1.1.16

Πλακιωτάκης και Τζαμτζής - Δεν θέλουν τα αναδρομικά!

Αναφερόμενος στο θέμα των αναδρομικών των βουλευτών ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, δήλωσε ότι για την αποκατάσταση της αλήθειας και τη διόρθωση των ανακριβών δημοσιευμάτων που εμφανίζουν το όνομά του στη σχετική λίστα 117 βουλευτών, εκείνος με δήλωσή του από το 2012, έχει παραιτηθεί κάθε δικαιώματος και διεκδίκησης που σχετίζεται με τις εν λόγω αναδρομικές αμοιβές.

Ο κ. Πλακιωτάκης σημειώνει ότι στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, που «ο ελληνικός λαός καλείται να πληρώσει τα σπασμένα του 3ου μνημονίου που υπέγραψε και υλοποιεί ο κ. Τσίπρας», θεωρεί αδιανόητο για τον οποιοδήποτε, να έχει τέτοιες παράλογες οικονομικές απαιτήσεις.

«Ο πολιτικός κόσμος, απαιτείται να σταθεί στο ύψος του και να επιδείξει την απαραίτητη σοβαρότητα», επισήμανε ο κ. Πλακιωτάκης και απαντώντας στα περί «υπονόμευσης» που καταλογίζει στη Νέα Δημοκρατία ο κ. Τσίπρας, είπε ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί».

«Ο μεγαλύτερος υπονομευτής της χώρας, που επί πολλά έτη, συστηματικά τορπίλιζε κάθε εκσυγχρονιστική και αναπτυξιακή προσπάθεια του τόπου, δεν δικαιούται δια να ομιλεί», συμπλήρωσε.

Τζαμτζής: Εχω παραιτηθεί από τα αναδρομικά από το Μάρτιο του '12

Και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής με δήλωσή του τονίζει ότι έχει παραιτηθεί από την διεκδίκηση αναδρομικών από το 2012.

«Την στιγμή που η χώρα μας και οι συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν οξύτατα προβλήματα, ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση του, «διαρρέει» στα ΜΜΕ, ονόματα βουλευτών της ΝΔ και άλλα, λέγοντας ότι διεκδικούν αναδρομικά. Στόχος της κυβέρνησης είναι, με ψέματα, τουλάχιστον σε ότι με αφορά, να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από την δυσβάστακτη φορολογία και τις περικοπές συντάξεων και μισθών που επιβάλλει και να τους στρέψει εναντίον των βουλευτών. Είναι παλιά  αυτή η τεχνική» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Τζαμτζής και προσθέτει:

«Σε ότι με αφορά δηλώνω: Την Παρασκευή  23/3/2012  και ώρα 12:04, με Γενικό Αριθμό Κατάθεσης  6451/2012, κατατέθηκε  Δήλωση Παραίτησής μου από την διεκδίκηση αναδρομικών (δικόγραφο με ΓΑΚ 6412/2010), ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου