24.2.16

ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ...ΤΥΧΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ !!! Ο 16 χρονος και η ...πορνοστάρ !

Ο 16χρονος και η πορνοστάρ... Το πιο περίεργο δώρο! (pics)Ο 16χρονος Ρουσλάν Σεντρίν ήταν ο μεγάλος τυχερός ενός διαγωνισμού, ο οποίος προέβλεπε ένα ιδιαίτερο δώρο για όποιον γινόταν ο Νο 100.000 επισκέπτης σε ιστοσελίδα με virtual όπλα για ένα συγκεκριμένο video game.

Το έπαθλο ήταν η διαμονή για ένα μήνα σε ξενοδοχείο της Μόσχας με τη διάσημη Ρωσίδα πορνοστάρ Εκατερίνα Μακαρόβα.
Ο μαθητής δεν μπορούσε να κρύψει με τίποτα τον ενθουσιασμό του όταν ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους, σε αντίθεση με τη μητέρα του, η οποία είναι κάθετα αντίθετη στην παραλαβή του δώρου από τον γιο της.
«Στην αρχή δεν το πίστευα αλλά όταν ενημερώθηκα από τους υπεύθυνους της σελίδας, ήμουν ενθουσιασμενος. Πήρα τηλέφωνο τους φίλους μου και δεν με πίστευαν αλλά τώρα είναι χαρούμενοι για μένα» δήλωσε ο 16χρονος, ο οποίος βγάζει το χαρτζιλίκι του παίζοντας κάποιους μικρούς ρόλους στην τηλεόραση.
«Την είδα και μου αρέσει πολύ. Έχει τέλειες αναλογίες» τόνισε ο μικρός για την Μακαρόβα, για την οποία είπε πως ανυπομονεί να περάσει μαζί της έναν ολόκληρο μήνα.
«Η μητέρα μου διαφωνεί αλλά μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα θα συμφωνήσει. 
Μόλις συναντήσω την Εκατερίνα θα της πω “Γεια σου, είμαι αυτός που σε κέρδισε”» τόνισε ο Ρουσλάν
Από την πλευρά της η μητέρα του παιδιού, Σεντρίνα ήταν έξω φρενών με το δώρο αφού όπως είπε ο γιος της δεν μπορεί να απουσιάσει για ένα μήνα λόγω εξετάσεων.
«Αν θέλουν ας μας δώσουν 100.000 ρούβλια.
Θα είναι πολύ πιο χρήσιμα» ενώ στο ενδεχόμενο ο νεαρός να παραχωρήσει το δώρο στον πατέρα του, ήταν κατηγορηματική «Αυτό αποκλείεται».
Η πορνοστάρ Εκατερίνα Μακαρόβα, είχε συμφωνήσει πριν 3 μήνες με την εταιρεία όταν δέχθηκε την πρόταση. Δεν έχει συναντήσει ακόμη τον Ρουσλάν αλλά είπε πως η ηλικία των 16 ετών για έναν άντρα είναι μια καλή στιγμή για να αρχίσει να γίνεται ανεξάρτητος.
«Θα πάμε στη Μόσχα και μετά αν θέλει μπορούμε να ταξιδέψουμε και στο εξωτερικό. Θα το διαπραγματευτούμε και με τη μητέρα του» σχολίασε η 20χρονη, η οποία παραδέχθηκε πως από τις φωτογραφίες της φάνηκε όμορφος. Οσο για το αν η διαμονή περιέχει και το σεξ...«Δεν είναι απαραίτητο αλλά στη ζωή όλα συμβαίνουν. Οταν ένα άπειρο αγόρι συναντά μια πεπειραμένη κοπέλα, όλα είναι πιθανά και αυτό είναι κάτι σύνηθες», απάντησε η πορνοσταρ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου