28.1.16

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΚΑΦΑ !!! «Έπαιξαν» βίντεο με σκληρό πορνό σε ...κηδεία!


Η πιο μεγάλη γκάφα! «Έπαιξαν» βίντεο με ερωτική ταινία σε κηδεία!Ένα τρομακτικό και εντελώς απροσδόκητο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της κηδείας ενός άντρα και του γιου του στο Κάρντιφ της Βρετανίας.

Ο 33χρονος άντρας έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Στο αυτοκίνητό του επέβαιναν και η εγκυμονούσα σύζυγός του και η μικρή του κόρη, οι οποίες διασώθηκαν.
Τρεις ημέρες μετά τη μετωπική σύγκρουση, όμως, η γυναίκα του υποβλήθηκε σε καισαρική τομή και γέννησε τον μικρό γιο της, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να επιβιώσει.
Την Τετάρτη εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν σε κρεματόριο της πόλης για να τιμήσουν τους δύο νεκρούς. Όταν όμως ο ιερέας πάτησε το κουμπί για να παίξει ένα αφιέρωμα στην μνήμη του 33χρονου, ο κόσμος έμεινε με το στόμα ανοιχτό γιατί στις οθόνες έπαιξε σκληρό πορνό. Αμέσως επικράτησε πανικός, ο πεθερός του άτυχου άντρα φώναζε για να σταματήσει να παίζει το πορνό, στους διοργανωτές όμως πήρε 4 ολόκληρα λεπτά μέχρι να το βγάλουν.

«Ήταν απόλυτα αηδιαστικό, ο ιερέας γύρισε να παίξει ένα βίντεο του Σάιμον, αλλά αντί για αυτό έπαιξε ένα σκληρό πορνογραφικό βίντεο στην οθόνη», δήλωσε ένας από τους παρευρισκόμενους.

«Θυμάμαι να κοιτάω την οθόνη και να βλέπω κάποιου είδους βίντεο που έκανε πολλή φασαρία», είπε αιδεσιμότατος Lionel Fanthorpe.

Οι διοργανωτές της κηδείας πάντως δηλώνουν ότι ακόμα δεν γνωρίζουν πώς συνέβη το εν λόγω περιστατικό και ότι θα κάνουν έρευνα. Όπως λένε πάντως, η τηλεόραση που πρόβαλε το πορνό ήταν η μία από τις 4 που βρίσκονταν στην αίθουσα και ήταν καινούρια καθώς η προηγούμενη είχε σπάσει. Έτσι παραμένει άγνωστο αν το μετέδωσε πιάνοντας κάποιο σήμα από Bluetooth ή μέσω κάποιας σύνδεσης ίντερνετ.

Εκπρόσωπος της οικογένειας ενημέρωσε ότι μέχρι να λάβει τέλος η έρευνα και να βγουν κάποια συμπεράσματα, δεν θα προβούν σε καμία δήλωση.




ProNews

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου