21.1.16

Χανιά: Ο γιος «εγκέφαλος» στη φρικτή δολοφονία των γονιών του

Έναν ολόκληρο χρόνο έπαιζε θέατρο στο χωριό οτι ανησυχούσε που οι αστυνομικοί δεν είχαν συλλάβει ακόμα στους δράστες της φρικτής δολοφονίας των γονιών του.

 Στους συγγενείς του και στους φίλους έδειχνε ακόμα σοκαρισμένος καθώς ήταν οι πρώτος άνθρωπος που είχε μπει στο σπιτι και είχε βρει νεκρούς απο το ξύλο και τις μαχαιριές τον πατέρα και τη μητέρα του.
Ενα χρόνο μετα αποδείχτηκε οτι αυτός ήταν ο εγκέφαλος της δολοφονίας.
 Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία γνώριζε οτι οι γονείς του έχουν αρκετά χρήματα και τα έχουν κρυμμένα σε σημείο όμως που δεν αποκάλυπταν ποτέ.
Εντόπισε λοιπόν δυο νεαρούς απο τα Χανιά και αφού τους πλήρωσε τους έδωσε όλες τις πληροφοριες που έπρεπε και για τον εαυτό του κράτησε το ρόλο του τσιλιαδόρου.
 Όσο οι δολοφόνοι βασάνιζαν μέσα στο σπίτι τους γονείς του, αυτός περίμενε έξω και πρόσεχε μήπως πλησιάσει κάποιος απο τους συγγενείς.
Οι αρχές εντόπισαν συχνές συναντήσεις του γιου με τους άλλους δυο δράστες πριν αλλά και μετα τη διπλή δολοφονία.ολοκληρη η συμμορία συνελληφθη και ανακρίνεται.
Η διπλή ανθρωποκτονία είχε γίνει στα Χανιά, το Φεβρουάριο του 2015 και τότε οι έρευνες των αρχών είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι γνώριζε το δολοφόνο και για αυτό του άνοιξαν.
Η 66χρονη γυναίκα είχε βρεθεί κατακρεουργημένη, ενώ ο 78χρονος σύζυγος, είχε χτυπηθεί με μία μαχαιριά σε πλάτη και κοιλιά αντίστοιχα, ο δράστης της κατάφερε τουλάχιστον πέντε πισώπλατες μαχαιριές.
Και τα δύο θύματα βρέθηκαν με τα ρούχα τους μέσα σε ένα λουτρό αίματος στο ένα από τα τρία αυτόνομα δωμάτια της αγροικίας.
Ο γιος του 78χρονου, από τον πρώτο του γάμο, ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις Αρχές για το διπλό φονικό.
Ο 51χρονος είπε ότι ανησύχησε καθώς την Δευτέρα είχε κάνει αλλεπάλληλες τηλεφωνικές κλήσεις στον πατέρα του, όμως δεν απάντησε σε καμία.
 Έτσι το πρωί της Τρίτης πήρε την απόφαση να τον επισκεφθεί στο σπίτι του οπότε και αποκαλύφθηκε το άγριο έγκλημα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου