8.1.16

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΞΥΛΟ !!! Τα ΜΑΤ έπνιξαν με χημικά το Σύνταγμα !

ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ....ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΩΝ ΚΡΟΤΟΥ -ΛΑΜΨΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ !!!
Επεισόδια και χημικά στο Σύνταγμα - Σε κλοιό του ΠΑΜΕ το Μέγαρο Μαξίμου 
Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι έξω από τη Βουλή, κατά τη διάρκεια της πορείας μελών του ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο διαμαρτυρία για το νέο ασφαλιστικό.
Επίκεντρο της έντασης η περιοχή στο ύψος των Λουλουδάδικων, έξω από τη Βουλή. Αστυνομικοί έριξαν χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, προκειμένου να εμποδίσουν μέλη του ΠΑΜΕ και της ΑΔΕΔΥ να φτάσουν στο Μαξίμου προκειμένου να συναντήσουν τους συντρόφους τους που έχουν περικυκλώσει από το πρωί το πρωθυπουργικό μέγαρο
Κλειστή ήταν νωρίτερα οδός Σταδίου λόγω της παράστασης διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ έξω από υπουργείο Εργασίας για το ασφαλιστικό.
Από το πρωί μια ομάδα συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκε αιφνιδιαστικά μπροστά από το Μαξίμου όπου και παραμένει μέχρι αυτή τη στιγμή.
Επεισόδια και χημικά στο Σύνταγμα - Σε κλοιό του ΠΑΜΕ το Μέγαρο ΜαξίμουΣημειώνεται ότι περίπου 100 άτομα έχουν συγκεντρωθεί από τις 7.45 το πρωί έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για συνδικαλιστές και μέλη του ΠΑΜΕ, οι οποίοι προχώρησαν στην κίνηση αυτή, χωρίς να ήταν προγραμματισμένη, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νέο ασφαλιστικό. Οι διαδηλωτές εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά με τρία τουριστικά λεωφορεία, η διέλευση των οποίων επιτρέπεται στην οδό Ηρώδου του Αττικού.
Μπροστά στο Μέγαρο όμως, τα λεωφορεία σταμάτησαν ξαφνικά και κατέβηκαν οι διαδηλωτές. Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται εκεί εμπόδισαν τους συγκεντρωθέντες να προχωρήσουν προς το Μέγαρο, οι οποίοι αυτή την ώρα παραμένουν στο απέναντι πεζοδρόμιο, φωνάζοντας συνθήματα κατά του ασφαλιστικού.
Σημειώνεται ότι στις 12:00 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΕΒΕ για το ασφαλιστικό, έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου