30.1.16

ΒΙΝΤΕΟ - Δείτε τι λέει η ίδια...Η γυναίκα που πιστεύει πως είναι… γάτα σε ανθρώπινο σώμα !

Η 20χρονη Nano από την Νορβηγία πιστεύει ότι γεννήθηκε γάτα και μιλάει για την ζωή της ως... αιλουροειδές. 
Περιγράφει μάλιστα τη ζωή της λέγοντας πως έχει μεγαλύτερη αίσθηση ακοής και όρασης πράγμα το οποίο της επιτρέπει να... κυνηγά ποντίκια στο σκοτάδι!
Η ίδια κάνει την αποκάλυψη σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται στο YouTube και έχει πάνω από 122.000 προβολές.
Ισχυρίζεται ότι έχει πολλές συνήθειες που έχουν οι γάτες συμπεριλαμβανομένων το μίσος για το νερό και την ικανότητα να επικοινωνεί με αυτές απλά νιαουρίζοντας. Στο βίντεο που κυκλοφορεί η 20χρονη φοράει ένα ζευγάρι αυτιά και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και νιαουρίζει συχνά.
Στη συνέχεια εξηγεί ότι ανακάλυψε την πραγματική της ταυτότητα στην εφηβεία της.
«Συνειδητοποίησα ότι ήμουν γάτα όταν ήμουν 16 ετών όταν οι γιατροί και οι ψυχολόγοι ανακάλυψαν τι συνέβαινε με μένα. Κατά τη γέννησή μου υπήρχε ένα γενετικό ελάττωμα», εξηγεί στο βίντεο.
Η ίδια λέει επίσης ότι αντιδρά όπως οι γάτες όταν βλέπει έναν σκύλο και ότι αυτό της βγαίνει αυθόρμητα σύμφωνα με το ένστικτό της. Όσον αφορά το νερό και τη σχέση της με αυτό λέει «Μισώ το νερό. Είναι το ένστικτο που έχετε να πλένετε και να καθαρίσετε το πρόσωπο και τα πράγματα σας». Η 20χρονη φοράει ροζ γάντια σαν πατούσες και περπατάει σαν αιλουροειδές στο σπίτι νιαουρίζοντας και κοιτώντας έξω από το παράθυρο. «Είναι προφανές ότι είμαι μια γάτα όταν αρχίζω να γουργουρίζω και να νιαουρίζω. Και όταν περπατάω στα τέσσερα και κάνω παρόμοια πράγματα». Επιπλέον ανέφερε ότι όπως τα μικρά ζώα έτσι κι εκείνη αγαπάει να κοιμάται στο νεροχύτη και στο περβάζι αν και δεν εξήγησε πώς χωράει εκεί ενώ έχει πολύ καλύτερη όραση από τους άλλους ανθρώπους τη νύχτα. Ωστόσο παραδέχεται ότι παρά τις προσπάθειές της δεν έχει καταφέρει να πιάσει ποτέ ένα ποντίκι.
Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι την αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη η 20χρονη έχει μια «αδελφή ψυχή», τον καλύτερό της φίλο ο οποίος επίσης σύμφωνα με την κοπέλα έχει μια προσωπικότητα γάτας...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου