευσης συντάραξε όλη την Ευρώπη», συμπλήρωσε. Όπως ανέφερε, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος απέτρεψε τα σχέδια που απεργάζονταν οι πιο σκληροί και αντιδραστικοί κύκλοι της Ευρώπης, για αποπομπή της Ελλάδας από το Ευρώ, «ώστε να λειτουργήσει σαν παράδειγμα προς αποφυγή για κάθε λαό που τολμά να σηκώνει κεφάλι και να αγωνίζεται».
Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, όχι μόνο απετράπησαν αυτά τα σχέδια, αλλά η κυβέρνηση πέτυχε και μια συμφωνία που μπορεί να δώσει προοπτική στην ελληνική κοινωνία και την ελληνική οικονομία.
Αναφερόμενος στον κ. Μεϊμαράκη, τόνισε ότι «αν δεν ήταν επικίνδυνη η δημαγωγία του θα ήταν κωμική».
Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ο λαός κατανοεί ότι η επιστροφή της Ν.Δ. στην διακυβέρνηση θα σημάνει απόσυρση όλων των μέτρων ανακούφισης του προηγούμενου επταμήνου.
«Ο καθαρός αέρας του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει τα στόματα να ανοίγουν και τη Δικαιοσύνη απερίσπαστη να προχωρά κάνοντας τη δουλειά της. Ήδη ο δημιουργός της λίστας Λαγκάρντ στέλνει νέες πληροφορίες και μηνύματα μέσω της κατάθεσης του στους Έλληνες Εισαγγελείς», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε «να μην διανοηθεί κανείς να παρέμβει στο έργο της δικαιοσύνης».
«Στις 20 Σεπτέμβρη τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο...

Υπερβατικό  με πινελιές αυτοσαρκασμού το διαφημιστικό  αλλά η τραγική πραγματικότητα δύσκολα εξωραΐζεται.
 
Για το προεκλογικό σποτάκι «πάμε νομισματοκοπείο» ο λόγος με το οποίο ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας επιχειρεί να διασκεδάσει την απίστευτη πρόσφατη πρότασή του - την είχε κάνει  με κάθε σοβαρότητα στα μέσα Ιουλίου: Nα προχωρήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε ριφιφί στο Νομισματοκοπείο του Χολαργού, να κλέψει τα χρηματοδοτικά αποθέματα της Τράπεζας της Ελλάδος - καμιά 25αριά δισεκατομμύρια ευρώ - έτσι ώστε να παρακάμψει την επιβολή των capital controls  από την EKT,  να πληρώσει μισθούς και συντάξεις και να χρηματοδοτήσει την επιστροφή της χώρας στη δραχμή!
Ο κ. Λαφαζάνης μάλιστα επιχειρώντας να πάρει αποστάσεις από την ανοησία του Νομισματοκοπείου λέει στο σποτάκι :
«Μην ακούτε τις κραυγές τους. Έχουμε αντιμνημονιακή λύση».
Οι κραυγές  αφορούν -προφανώς- κάποιους σαν εμάς  που εδώ και χρόνια προειδοποιούσαμε ( και τον κ.Τσίπρα ) ότι ο κ.Λαφαζάνης και οι  δραχμιστές της Αριστερής Πλατφόρμας, με τους οποίους πλέον ένωσε τις δυνάμεις της και η "αυτοκράτειρα" η Ζωή Κωσταντοπούλου, δεν μπορούν να αποτελούν τον βασικό πυρήνα ενός κόμματος εξουσίας - όπως ο ΣΥΡΙΖΑ .
Και ασκούσαμε έντονη κριτική  για φράσεις του κ. Λαφαζάνη όπως "το ευρώ δεν είναι φετίχ" που επαναλάμβανε συχνά -πυκνά ο κ.Τσίπρας αλλά και για την "αντιμνημονιακή λύση"  με την οποία φούσκωνε η Κουμουνδούρου τα μυαλά των μουτζαχεντίν στελεχών και  οπαδών της υποσχόμενη  παραδείσους με παρθένες και πιλάφια ,σκισμένα μνημόνια, χαρισμένα χρέη, μικρότερους φόρους και μεγαλύτερους μισθούς και συντάξεις.
Τώρα πλέον ο κ. Λαφαζάνης πέταξε τον "φερετζέ" της Αριστερής Πλατφόρμας και μιλάει ανοιχτά για τον εναλλακτικό δρόμο  της δραχμής υποστηρίζοντας μάλιστα - τον ακούσατε στον debate- ότι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα όχι μόνο δεν θα είναι καταστροφή αλλά θα βοηθήσει κιόλας την οικονομία ενισχύοντας τις εξαγωγές και την ανάπτυξη ενώ θα σώσει τους πολίτες από τις περικοπές του τρίτου μνημονίου.
Αυτό που αποκρύπτει ο κ.Λαφαζάνης είναι ότι η επιστροφή στη δραχμή ισοδυναμεί με μαύρη φτώχεια για τη χώρα και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού: θα πολλαπλασιάσει το χρέος της Ελλάδας το οποίο θα παραμείνει σε ευρώ και  θα κάνει τους φτωχούς φτωχότερους αφού η αγοραστική δύναμη του νέου νομίσματος  θα είναι για χρόνια ασήμαντη ,εκτοξέυοντας στα ύψη τις τιμές  για τα εισαγόμενα προϊόντα όπως φάρμακα, καύσιμα, ανταλλακτικά, μηχανήματα .
Παράλληλα, όμως, η επιστροφή στη δραχμή θα είναι το δώρο Λαφαζάνη στους πλούσιους Έλληνες και τους ... ολιγάρχες που έχουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό (σε ευρώ ή άλλο ισχυρό νόμισμα) και θα μπορούν πλέον να αγοράσουν τον πλούτο και τα φιλέτα της χώρας μπίρ παρά.  
Σημειώνεται ότι ο  κ.Λαφαζάνης παρασυρμένος από τις αντιευρωπαϊκές εμμονές του και τις φιλοσοβιετικές καταβολές του  ήταν εκείνος που ως υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης έκανε ρεβεράντζες στους Ρώσους  κι είχε πιστέψει ότι η Μόσχα θα μας έδινε προκαταβολή 5 δισ ευρώ για τον ανύπαρκτο τουρκικό αγωγό φυσικού αερίου για τον οποίο ,μάλιστα, ο κ. Τσίπρας έφτασε να υπογράψει μνημόνιο ενεργειακής συνεργασίας με τον κ. Πούτιν !
 Ήταν επίσης εκείνος που είχε ταχθεί υπέρ της αναζήτησης εναλλακτικής χρηματοδότησης της χώρας όχι πλέον από την ΕΕ αλλά από την Αναπτυξιακή Τράπεζα των  BRICKS (Βραζιλία, Ρωσία, Κίνα, Ινδία ,Νότια Αφρική) η οποία, όμως, όχι μόνο δεν ενδιαφερόταν να δώσει αλλά ενδιαφερόταν να πάρει - ζητούσε μάλιστα προκαταβολή 5 δισ ευρώ για να μετάσχει η Ελλάδα στις αναπτυξιακές της πρωτοβουλίες !
Εκείνος που είχε δηλώσει με τη σιγουριά ενός  κομουνιστή ότι η νεοφιλελεύθερη Γερμανία δεν μπορεί να εκβιάζει τη χώρα μας για την υπογραφή μνημονίων διότι " η Ελλάδα έχει εναλλακτικές λύσεις σε αντίθεση με την ΕΕ η οποία σε περίπτωση GREXIT θα υποστεί θανάσιμο πλήγμα!"
Δυστυχώς η πραγματικότητα απέχει από την ιδεολογία: καμιά χώρα εκτός Ευρωζώνης δεν ενδιαφέρθηκε σε όλη αυτή την περίοδο της κρίσης να στηρίξει οικονομικά την Ελλάδα και όπως αποδείχτηκε το GRΕΧΙΤ θα ήταν θανάσιμο πλήγμα για τους Έλληνες πολίτες κι όχι για τον συντηρητικό ευρωπαϊκό βορρά.
 
Ν.Παπαδόπουλος-ΤΟ ΒΗΜΑ

Β.Λεβέντης - Οι «κωλοτούμπες» που του χάρισαν προβολή στα ΜΜΕ

Πώς ο περιθωριακός Λεβέντης έγινε «συστημικός» !

  Ενας ξεχασμένος πολιτικός, που ανα-γεννήθηκε και μεγάλωσε ουσιαστικά μέσα στην ιδιωτική τηλεόραση στην πιο trash εκδοχή της, εμφανίζεται σήμερα ως ο υπεύθυνος αρχηγός ενός προσωποπαγούς κόμματος, που επαινείται από τα μέσα για το ήθος του, την εντιμότητά του, το πολιτικό του ένστικτο και για τις υποτιθέμενες προφητείες του.

1. Οι πρόσφατες ατάκες

► Οι αριστεροί είναι αποτυχημένοι πολίτες.
► Κάποια ζώα θέλουν και σύνταξη! Τώρα θα καταλάβουν και τα ζώα! Οι εισφορές είναι για να έχεις ανά πάσα στιγμή περίθαλψη - όχι για να παίρνεις σύνταξη.
► Για τη μεγάλη συγκέντρωση του «Οχι» είπε: «Συνάθροιση ακροδεξιών, χρυσαυγιτών, αριστερών, κάτι δραχμιστών, ένα άθροισμα λυσσασμένων σκυλιών».
► Ο όρος για να βγεις σε ένα κανάλι, είναι να σταματήσεις να καταγγέλλεις τους όρους της διαπλοκής.
► Σε δύο μήνες μπορώ να βγάλω τη χώρα από το Μνημόνιο και το 2017 μπορούμε να ξαναβγούμε στις αγορές.
► Στις 12 Ιουλίου επεδείχθη ένα μεγαλείο από τη Μέρκελ και σώθηκαν οι καταθέσεις και οι συντάξεις.
► Είμαι έτοιμος να συνεργαστώ με την κυβέρνηση, αλλά όχι με σύμπραξη.
► Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Εγώ δεν είμαι αντισυστημικός, εγώ είμαι συστημικός, αλλά όχι διεφθαρμένος.
► Εγώ το 10%-12% που θα μου δώσει η Ελλάδα, θα το κάνω 30%-40% στις επόμενες εκλογές.

2. Οι παλαιότερες δηλώσεις του

► Αν ήμουν κωλοτούμπας, θα ήμουν σε όλα τα κανάλια των μεγαλονταβατζήδων εκδοτών (2014).
► Ολοι στέκονται κλαρίνο μπροστά στον Μπόμπολα, τον Αλαφούζο, τον Κυριακού, τον Κοντομηνά, σε όλους. Ο μόνος που δεν το δεχόταν η καρδιά μου να γίνει τέτοια υπεξαίρεση του λαϊκού χρήματος και να μην το καταγγείλω, αφού το εντόπισα, ήμουν εγώ. Καταδίκασα τον εαυτό μου να μη με φιλοξενούν πουθενά (10/2/2015, Extra).

ΧΥΔΑΙΑ ψέματα σε εθνικό επίπεδο με διακαναλική κάλυψη !

“Δεν έχω καμία καταδικαστική απόφαση για όσα έλεγα για την οικογένεια Παπανδρέου. Αθωώθηκα.” 

Πάνος Καμμένος, o αυτοκράτορας των ηλιθίων,9/9/2015 

Epikairo:
 Χυδαία ψέματα σε εθνικό επίπεδο με διακαναλική κάλυψη.

Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο Τζήμερος

Στο Νοσοκομείο Βόλου με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι βρίσκεται ο Θάνος Τζήμερος, εξαιτίας τροχαίου που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης.
Οπως μεταδίδει το τοπικό site e-volos.gr, το αυτοκίνητο του κ. Τζήμερου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κ. Τζήμερος κατευθύνονταν σε τηλεοπτικό στούντιο για προγραμματισμένη συνέντευξη.

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΑΤΟΙΟΥ - Athens Flying Week 2015

Το μεγαλύτερο αεροπoρικό show της Ελλάδας επανήθε πιο δυναμικό!

Στο αεροδρόμιο του Τατοΐου, πέρα από το air display, πραγματοποιούνται  fly in, εμπορική έκθεση, kids park για τους μικρούς φίλους, επιδείξεις αερομοντελιστών, καθώς και hospitality area, dj line ups & happenings.
Υπάρχει ελεύθερο parking και σημεία ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την επίσκεψή σας, να πιείτε καφέ, να περιηγηθείτε με την οικογένειά σας, να φωτογραφηθείτε δίπλα στα εκθέματα που θα υπάρχουν και να ψωνίσετε δώρα.

 Αεροδρόμιο Τατοΐου, Σάββατο και Κυριακή 12-13 Σεπτεμβρίου

ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ! ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ " ΘΑ " ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ !!!

  -ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 
 
- ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ !
 
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ !


Με το μαντήλι... καλαματιανό αποχαιρέτησε τον Αντώνη Σαμαρά ο Αλέξης Τσίπρας, από την πρωτεύουσα της εκλογικής περιφέρειας του Πρωθυπουργού «των δύο επόμενων εβδομάδων» όπως είπε.

«Μιας και είμαστε στην Καλαμάτα, μπορούμε να θυμηθούμε το δημοτικό τραγούδι: 
Φέρε μου ένα μαντίλι να δέσω στο λαιμό. Και πριν το δέσουμε να αποχαιρετίσουμε με καλαματιανό μαντίλι τον πρωθυπουργό. Διότι δεν πρόκειται να βγει η Ελλάδα από το ευρώ. Το μνημόνιο πρόκειται να βγει από την Ελλάδα. Και ο κύριος Σαμαράς από την εξουσία. Κυριακή κοντή γιορτή» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύοντας ένα σφοδρό «κατηγορώ» κατά του Αντώνη Σαμαρά.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι το πρωθυπουργικό περιβάλλον επένδυσε το τελευταίο διάστημα:
  1. Στην φυγή καταθέσεων.
  2. Στο Grexit.
  3. Στο επονείδιστο και δυσβάστακτο χρέος.
«Και τα τρία δεν στρέφονταν μόνο ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ. Στρέφονταν ενάντια στην οικονομία και στη χώρα. Και τα τρία είχαν σκοπό να υπονομεύσουν την αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ. Και υπονόμευαν την αξιοπιστία της χώρας» τόνισε και ανακοίνωσε ότι ο Α. Σαμαράς «μπορεί να τα κλάψει ήδη τα τρία αυτά τερατώδη κατασκευάσματα». Επικαλέστηκε θεσμικούς παράγοντες της Ε.Ε. ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, τον ξένο Τύπο και όλους τους σοβαρούς οικονομολόγους σε όλο τον κόσμο ότι «δεν υπάρχει περίπτωση Grexit» (Κομισιόν, Σούλτς, Μοσκοβισί, Ντράγκι).
«Ακόμα και ο κ. Χαρδούβελης και ο κ. Στουρνάρας ξεκαθάρισαν ότι η ρευστότητα στις τράπεζες δεν σχετίζεται με τις εκλογές και ότι οι καταθέσεις είναι εγγυημένες. Και μόνο ο κύριος Σαμαράς της μαύρης προπαγάνδας, μαζί με τους πιο μαύρους Ευρωπαίους αυτουργούς της λιτότητας, επιμένει στο παραμύθι με τους δράκους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας επαναλαμβάνοντας ότι «το 2015 δεν είναι 2012».
Σύμφωνα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Α. Σαμαράς «άλλαξε τροπάρι» καθώς «είδε ότι δεν κερδίζει τίποτα παριστάνοντας τον μπαμπούλα και φοβερίζοντας τον κόσμο, αφού είδε ότι απομονώνεται σε όλη την Ευρώπη και δε μπορεί να πείσει κανέναν με τις ανόητες φοβέρες περί Grexit, άλλαξε στρατηγική στη μέση της καμπάνιας. Και το γύρισε το γύρισε στις γνώριμες για εκείνο κάλπικες προεκλογικές υποσχέσεις».
Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «τρόμο και την αθλιότητα που εκπορεύεται από τα προπαγανδιστικά επιτελεία της ΝΔ» και επανέλαβε την πρόσκληση για debate.
«Εμείς εδώ και μια βδομάδα τον προκαλούμε. Ας κοπιάσει με όλα του τα έργα και όλα του τα ψέματα στο debate που του ζητάμε. Ας κοπιάσει σε όποιο κανάλι θέλει, με όποιους δημοσιογράφους θέλει. Αλλά δεν τολμά. Όπως δεν τόλμησε ποτέ μια ειλικρινή και καθαρή αντιπαράθεση στη Βουλή. Την περιφρόνησε τη Βουλή όσο κανένας πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς. Μόνο το καφενείο της τιμούσε, για καφέ και τρομολαγνεία» είπε με έμφαση.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφού καταδίκασε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις δολοφονικές ενέργειες στη Γαλλία, κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για την στάση του. «Εφτασε στο τελευταίο σκαλοπάτι στη σκάλα του τρόμου: Έκανε στοιχείο της προπαγάνδας του το δράμα με τους τόσους νεκρούς στη Γαλλία. Τη βαρβαρότητα των τζιχαντιστών. Η γαλλική τραγωδία ως επιχείρημα κατά του ΣΥΡΙΖΑ! Η πολιτική χυδαιότητα, σε όλο της το μεγαλείο. Και ακροδεξιός παραλογισμός σε όλο του το βάθος» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Υποστήριξε μάλιστα ότι τον Πρωθυπουργό «τον πνίγει το κύμα κατακραυγής από γαλλικά και ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, από την Μοντ και τη Λιμπερασιόν, μέχρι την κεντροδεξιά Φιγκαρό» και πως «τώρα πια σε όλη την Ευρώπη ξέρουν τι σημαίνει «πολιτική άποψη Σαμαρά» και πολιτική ηθική Σαμαρά».
Ο Α. Τσίπρας τόνισε ακόμη ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές «θα πάρει διαστάσεις ιστορικής στροφής της Ευρώπης» καθώς «τίποτε δεν θα είναι πια το ίδιο, ούτε στην Ευρώπη, ούτε στην Ελλάδα».
Ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν την αυτοδυναμία στο κόμμα του «γιατί όσο μεγαλύτερη η δύναμη που θα μας δώσει ο λαός, τόσο μεγαλύτερη η δύναμη της Ελλάδας στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης την επόμενη μέρα».
Δεσμευόμενος παράλληλα ότι «σε αντίθεση με τα αυτοδύναμα κόμματα εξουσίας του παρελθόντος, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένος να μοιραστεί και να μοιράσει ευθύνες».
Κλείνοντας το μάτι σε μετεκλογικές συνεργασίες, προανήγγελε ότι:
  • Θα αξιοποιήσει στην κυβέρνηση, αλλά και στις θέσεις κλειδιά του κράτους ανθρώπους με μόνο κριτήριο την αποτελεσματικότητα, την εντιμότητα, και την ανιδιοτέλειά τους.
  • Θα συμπορευτεί μετά τις εκλογές με όλες εκείνες τις δυνάμεις, που θέλουν και έχουν τα εχέγγυα να συμμετάσχουν στη μεγάλη προσπάθεια.
«Δεσμεύομαι και προσωπικά: Κυβέρνηση διανομής της λείας και νομής της εξουσίας δεν πρόκειται να υπάρξει στις 26 του Γενάρη. Κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας και ανόρθωσης, κυβέρνηση όλων των Ελλήνων θα υπάρξει» είπε με έμφαση.
Υπενθύμισε το mail Σαμαρά (όχι το mail Χαρδούβελη) με το οποίο ετοιμάζεται να επιβάλει, ενώ υπόσχεται ακριβώς το αντίθετο. 49 δεσμεύσεις για νέα μέτρα: Περικοπή συντάξεων, κατάργηση επικουρικών, εξαφάνιση του ΕΚΑΣ, νέους φόρους και νέες απολύσεις.
  1. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξηγγειλε επίσης δεσμεύσεις για
  2. Την εφαρμογή μιας Εθνικής Αγροτικής Πολιτικής
  3. Την επαναφορά του αφορολόγητου ορίου
  4. Την εγγύηση της αγροτικής σύνταξης .
  5. Δεν θα γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας και χωραφιού. «Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» είπε.
  6. Δωρεάν ρεύμα σε 300.000 νοικοκυριά.
  7. Επίδομα σίτισης σε 300.000 άπορες οικογένειες.
  8. Δωρεάν ιατρική περίθαλψη.
  9. Δραστική μείωση συμμετοχής στην φαρμακευτική δαπάνη.
  10. Επίδομα στέγασης σε 25.000 οικογένειες.
  11. Δώρο Χριστουγέννων σε συνταξιούχους με σύνταξη ως 700 ευρώ.
  12. Κάρτα μετακίνησης σε άνεργους και άπορους.
  13. Κατάργηση της εξίσωσης φόρου πετρελαίου θέρμανσης/ κίνησης.
  14. Αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων
  15. Φραγμός στις μαζικές απολύσεις
  16. Επαναφορά κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ
  17. Σχέδιο για 300.000 νέες θέσεις εργασίας.
Για τον νομό Μεσσηνίας δεσμεύτηκε μεταξύ άλλων για την:
  • Ολοκλήρωση των οδικών αξόνων (ΜΟΡΕΑΣ και ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ) καθώς και του τμήματος Καλό Νερό-Τσακώνα
  • Ολοκλήρωση του περιφερειακού της Καλαμάτας.
  • Επαναλειτουργία του προαστιακού σιδηροδρόμου της Μεσσηνίας
  • Αναβάθμιση  του αεροδρομίου της Καλαμάτας
Τέλος, δεσμεύτηκε για μια πολιτική «κάθαρσης και δικαιοσύνης» που θα «απαλλάξει τη χώρα από το καρκίνωμα της διαπλοκής» και «θαδώσει τη δυνατότητα στη δικαιοσύνη εντοπίσει και να καθίσει στο σκαμνί τους αυτουργούς των σκανδάλων και της διαφθοράς». Επανέλαβε ότι «θα επανεξετάσει τις άδειες λειτουργίας των ΜΜΕ από την αρχή και θα ελέγξει την χρηματοδότησή τους» και θα διεκδικήσει αποζημίωση του δημοσίου από τις αμαρτωλές συμβάσεις

ΒΙΝΤΕΟ - Αλλοτε σύντροφοι στον ΣΥΡΙΖΑ παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Ηταν μέχρι πρότινος μαζί στο ίδιο κόμμα αλλά τώρα... παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Ο λόγος για το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Παππά και τον υποψήφιο με την ΛΑΕ Στάθη Κουβελάκη που διαπληκτίστηκαν έντονα στον αέρα του Alpha.
Η διαφωνία μεταξύ των δύο ανδρών δεν άργησε να γίνει έντονη με την ππαρουσιάστρια να χάνει τον έλεγχο της κατάστασης. Οι δυο τους άρχισαν να χειρονομούν ο ένας με τον άλλον και βρέθηκαν μια ανάσα από το να πιαστούν στα χέρια. Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο κ. Παππάς χτύπησε ειρωνικά στην πλάτη τον κ. Κουβελάκη.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΣΕΙΣΜΩΝ ΤΟΥ 1986

Γνωστοποιείται ότι την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, επέτειο των σεισμών του 1986, ο Δήμαρχος  Καλαμάτας Παν. Νίκας στις 11.00 το πρωί, θα αποθέσει λίγα λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων, στο μνημείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Νέδοντος και Κροντήρη.

Ο …ΕΞΑΓΝIΣΜΕΝΟΣ ΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΊΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΡΤ.

Γράφει: Ο Σ-ΕΡΤ-ΙΚΟΣ

Παρακολουθώντας όλες αυτές τις ημέρες  τις πολιτικές εξελίξεις, έπεσα ένα βράδυ πάνω σε μια πολιτική εκπομπή με παρουσιαστή ένα Γιώργο Κογιάννη. Έσπασα το κεφάλι μου για να θυμηθώ που ξέρω αυτόν το τύπο, που τον είχα ξανά ακούσει. Έτσι όπως τον έβλεπα και τον άκουγα βεβαίως δεν με θάμπωνε η τηλεοπτική του και δημοσιογραφική δεινότητα διαχείρισης των πολιτικών εξελίξεων .Τελικά και ενώ έκανα …focus στη μνήμη μου, θυμήθηκα ποιος μου είχε μιλήσει για αυτόν .Ήταν ένας συνάδελφος δημοσιογράφος ,που μου είχε διηγηθεί την περιπέτεια του στην ΕΡΤ.
Τι είχε αντιμετωπίσει ο δημοσιογράφος επί ημερών Κογιάννη, διευθυντή ειδήσεων στην ΕΡΤ;
Ο συγκεκριμένος τύπος ,επί σειρά ετών αυλικός των ηγεσιών του ΠΑΣΟΚ ,φανατικός οπαδός του Γιωργάκη Παπανδρέου, από …εκπαιδευτικός συντάκτης και το New Channel βρέθηκε στην ΕΡΤ, το γύρισε στο πολιτικό ρεπορτάζ και με διαφόρους τρόπους βρέθηκε στην θέση του διευθυντή. Δεν χρειάζεται να σας αναλύσω ποιοι είναι αυτοί οι αυτονόητοι τρόποι. Τότε λοιπόν  ο αλαζόνας και με τουπέ καρδινάλιου Γιώργος Κογιάννης έχοντας τις πλάτες του να ακουμπούν στην αυλή του ΓΑΠ ,έγινε και …πρόεδρος ,ενός «διαγωνισμού» μαϊμού που έκαναν τότε για να απαλλαγούν από την παρουσία ανεπιθύμητων και να βολέψουν τα δικά τους παιδιά. Ένας «διαγωνισμός» που το κατακαλόκαιρο του 2010 βρήκε οικογενειάρχες και επαγγελματίες δημοσιογράφους, και χωρίς άλλη δουλειά στην ανεργία!!!Η λίστα των επιλογών δημοσιογράφων έκανε πολλές βόλτες από το κτίριο της Μεσογείων στο γραφείο του τότε αρμόδιου Υπουργού Χυτήρη και του Γερουλάνου. Συμμέτοχος στις αλχημείες του Κογιάννη ήταν ο δημοσιογράφος και διευθυντής επίσης της διεύθυνσης αθλητικών προγραμμάτων Δημήτρης Χατζηγεωργίου(Κολλητός και αυτός τότε του Γερουλάνου),που συνηγορούσε και υιοθετούσε αδιαμαρτύρητα τις αποφάσεις και πρακτικές Κογιάννη ,όπως και τις μεθοδεύσεις του στον μαϊμού «διαγωνισμό». Μάλιστα είχε δημιουργηθεί τότε και θέμα με χοντρό τσακωμό του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη που αντιδρούσε για τις μεθοδεύσεις Κογιάννη-Χατζηγεωργίου, όπως και τον αποκεφαλισμό κάποιων δημοσιογράφων επαγγελματιών, άνευ λόγου και αιτίας, διασπείροντας μάλιστα και για κάποιους ασύστολα ψεύδη, που δεν είχαν δώσει κανέναν δικαίωμα να τους πετάξουν εκτός ΕΡΤ οι διαχρονικά βολεμένοι με την εκάστοτε πολιτική κατάσταση. Ακολούθησαν τότε δικαστήρια και σημειώστε για να καταλάβετε γιατί άτομα μιλάμε; .Κογιάννης και Χατζηγεωργίου πήγαιναν σε δικαστήρια  εναντίον δημοσιογράφων που αναζητούσαν την αυτονόητη αποκατάσταση δικαίου και με ψευδή υπερασπιζόταν τις στημένες αποφάσεις τους !!!Και ω!ω!ω! του θαύματος ,τόσο ο Κογιάννης όσο και ο Χατζή… τέτοιος ,αναβαθμίστηκαν και έγιναν ΣΥΡΙΖΑ .Πριν πέσει ο διακόπτης ήταν ΠΑΣΟΚ, όταν ανέβηκε ο διακόπτης τους βρήκε ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι κάνουν κάποιοι καριέρες. Εξαγνίστηκαν και συνεχίζουν να απολαμβάνουν την προνομιακή τους μεταχείριση ,αναζητώντας τους επομένους ισχυρούς της πολιτικής κατάστασης που θα τους διατηρούν τα οφίτσια και τις θέσεις που κατέχουν. Γιατί θεωρούν (Τους δόθηκε το δικαίωμα να το πιστεύουν)ότι η θέση τους ,και τα προνόμια τους στην ΕΡΤ ως ιδιαιτέρως εκλεκτοί τους τα χρεωστάει ο ελληνικός λαός ,αλλά και ο κλάδος μας που μπορεί να βιώνει τον Αρμαγεδδών του ,αλλά για κάποιους αυτά δεν ισχύουν. Είναι εκλεκτοί και βολεμένοι με όλες τις καταστάσεις …Έτσι μετά την …δικαίωση των αγώνων του ο Κογιάννης πήρε εκπομπή για να μας …διαφωτίζει για τις εξελίξεις .Και ο Χατζή-τέτοιος έγινε πάλι ειδικός για όλα και περιμένει να γίνει μέχρι και πάλι… διευθυντής… Αθάνατη Ελλάδα και διαχρονική ΕΡΤ…
Απολαύστε τους και η τελική κρίση δική σας…
ΥΓ: Αυτά είναι ένα μέρος από τις ημέρες και τα έργα τους …

Άλλο ένα αρνητικό σποτ ! Ο Κότζακ, το μουστάκι και ο... κουρέας Πάνος!

Δεν σταματάνε οι ΑΝΕΛ να φτιάχνουν κλιμα!

Ακόμη ένα αρνητικό τηλεοπτικό σποτ ενόψει των εκλογών δημιούργησαν οι ΑΝΕΛ, καθώς ο Πάνος Καμμένος ως μπαρμπέρης ξυρίζει το μουστάκι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Αυτή τη φορά, ο αρχηγός της ΝΔ φέρεται να κάθεται αναπαυτικά στην καρέκλα του κουρείου και να τραγουδά υπό τους ήχους ρεμπέτικου τραγουδιού, μαζί με τον Αδωνι Γεωργιάδη.
Ωστόσο, ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος στο φινάλε του σποτ δηλώνει ότι «θα κόψει τη μαγκιά» του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και του ξυρίζει το μουστάκι του.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Κορίνθου -Τρίπολης – Καλαμάτας

και κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη λόγω εκτέλεσης εργασιών 

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης, από την κατασκευάστρια εταιρεία, στην περιοχή της σήραγγας Καλογερικού.
Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν το τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 168,4 και 169,3 (σήραγγα Καλογερικού και κατεύθυνση προς Αθήνα) και ειδικότερα:
  • Από την Δευτέρα (14.09.2015) έως και την Παρασκευή (18.09.2015) η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Καλαμάτα (Καλογερικού Κ.), από τον οποίο θα εξυπηρετηθούν αμφότερες οι κατευθύνσεις, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

ΒΙΝΤΕΟ - Επική στιγμή στον αέρα του ΣΚΑΪ: Φύσηξε τη μύτη του με τρομακτικό θόρυβο και έβαλε το λερωμένο μαντήλι στην...

Επική στιγμή στον αέρα του ΣΚΑΪ: Φύσηξε τη μύτη του με τρομακτικό θόρυβο και έβαλε το λερωμένο μαντήλι στην...(βίντεο)Δεν έχει προηγούμενο αυτό που παρακολουθήσαμε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρωινό του Σαββάτου


Η εκπομπή "Σαββατοκύριακο με Δράση" του Σπύρου Μάλλη ήταν σε έξέλιξη όταν ακούστηκε ένας τρομακτικός θόρυβος από... φύσημα μύτης! Ήταν ένας από τους καλεσμένους, ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας Κώστας Βεργόπουλος. Πέρα όμως από το ηχητικό ...ντοκουμέντο, παρατηρήσαμε ότι αμέσως μετά, ο κ. καθηγητής πήρε το λερωμένο μαντηλάκι και το έβαλε στην τσέπη του πουκαμίσου του, σαν αξεσουάρ!



Μερικά λεπτά αργότερα, ο κ. Βεργόπουλος έβγαλε νέο μαντίλι από την τσέπη του παντελονιού του και επανέλαβε το σκηνικό με τον ίδιο τρομακτικό θόρυβο, τόσο που κούφανε τον έτερο καλεσμένο που βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση από το Λονδίνο. Ο οικονομικός αναλυτής Αντρέας Κούτρα, ο οποίος φορούσε ακουστικά, δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του.



Το καλύτερο όμως, ήρθε όταν ο κ. Βεργόπουλος ξαναέβαλε το λερωμένο μαντήλι στην τσέπη του πουκαμίσου του και μάλιστα, το τοποθέτησε με ιδιαίτερη φροντίδα ώστε να ...διακοσμεί την εμφάνισή του!

Δείτε το επικό βίντεο:

Αμερικανίδα πουλάει τον εραστή της στο ebay με... τις ευλογίες του!

Αμερικανίδα πουλάει τον εραστή της στο ebay με... τις ευλογίες του!Η Tam Fields από την Αλμαμπάμα των ΗΠΑ, έβγαλε σε δημοπρασία το αγόρι της στο ebay, με στόχo να μαζέψει το πόσο των 200.000 δολαρίων. Μάλιστα δεν την ενδιαφέρει αν είναι άνδρας ή γυναίκα αυτός που θα αγοράσει τον εραστή της.
«Πόσο τυχερό θα είναι το αγόρι ή το κορίτσι που θα τον αγαπήσει», γράφει η Fields freely για το αγόρι της που πουλά.
Αφού υμνεί τον... ανδρισμό του και τονίζει στους επίδοξους αγοραστές ότι η χρήση προφυλακτικού δεν είναι απαραίτητη, υπογραμμίζει ότι ο εραστής της είναι απόλυτα σύμφωνος με την αγοραπωλησία.
«Μέχρι στιγμής έχουμε μαζέψει 300 δολάρια», εξηγεί η Fields, η οποία όμως τονίζει ότι θα περιμένει άλλες 30 μέρες, για να φτάσει το ποσό των 200.000 δολαρίων που έχει βάλει στόχο.
Η Fields έχει κάνει και άλλες περίεργες εκδηλώσεις, όπως φάγωμα τριχών και κάτι που αναφέρει ως «he mother experience».



newmoney

ΒΙΝΤΕΟ - Γυναίκα «έσυρε»... τραμ 17 τόνων στη Σιβηρία!

Έκανε κατορθωτό το ακατόρθωτο και φαίνεται να έσπασε το ρεκόρ... Μία γυναίκα, μόλις 79 κιλά έσυρε ένα βαγόνι τραμ βάρους 17 τόνων, για πέντε μέτρα!

Πρόκειται για την Οκσάνα Κοσέλεβα από το Ιρκούτσκ της Σιβηρίας. Οι ειδικοί έχουν αναλάβει να ψάξουν τα ρεκόρ και να διαπιστώσουν αν πρόκειται για την καλύτερη σχετική επίδοση στη Ρωσία.
Όπως δήλωσε η ίδια, «Η συναισθηματική ανταπόκριση είναι μεγάλη. Πρέπει να αισθάνεσαι πολύ ξεκάθαρα πότε και αν θέλεις πραγματικά, αν το χρειάζεσαι να το κάνεις. Αν δεν το έχεις ανάγκη, θα αποτύχεις στο συγκεκριμένο εγχείρημα».
«Προετοιμαζόμουν να σύρω ένα αεροπλάνο, αλλά τελικά κατέληξα στο βαγόνι του τραμ. Ομολογώ πως δεν ήταν τόσο δύσκολο, όσο περίμενα. Την επόμενη φορά θα το κάνουμε με δύο ή τρία βαγόνια», τόνισε η Κοσέλεβα, η οποία φαίνεται ότι έχει μεγάλες βλέψεις.
Παρόλα αυτά δεν εγκαταλείπει τον στόχο της να σύρει αεροπλάνο 20 τόνων έτσι ώστε να γραφτεί στο Βιβλίο Γκίνες! Ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί αεροπλάνο με αυτές τις προδιαγραφές στο Ιρκούτσκ. Για το λόγο αυτόν, η Κοσέλεβα προγραμματίζει να δοκιμάσει το εγχείρημά της τον επόμενο χρόνο, σε μία αεροπορική επίδειξη που θα πραγματοποιηθεί σε μία άλλη πόλη της Σιβηρίας, την Tyumen.

Δύο συλλήψεις για «πειραγμένους» μετρητές της ΔΕΗ

Μεταξύ των συλληφθέντων κι ένας ηλεκτρολόγος

Συνελήφθησαν χθες, στην Αττική, από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, 43χρονος ηλεκτρολόγος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατ’ εξακολούθηση, άμεση συνέργεια σε κλοπή και απάτη κατ’ εξακολούθηση, καθώς και 36χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ο 43χρονος συνελήφθη την ώρα που με εξειδικευμένο εξοπλισμό, παρενέβαινε στο μετρητή της Δ.Ε.Η, σε οικία ιδιοκτησίας του 36χρονου. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς ηλεκτρολόγος μετέβαινε σε διάφορα καταστήματα και οικίες στην Αττική, κατόπιν συνεννοήσεως με τους ιδιοκτήτες τους, όπου προέβαινε, έναντι χρηματικής αμοιβής, σε τροποποίηση της συνδεσμολογίας των μετρητών της ΔΕΗ, έτσι ώστε η αναγραφόμενη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας να είναι αισθητά μειωμένη σε σχέση με την πραγματική.
Μάλιστα, ο 43χρονος για να δικαιολογεί την παρουσία του, φορούσε μπλουζάκι με διακριτικά της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε, ενώ χρησιμοποιούσε εξειδικευμένα εργαλεία, όπως μολυβδοσφραγίδες, εντυπώματα, καθώς και πλήθος μητρών και κεφαλών για σφράγιση κελυφών, τα οποία είναι κατασκευασμένα για να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αρμόδιους υπαλλήλους της ΔΕΗ. Ως προς τον τρόπο δράσης του, έκανε τις παρεμβάσεις ανά τετράμηνο, λίγο πριν και μετά την καταμέτρηση, για να μην γίνεται αντιληπτή η παρέμβαση στον μετρητή από την Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Για κάθε παρέμβαση η αμοιβή του ήταν πενήντα ευρώ στους οικιακούς καταναλωτές και εκατό ευρώ στους επαγγελματικούς καταναλωτές.
Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί παρέμβαση του 43χρονου σε μετρητές της ΔΕΗ σε 18 οικίες και 6 καταστήματα. Παράλληλα, είχε κάνει παρεμβάσεις και στο μετρητή της οικίας του και του καταστήματός του. Εκτιμάται ότι το πελατολόγιο του ανέρχεται σε περισσότερους από εκατό οικιακούς καθώς και σε περισσότερους από 50 επαγγελματικούς καταναλωτές. Η οικονομική βλάβη που προκλήθηκε στη ΔΕΗ και στο Δημόσιο θα προσδιοριστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Σε έρευνες που έγιναν στο κατάστημά του, στο αυτοκίνητό του και σε βαλιτσάκι που έφερε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξειδικευμένος ηλεκτρονικός εξοπλισμός, 4 ψηφιακοί μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας, 2 μπλουζάκια με το λογότυπο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε, πλήθος μολυβδοσφραγίδων και εξειδικευμένα εργαλεία.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Το μαγαζάκι του χαβαλέ του Βασίλη Λεβέντη διεκδικεί ....εισοδο στην Βουλή!

Ως πού μπορεί να φτάσει η απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών, αναρωτιούνται πολιτικοί αναλυτές και δημοσκόποι, καθώς σε όλα τα τελευταία γκάλοπ ένας γραφικός, στα όρια της φαιδρότητας, θαμώνας περιθωριακών τηλεοπτικών καναλιών, ο Β. Λεβέντης, διεκδικεί την είσοδό του στη Βουλή.

Τα κουπόνια και η επιχορήγηση
Το τελευταίο διάστημα ορισμένοι ένοικοι των εφοπλιστικών γραφείων στην Ακτή Μιαούλη διερωτώνται πού εξαφανίστηκε ο Β. Λεβέντης. Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων συχνά χτυπούσε την πόρτα των γραφείων τους για να τους πουλήσει κουπόνια, ως οικονομική ενίσχυση, όπως έλεγε. Το ίδιο διερωτώνται και στελέχη γραφείων μεγαλοδικηγόρων ή μηχανικών στο κέντρο της Αθήνας που περνούσε κάποτε από εκεί για τον ίδιο λόγο κάνοντάς τους παράλληλα και κήρυγμα περί... διαπλοκής. Ολοι αυτοί και πολλοί άλλοι είχαν και έχουν μία απορία: «Πώς τα κατάφερε και επιβίωσε ως κόμμα, χωρίς μέλη, με μοναδική παρουσία τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του σε περιθωριακά κανάλια;». Η απάντηση για τους γνωρίζοντες είναι απλή: με κρατική επιχορήγηση που έπαιρνε από τις εκλογές και βεβαίως χρήματα από... συνδρομές.

Μέχρι πρότινος ο κ. Λεβέντης ηρνείτο πεισματικά ότι έπαιρνε κρατική επιχορήγηση ώσπου του ξέφυγε σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Δεν αποκάλυψε το ποσό, απλώς είπε ότι του έμειναν μόνο 15.000 ευρώ γιατί έπρεπε να κλείσει κάποιες τρύπες. Από το 1974 βρίσκεται στο περιθώριο της  πολιτικής. Αρχικά  ως υποψήφιος του ΠαΣοΚ, αργότερα της ΝΔ, το 1986 ως υποψήφιος δήμαρχος και τα τελευταία χρόνια ως αρχηγός κόμματος! Διατηρήθηκε στο προσκήνιο ως... καλτ φιγούρα βρίζοντας πολιτικούς και τηλεθεατές και τώρα φαίνεται ότι για πρώτη φορά αγγίζει το όριο του 3% για να βρεθεί στη Βουλή.

Ο «πρόεδρος» βρίσκεται τούτες τις ημέρες κλεισμένος στο γραφείο του στην οδό Καρόλου 28, απέναντι από το Περοκέ. Ασχολείται  με το να δίνει οδηγίες στους συνεργάτες του για το ποιοι θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια, ενώ έξω από το γραφείο συνωστίζονται πολλοί (κάθε ηλικίας και κάθε επαγγέλματος) για μια θέση. Μπορεί να μην πολυθυμάται τα ονόματα των υποψηφίων αλλά, όπως λέει, διαθέτει επιτροπή ελέγχου των υποψηφιοτήτων. Υπερηφανεύεται ότι έχει συμπεριλάβει νεολαίους-φρέσκα πρόσωπα και ότι στόχος του στη Βουλή είναι να έρθει τρίτο κόμμα για να κόψει τον δρόμο προς τη Χρυσή Αυγή. «Ερχονται και πρώην υπουργοί όπως ένας Γ. Αδαμόπουλος του ΠαΣοΚ και μου ζητούν να τους συμπεριλάβω στα ψηφοδέλτια, αλλά εμείς το παλαιό δεν το θέλουμε, τους παλαιούς βουλευτές και τους παλαιούς υπουργούς δεν θα τους ψηφίσει ο κόσμος» λέει. Ξαφνικά θυμάται κάποιον επώνυμο, «αυτόν που παίζει στο 11880», ξεχνά όμως το όνομά του και ρωτά να μάθει από την Αννα Αρχοντούλη, την πιστή γραμματέα του.

Τον ίδιο δεν τον νοιάζει με ποιον θα συνεργαστεί στη Βουλή (εφόσον εκλεγεί) παρά μόνο με το πρώτο κόμμα. Θέλει να καταργήσει, λέει, τους πολυθεσίτες, να απαγορεύσει την εργασία σε συνταξιούχους που λαμβάνουν σύνταξη 1.000 ευρώ, να απολύσει τους συγγενείς των βουλευτών, να επιβάλει εξάμηνη θητεία στους βουλευτές του και να απολύσει όλους τους αργόμισθους από το Δημόσιο (τους υπολογίζει σε 12.000).

Η «δικαίωση του προφήτη»
Ορισμένοι τον παρουσιάζουν και ως δικαιωμένο... «προφήτη». Οτι, δηλαδή, έχει προβλέψει τα πάντα και προσπαθεί να ξεχαστεί η εικόνα με την οποία οι περισσότεροι τον γνώρισαν. Αυτή, δηλαδή, του «γραφικού» που εμφανιζόταν επί χρόνια σε trash κανάλια, έπινε τον φραπέ του, παρήγγελλαν γι' αυτόν σε ζωντανή μετάδοση πίτσες και μιλούσε επί ώρες μόνος του βρίζοντας όσους μπορούσε και με όποιον τρόπο μπορούσε. Ο  ίδιος πιστεύει ότι πλέον ήρθε η ώρα να πάρει την εκδίκησή του από το πολιτικό σύστημα. «Η ανάδειξη όμως ενός τέτοιου ανθρώπου στη Βουλή, ο οποίος εύχεται να πάθουν καρκίνο οι αντίπαλοί του, δεν μπορεί παρά να αποτελεί ένα ακραίο ακόμη δείγμα της απόλυτης απαξίωσης της πολιτικής και των πολιτικών» σχολιάζει έμπειρος πολιτικός.

Στοχεύει στο απολιτικό κοινό
Από το ΠαΣοΚ και τη ΝΔ σταρ της trash TV

Το 1974 ήταν υποψήφιος με το ΠαΣοΚ, το 1989 με τη ΝΔ. Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, ίσως από απροσεξία, είχε τότε τοποθετήσει στο έμβλημα της ΝΔ (δίπλα από τον πυρσό) ένα ουράνιο τόξο. Ο κ. Λεβέντης ζήτησε να συναντηθεί με τον κ. Μητσοτάκη και του είπε ότι το ουράνιο τόξο είναι δικό του έμβλημα. Ηταν προεκλογική περίοδος, ο κ. Μητσοτάκης προφανώς δεν ήθελε ανακατωσούρα και του πρότεινε να αποποιηθεί το σήμα του και να τον βάλει υποψήφιο στη Β' Αθηνών. Ηρθε 29ος από τους 31! Το 1990 ίδρυσε τον τηλεοπτικό σταθμό Κανάλι 67, που  μετονομάστηκε Κανάλι 40. Ο σταθμός στα τέλη του 2000 πουλήθηκε και μετονομάστηκε Extra Channel και εν συνεχεία  Extra Channel 3. Ο κ. Λεβέντης κράτησε το 20% των μετοχών του καναλιού και μια τρίωρη εβδομαδιαία εκπομπή. Αργότερα σε μια αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έχασε μεγάλο μέρος των μετοχών του αλλά διατήρησε την εκπομπή του. Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έλαβε μέρος δεν ξεπέρασε το 0,25%. Τον Ιανουάριο όμως του 2015 έφτασε στο 1,79% με 110.826 πολίτες να τον ψηφίζουν. Πώς τα κατάφερε; Εκμεταλλευόμενος την απαξίωση του πολιτικού συστήματος. Πολλοί λένε ότι σε αντίθεση με άλλους γραφικούς (Κολλάτους, Βεργήδες κ.ά.) πολιτευτές που μάζευαν «ψήφους χαβαλέ», αυτός κατάφερε να αξιοποιήσει τη δυσφορία ενός απολιτικού κατά βάση κοινού.

Εχει πει
Κατάρες και ύβρεις

-O Θεός να στείλει καρκίνο στον Μητσοτάκη και όλα του τα σόγια και στον Παπανδρέου και όλα του τα σόγια.
-Κλείνει ο Μητσοτάκης συνεπικουρούµενος από το άλλο φασιστόµουτρο, τον Ανδρέα Παπανδρέου,  το Κανάλι 67.
-Ζητώ από τον Θεό αυτό που δεν έκανε ο λαός ως τώρα να το κάνει αυτός: να πεθάνουν κι οι δυο τώρα στις εκλογές, πριν τις εκλογές, και όλος ο λαός να ψηφίσει την Ενωση Κεντρώων.
-Να δώσετε λεφτά όλοι να θάψω τον Μητσοτάκη και τον Παπανδρέου.
-Να πάρει ο διάολος όλους τους οπαδούς του Μητσοτάκη και όλους τους οπαδούς του Παπανδρέου.
-Για τα γκάλοπ: Μηδέν οι ώρες τους, να πεθάνουν. Πρώτη φορά ζητώ από τον Θεό να µε ακούσει και του ζητώ να πεθάνουν οι προδότες, οι προδότες της δηµοκρατικής Ελλάδας, οι προδότες των οστών του Ελευθερίου Βενιζέλου και του Γεωργίου Παπανδρέου. Κάποια ζώα δεν µε πιστεύανε, τώρα θα µε πιστέψουν ευτυχώς και τα ζώα.
-Σας έλεγα ζώα και γκρινιάζατε. Δεν σας έλεγα για κανέναν άλλον λόγο, σας αγαπούσα, αλλά ψηφίζατε ανθρώπους οι οποίοι σας κορόιδευαν, σας πρόδιδαν, σας ενέπαιζαν, λέρωναν το µητρώο και την ηθική σας.
-Τώρα θα καταλάβετε τα ζώα της Δεξιάς και τα ζώα της Χαριλάου Τρικούπη ποιος ήταν ο Λεβέντης.
 

Αυτό είναι το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την Υγεία


Αυτό είναι το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την ΥγείαΜέσα από δέκα άξονες δράσης, το ΠΑΣΟΚ καταθέτει το στρατηγικό σχέδιο του για την αντιμετώπιση των χρόνιων παθογενειών στον ευαίσθητο χώρο της Δημόσιας Υγείας, θέτοντας στο επίκεντρο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πολίτες και την ενίσχυση των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, όπως οι άνεργοι και οι ανασφάλιστοι.
«Το κίνημα διαθέτει σημαντικά αποθέματα εμπειρίας και γνώσης τα οποία προκύπτουν από το σχεδιασμό της ριζικής τομής του ΕΣΥ. Παρά τις δυσλειτουργίες ή ελλείψεις που προέκυψαν με την πάροδο του χρόνου και διογκώθηκαν από την οικονομική κρίση, το ΠΑΣΟΚ άλλαξε το τοπίο στην Υγεία με αυτή τη μεταρρύθμιση», αναφέρει η επιστημονική ομάδα που εκπόνησε το σχέδιο.
Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ αναλυτικά:
1. Διαμόρφωση εθνικής πολιτικής υγείας διακομματικής στήριξης. Σχεδιασμός των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών - βέλτιστη κατανομή πόρων - ολοκληρωμένη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και φροντίδα για κάθε Έλληνα πολίτη (με βάση και τους στόχους της ΕΕ για το 2020) είναι το τρίπτυχο για τη νέα Δημόσια Υγεία. Δημόσια χρηματοδότηση, ενίσχυση της δημόσιας παροχής, συμπληρωματικότητα της ιδιωτικής, με κανόνες για όλους.
2. Ολοκλήρωση του νέου συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με παροχή υπηρεσιών από τον οικογενειακό γιατρό στα 350 Κέντρα Υγείας και σε κάθε δήμο της χώρας.
3. Αναδιάρθρωση του ΕΟΠΥΥ και διασφάλιση της οικονομικής βιωσιμότητας του, ώστε να εξελιχθεί στον κύριο οργανισμό κοινωνικής και δημόσιας ασφάλισης υγείας. Αποτελεσματική συγκέντρωση εισφορών και επιχορηγήσεων μέσω της φορολογίας, σε ένα ενιαίο σύστημα (6% του ΑΕΠ), για τις δημόσιες δαπάνες υγείας. Αναδιαμόρφωση της συμμετοχής με βάση το εισόδημα και με ενιαίες εισφορές.
4. Αναδιοργάνωση των νοσοκομειακών υπηρεσιών και της επείγουσας προνοσοκομειακής περίθαλψης (ΕΚΑΒ-ΤΕΠ-Εφημερίες) με βάση τις ανάγκες υγείας του πληθυσμού κάθε περιφέρειας και δημιουργία σύγχρονης και αποτελεσματικής διοίκησης στα νοσοκομειακά συγκροτήματα του ΕΣΥ, μέσα από αξιοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες.
5. Ενίσχυση των πολιτικών πρόσληψης της υγείας μέσω της αναβάθμισης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με βάση την πρόληψη της υγείας των πολιτών, μέσω του οικογενειακού γιατρού και τη διαχείριση των χρόνιων νοσημάτων.
6. Πλήρες πακέτο υπηρεσιών σε άνεργους και ανασφάλιστους για την εξάλειψη των κοινωνικών και οικονομικών ανισοτήτων.
7. Αντιμετώπιση της ανεργίας των γιατρών, την ιατρική μετανάστευση και τις ελλείψεις ανθρώπινου δυναμικού του ΕΣΥ μέσω της πλήρωσης όλων των κενών θέσεων και επαναπατρισμού των υγειονομικών στελεχών.
8. Στήριξη των άγονων, ορεινών και νησιωτικών περιοχών. Οικονομικά κίνητρα, επιστημονικά, κοινωνικά και άλλα κριτήρια για κατάληψη των θέσεων υγειονομικού προσωπικού στις περιοχές αυτές.
9. Αξιολόγηση όλων των στελεχών της Υγείας - Συνεχής ιατρική εκπαίδευση με σκοπό την παρακολούθηση των εξελίξεων της επιστήμης.
10. Ενίσχυση του χώρου του φαρμάκου με προώθηση δράσεων έρευνας και ανάπτυξης στην παραγωγή γεννόσημων και άλλων σκευασμάτων με εξαγωγικό προσανατολισμό. Τα φυσικά καλλυντικά υψηλής ποιότητας και τα αρωματικά φυτά που είναι βασικός πλούτος της ελληνικής χλωρίδας είναι επίσης πεδία μεγάλων αναπτυξιακών δυνατοτήτων.

Νάντια Γιαννακοπούλου - Αγωνιζόμαστε για τον Έλληνα αγρότη, για να βρίσκονται τα ελληνικά προϊόντα σε κάθε ευρωπαϊκό σπίτι

Τις υπηρεσίες που στεγάζονται στο Διοικητήριο Καλαμάτας επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου, μαζί με τους συνυποψήφιους στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστα Τσαπόγα, Τάκη Αναστόπουλο και Γιώτα Τσαούση.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, η Νάντια Γιαννακοπούλου περιόδευσε μαζί με τους Κώστα Τσαπόγα, Τάκη Αναστόπουλο και Γιάννη Κατσαργύρη στην Τριφυλία, όπου επισκέφτηκαν τα χωριά Μεταμόρφωση, Χώρα, Αμπελόφυτο, Πυργάκι, Γαργαλιάνους και Μάραθο.
Στις συνομιλίες που είχε στα καταστήματα και καφενεία με τους κατοίκους της περιοχής, η Νάντια Γιαννακοπούλου ανέφερε, μεταξύ άλλων:
"Απέναντι στην πόλωση και τον άγονο δικομματισμό, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη είμαστε εδώ ξανά δυνατοί. Διαμορφώνουμε ένα προοδευτικό ρεύμα που εκφράζει τον δημοκρατικό σοσιαλισμό. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για έναν δυναμικό τρίτο πόλο, που θα επιβάλει την πολιτική σταθερότητα και τις συνεργασίες.
Βάζουμε τις δικές μας πράσινες γραμμές. Διεκδικούμε πιο δίκαιη φορολόγηση, ειδικά για τους μικρομεσαίους, για τους αγρότες που δοκιμάζονται στη Μεσσηνία αλλά και σε όλη την περιφέρεια. Έχουμε πρόγραμμα, προτείνουμε λύσεις για την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου, για να κάνουμε ξανά την οικονομία μας δυνατή και αυτόνομη.
Μπορούμε να αναδείξουμε και πάλι τον πρωτογενή τομέα, που κρατάει τη χώρα όρθια. Που τώρα απειλείται με εξόντωση από τα άδικα μέτρα του τρίτου και επαχθέστερου μνημονίου που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Με νέες πολιτικές, συμβολαιακή γεωργία, με έρευνα και καινοτομία. Με νέες επενδύσεις και κονδύλια του ΕΣΠΑ, με κίνητρα από το κράτος για είσοδο νέων ανθρώπων στη γεωργική παραγωγή. Με νέα οργάνωση των παραγωγών και ελάφρυνση του κόστους παραγωγής για τα πιο ανταγωνιστικά προϊόντα.
Να έχουν θέση τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα σε κάθε ευρωπαϊκό σπίτι. Να βρίσκονται τα ποιοτικά προϊόντα της Μεσσηνίας σε κάθε γωνιά της Ευρώπης. Μπορούμε να το πετύχουμε. 
Ζητάμε την ψήφο των πολιτών, για να είμαστε η τρίτη δύναμη σε αυτές τις εκλογές. Με στόχο μαζί να δώσουμε λύσεις, μαζί να ανασυγκροτήσουμε τον χώρο της κεντροαριστεράς. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε την δύναμη, έχουμε την βούληση και πάνω απ’ όλα έχουμε ψυχή. Εμείς κρατήσαμε τη χώρα όρθια στα δύσκολα. Μπορούμε και πάλι να τα καταφέρουμε."

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ «ΜΑΥΡΗ ΧΗΡΑ» ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Όλοι οι σύντροφοι της πέθαναν με τον ίδιο τρόπο!

Όσοι δεν πιστεύουν στις προκαταλήψεις, τα παρακάτω ίσως τους φανούν υπερβολικά, αλλά είναι κοινό μυστικό στους κύκλους της πως οι σχέσεις που έχει κάνει…οδηγούνται στον θάνατο!
Δεν μπορεί βεβαίως να ειπωθεί πως όλες οι σχέσεις της είχαν τραγική κατάληξη, πάντως άνθρωπος που μίλησε στο CretePlus.gr, επισημαίνει πως ο θάνατος των ανθρώπων της με τον ίδιο τρόπο είναι εξαιρετικά περίεργος.
Για ευνόητους λόγους, λεπτομέρειες σχετικά με τα συμβάντα ή στοιχεία των αποθανόντων δεν μπορούν να αποκαλυφθούν καθώς θα ξεπερνούσαν τα όρια του ρεπορτάζ σε μια μικρή κοινωνία όπως το Ηράκλειο.
Το τραγικό όμως της υπόθεσης πάντως, είναι ότι ο θάνατος αυτών των ανθρώπων ήταν ξαφνικός και προκάλεσε μεγάλο πόνο στις οικογένειές τους.

Πανέμορφη Ελληνίδα ηθοποιός σε μοναστήρι στο Αλεποχώρι

Είναι η πιο όμορφη κοκκινομάλλα ηθοποιός που έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση. Και βλέποντας παλιές φωτογραφίες της κανείς δεν θα μπορούσε να τη φανταστεί καλόγρια! Πριν λίγα χρόνια, η απόφαση της όμορφης ηθοποιού να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να αφιερωθεί στον Θεό είχε προκαλέσει αμέτρητα σχόλια.
Μάλιστα θυμόμαστε ότι η μητέρα της, αντιδρώντας στην απόφασή της αυτή, επικαλέστηκε λόγους υγείας προκειμένου η κόρη της να βγει από το μοναστήρι. Η πανέμορφη ηθοποιός βγήκε από το μοναστήρι και εγκαταστάθηκε στο σπίτι της στην Καλλιθέα,
ωστόσο η εσωστρεφής κοπέλα μάλλον απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει στη μοναστική ζωή.
Σήμερα, δημοσιεύματα την θέλουν να βρίσκεται σε μοναστήρι στο Αλεποχώρι, ενώ η μητέρα της νοίκιασε ένα σπίτι κοντά στη μονή προκειμένου να βλέπει την κόρη της. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ναταλία Λιονάκη ντυμένη στα μαύρα, με τα μαλλιά της πιασμένα κότσο στο κέντρο της Αθήνας.
Η σημερινή Ναταλία δεν έχει καμία σχέση με την λαμπερή ηθοποιό με τα κατακόκκινα μαλλιά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.

«Πρεμιέρα» σε ιδιωτικά σχολεία για τους γιους του Αλ. Τσίπρα και της Περιστέρας Μπαζιάνα

Μεγάλη δημοσιότητα έλαβε η πρώτη μέρα στο σχολείο για τον μεγάλο γιο του Αλέξη Τσίπρα, Φοίβο-Παύλο που πάει πλέον στο νηπιαγωγείο, καθώς οι γονείς του επέλεξαν να τον στείλουν σε ένα από τα παλαιότερα και ακριβότερα ιδιωτικά σχολεία της χώρας.

Τον πρωτότοκο γιο της οικογένειας Τσίπρα συνόδευσε η μητέρα του, Περιστέρα Μπαζιάνα, στο ιστορικό ιδιωτικό νηπιαγωγείο της Σχολής Χιλλ, στην περιοχή της Πλάκας,ενώ διακριτική ήταν η αστυνομική παρουσία σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Η επιλογή ενός ιδιωτικού σχολείου ωστόσο, πέραν της μεγάλης δημοσιογραφικής κάλυψης που έλαβε, προκάλεσε ωστόσο και πλήθος αντιδράσεων χιλιάδων πολιτών στα social media, στην πλειοψηφία του ειρωνικών για τον πρώην πρωθυπουργό.
Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι η χθεσινή πρεμιέρα των σχολείων συνοδεύτηκε από δεκάδες προβλήματα, μεγαλύτερο των οποίων τα 6.000 κενά εκπαιδευτικών σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Ως γνωστόν, η Σχολή Χιλλ είναι ένα από τα κορυφαία σχολεία στη χώρα από το προνήπιο έως και το δημοτικό με δίδακτρα της τάξεως των 7.000 ευρώ το χρόνο. Πρόκειται άλλωστε για το παλαιότερο σχολείο που λειτουργεί χωρίς διακοπή στην Ελλάδα από το 1831.
Στην περιοχή της Πλάκας πάει σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό και ο μικρότερος γιος της οικογένειας, Ορφέας-Ερνέστο.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στην Οιχαλία

Κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, ναρκωτικά δισκία και κινητό τηλέφωνο
Συνελήφθη, στις (11.9.2015) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας (1) 36χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 36χρονου, καθώς και σε εξωτερικούς χώρους αυτής, όπου βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν:
  • Ποσότητα κάνναβης, βάρους -790,5- γραμμαρίων.
  • Δώδεκα (12) δισκία που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά.
  • Κινητό τηλέφωνο.
Ο 36χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Καλημέρα από τον ΚΥΡ


Οπλοστάσιο δίπλα σε χασισοφυτεία σε Τοπική Κοινότητα της Πύλου

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τα βεγγαλικά στη Μεσσηνία
Κατασχέθηκαν -15- δενδρύλλια και ποσότητα κάνναβης, κυνηγετικά όπλα, μαχαίρια, φωτοβολίδες κ.α.
Συνελήφθη, στις (10.9.2015) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου – Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, ένας (1) 53χρονος ημεδαπός, για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τα βεγγαλικά.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 53χρονου, καθώς και στην αυλή αυτής, όπου βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν:
  • Δεκαπέντε (15) δενδρύλλια κάνναβης.
  • Ποσότητα κάνναβης, βάρους -176- γραμμαρίων.
  • Τρία (3) κυνηγητικά όπλα.
  • Πιστόλι κρότου.
  • Αεροβόλο όπλο.
  • Συσκευή εκτόξευσης χημικής ουσίας (σπρέι πιπεριού).
  • Δύο (2) λόγχες και μία (1) ξιφολόγχη.
  • Έξι (6) μαχαίρια, πέντε (5) σουγιάδες και ένα (1) πτυσσόμενο στιλέτο.
  • Δύο (2) φωτοβολίδες.
  • Εκατόν σαράντα (140) φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου.

10.9.15

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ...ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ !

ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ....ΔΙΑΚΟΠΗ
Αγαπητοί αναγνώστες
Λόγω προβλημάτων που έχουν σχέση με το ιντερνετ  θα έιμαστε και πάλι πολύ σύντομα κοντά σας

Η υπολειτουργία του ΟΚΑΝΑ επηρεάζει τους θεραπευόμενους

Τους θεραπευόμενους «αγγίζει» η ελλιπής χρηματοδότηση του ΟΚΑΝΑ, καθώς η ποιότητα των υπηρεσιών μειώνεται, τη στιγμή που η ζήτηση είναι αυξημένη.
Από την άλλη, η μισθοδοσία των εργαζομένων είναι εξασφαλισμένη, αν και η κρατική χρηματοδότηση των 19-21 εκατομμυρίων ευρώ υπολείπεται κατά περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ του ανελαστικού κόστους λειτουργίας του Οργανισμού.
Τη διευκρίνιση έκανε ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Ευάγγελος Καφετζόπουλος,  με αφορμή την παρουσίαση του Φεστιβάλ Ζωής, που διοργανώνεται στη Νέα Παραλία, στη Θεσσαλονίκη, από σήμερα 10 Σεπτεμβρίου.
«Δεν θα κλείσουν βέβαια μονάδες του ΟΚΑΝΑ,αλλά όσο δεν λύνεται το πρόβλημα της χρηματοδότησης, μειώνεται η ποιότητα των υπηρεσιών» εξήγησε ο κ. Καφετζόπουλος, προσθέτοντας ότι θα προχωρήσουν σε αναδιάρθρωση υπηρεσιών και δομών με στόχο την κάλυψη όλων των αναγκών.
Ανακοίνωσε δε, τη δημιουργία Μονάδας άμεσης βοήθειας και υποστήριξης, το προσεχές διάστημα στη Θεσσαλονίκη, την ενίσχυση της ομάδας Streetwork, προκειμένου να λειτουργήσει διευρυμένα ως το τέλος του χρόνου και τη λειτουργία νέων θεραπευτικών μονάδων σε Δράμα, Καστοριά και Σέρρες.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον συντονιστή Μονάδων & Υπηρεσιών ΟΚΑΝΑ Βορείου Ελλάδα, Κωνσταντίνο Γαζγαλίδη, στη Δδυτική Μακεδονία αλλά και σε ένα μεγάλο κομμάτι της Ηπείρου, «υπάρχει μια μεγάλη μαύρη 'τρύπα' στον τομέα της θεραπείας εξαρτημένων».
Πάντως, ειδικά για τις Μονάδες θεραπείας υποκατάστασης στη Θεσσαλονίκη, η λίστα αναμονής, όπως ξεκαθάρισε ο κ. Καφετζόπουλος, «έχει απορροφηθεί» και οι συνολικά 12 Μονάδες υποδέχονται καθημερινά περισσότερους από 2200 εξαρτημένους.
«Η Θεσσαλονίκη εξελίσσεται σε πόλη- πρότυπο όσον αφορά το θέμα της πρόληψης και θεραπείας εξαρτησιογόνων ουσιών» συμπλήρωσε ο κ. Γαζγαλίδης.
Σημειώνεται ότι το Φεστιβάλ Ζωής, με κεντρικό μήνυμα «Εθισμένοι στη ζωή», γίνεται στο πλαίσιο του έργου ΕΣΠΑ «Καμπάνια ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις», συνολικού προϋπολογισμού ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει ενημερωτικές δράσεις, εκθέσεις, δρώμενα και συναυλία με τους Δημήτρη Ζερβουδάκη, ΜΠΛΕ, ΕΚΜΕΚ και MICRO.

Ξεκινούν οι ηλεκτρονικές εγγραφές σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Τμήματα και τις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) ή από τα ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄& Β΄)  για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 θα γίνουν από σήμερα 10 Σεπτεμβρίου μέχρι και 17 Σεπτεμβρίου 2015.
Φέτος πρώτη φορά, για τις εγγραφές των επιτυχόντων τίθεται σε λειτουργία το σύστημα της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής προεγγραφής και της αποστολής των δικαιολογητικών εγγραφής, χωρίς να απαιτείται η μετάβαση των επιτυχόντων  στα τμήματα επιτυχίας. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιτυχόντες απαλλάσσονται από το κόστος της μετακίνησής τους και η διαδικασία εγγραφής εκσυγχρονίζεται και απλοποιείται.
Αναλυτικά μέσα σε συνολικό διάστημα 10-22 Σεπτεμβρίου,  η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων περιλαμβάνει πλέον τα εξής στάδια:
1.  Στο διάστημα 10-17 Σεπτεμβρίου 2015, οι επιτυχόντες μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr οφείλουν να επισκεφθούν την ειδική εφαρμογή προεγγραφής, να συμπληρώσουν και υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση προεγγραφής τους. Για την είσοδό τους στην εφαρμογή θα καταχωρίζουν τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων και τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) που χρησιμοποίησαν στο μηχανογραφικό δελτίο. Αν χρειαστεί, οι σχολικές μονάδες θα υποστηρίξουν τους επιτυχόντες για την επαναδημιουργία password, σε περίπτωση που δεν τον θυμούνται.
2.  Αμέσως, και ως 22 Σεπτεμβρίου 2015 (ταχυδρομική σφραγίδα), οι προεγγραφέντες επιτυχόντες οφείλουν να αποστείλουν στη γραμματεία του τμήματος που πέτυχαν με ταχυμεταφορά (courier) ή αυτοπροσώπως τη συγκεκριμένη αίτηση προεγγραφής και τα υπόλοιπα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Οι ταχυδρομικές διευθύνσεις και τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων θα έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική εφαρμογή προεγγραφής.
3.  Τέλος, η γραμματεία του τμήματος ή σχολής, για την ολοκλήρωση της εγγραφής, ελέγχει και αντιπαραβάλλει τα δικαιολογητικά που απέστειλαν οι εισαγόμενοι με τον ονομαστικό πίνακα επιτυχόντων και με τον πίνακα των εισαγομένων που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση, που θα έχουν αποσταλεί ηλεκτρονικά από το ΥΠΟΠΑΙΘ. Για την ολοκλήρωση της εγγραφής και για εξαιρετικές περιπτώσεις, η γραμματεία δύναται αιτιολογημένα να ζητήσει επιπλέον δικαιολογητικά από τους εισαγομένους.
Αμέσως μετά την ηλεκτρονική προεγγραφή, και πάντα μέσα στο διάστημα 10-22 Σεπτεμβρίου οι επιτυχόντες πρέπει να αποστείλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Τα δικαιολογητικά αναφέρονται αναλυτικά και στην ηλεκτρονική εφαρμογή και στη σχετική εγκύκλιο, που είναι συνημμένη στο παρόν Δελτίο Τύπου.
Η ανωτέρω προθεσμία 10-22 Σεπτεμβρίου 2015, είναι αποκλειστική και δεσμευτική και ισχύει για την εγγραφή των εισαγομένων με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, για τους οποίους θα εφαρμοστεί η ηλεκτρονική προεγγραφή.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι εισαχθέντες μπορούν να απευθύνονται στις Γραμματείες των οικείων τμημάτων.
Στην ίδια προθεσμία θα ολοκληρωθεί και η εγγραφή των εισαγομένων στις θέσεις εισακτέων πέραν του καθορισθέντος αριθμού εισακτέων με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων πολιτών της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, μετά από συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, για τους οποίους επίσης θα εφαρμοστεί η ηλεκτρονική προεγγραφή.
Η προθεσμία και η διαδικασία εγγραφής των επιτυχόντων στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στις  Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού καθώς και στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Κρήτης θα ορισθεί και θα ανακοινωθεί από τις ίδιες τις σχολές. Οι ιδιώτες επιτυχόντες στις Σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας θα εγγραφούν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.
Τέλος, επισημαίνεται  ιδιαίτερα, ότι οι νεοεισαχθέντες πρέπει να φροντίσουν για την έγκαιρη εγγραφή τους μέσα στις παραπάνω προθεσμίες, τόσο δηλαδή για την υποχρεωτική ηλεκτρονική τους προεγγραφή 10-17 Σεπτεμβρίου μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr, όσο και για την αποστολή των δικαιολογητικών τους μέχρι 22 Σεπτεμβρίου, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία της όλης διαδικασίας εγγραφών.
Το ίδιο διάστημα 10-17 Σεπτεμβρίου θα εγγραφούν και οι εισαγόμενοι από ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ με διάκριση σε επιστημονικές Ολυμπιάδες. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν και οι εγγραφές των εισαγομένων με την ειδική κατηγορία των αλλοδαπών-αλλογενών και αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής. Γι αυτές τις  2 κατηγορίες  ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ η ηλεκτρονική προεγγραφή, αλλά η εγγραφή θα γίνει όπως πέρυσι και θα ακολουθήσει ξεχωριστή εγκύκλιος.
Είναι ευνόητο ότι όλες οι ανωτέρω διαδικασίες εγγραφής ολοκληρώνονται είτε από τον ίδιο τον επιτυχόντα ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι υποψήφιος που έχει εγγραφεί σε σχολή ή τμήμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δεν μπορεί να εγγραφεί στη νέα σχολή ή στο τμήμα εισαγωγής του, αν δεν διαγραφεί προηγουμένως από την σχολή ή το τμήμα, στο οποίο είναι εγγεγραμμένος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου