14.1.16

ΒΙΝΤΕΟ - Τώρα τους φταίει η δική τους ΕΡΤ και οι δικοί τους δημοσιογράφοι !!!

Η Γεροβασίλη μαλώνει ακόμη και με την ΕΡΤ: Τι δεν καταλαβαίνετε;

Η κυρία Γεροβασίλη, με ιταμό ύφος, ζήτησε από την παρουσιάστρια να «διορθώσει» τη διατύπωση της ερώτησης - Δείτε το βίντεο με την απίστευτη τηλεοπτική αντιπαράθεση σε απ' ευθείας μετάδοση και τις νουθεσίες της κυρίας Γεροβασίλη προς τους δημοσιογράφους

«Χέρι» στη δημοσιογράφο της ΕΡΤ που... τόλμησε να υπενθυμίσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ακύρωση των αποφάσεων Σκουρλέτη σχετικά με τα μεταλλεία χρυσούς στις Σκουριές έβαλε η Όλγα Γεροβασίλη το πρωί της Πέμπτης.

Την ερώτηση της Μάριον Μιχελιδάκη που εξόργισε την κυβερνητική εκπρόσωπο προκάλεσε η επιλεκτική αναφορά της κυρίας Γεροβασίλη σε «αποφάσεις του ΣτΕ για τη συγκεκριμένη κατάσταση». «Μια που λετε για τις αποφασεις του ΣτΕ, τι έχετε να πείτε για την απόφαση του Συμβουλίου που ειχε "σπασει το λουκετο" που ειχε μπει απο την κυβερνηση;» ερώτησε η δημοσιογράφος και ποιος είδε τη Γεροβασίλη και δεν τη φοβήθηκε.

«Τι είναι αυτά που λέτε; Υπάρχουν κυβερνήσεις που ανοίγουν ή κλείνουν εταιρείες; Δεν είναι από κυβερνήσεις (σ.σ. η απόφαση για την αναστολή των αδειών) είναι από υπηρεσίες του κράτους» ξεκίνησε η κυρία Γεροβασίλη, η οποία δεν άφηνε τη δημοσιογράφο να της εξηγήσει το σκεπτικό της ότι η κυβέρνηση χρονοτριβεί. «Παρακολουθώ τη διατύπωση σας και παρακαλώ να τη διορθώσετε» συνέχισε η κυβερνητική εκπρόσωπος. Όταν όμως η δημοσιογράφος της είπε ότι η τελευταία απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας έλεγε ότι δεν υπήρχε λόγος ανάκλησης των αδειών η κυρία Γεροβασίλη ψέλλισε «βεβαίως και η όποια καθυστέρηση συνέβη εξαιτίας της αναμονής των αποφάσεων του ΣτΕ».
 Η κυρία Γεροβασίλη υποστήριξε τέλος ότι «οι εργαζόμενοι δεν απολύονται και δεν προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση. Θέλουμε επενδύσεις αλλά από την άλλη πλευρά δεν θα αφήσουμε την οποιανδήποτε επένδυση να διαλύσει το περιβάλλον και τον τουρισμό και να οδηγήσει σε απόλυση τους 10.000 εργαζομένους στον τουρισμό στη Χαλκιδική».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου