19.2.16

Απ. Γκλέτσος: Όπα ρε μάγκα Λαζόπουλε, όπα!


gkletsooossss

 Πολλές οι παρενέργειες και οι αντιδράσεις φυσικά για τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για την αναπηρία του Σόιμπλε.Το θέμα δεν άφησε ασχολίαστο και το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου «Τελεία» – Διαβάστε το κείμενο του Βασίλη Δημητριάδη, ο οποίος είναι Διδάκτωρ Ιατρικής και Πρόεδρος του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων. Το κείμενο συνυπογράφει και ο επικεφαλής του κόμματος Απ. Γκλέτσος.
Αναλυτικά το κείμενο παρακάτω
Όπα ρε μάγκα Λαζόπουλε, όπα!
Ποιος σου είπε ότι εσύ το «υπόδειγμα» της Άριας φυλής μπορείς να μιλάς έτσι για τους ανθρώπους με κινητικές αναπηρίες λέγοντας «όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μία καρέκλα σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα. Εγώ το λέω παράνοια, το λέω παραφροσύνη»;
Ποιος σου είπε ότι οι αγρότες που ψευτοκολακεύεις για να μπορείς να πας στο σπίτι σου στην επαρχία δεν κάθονται στα γεράματα τους σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο λόγω των κακουχιών;
Ποιος σου είπε ότι είσαι ανώτερος από όσους νέους ή ηλικιωμένους δεν έχουν τα πόδια τους ή τα έχουν και δεν λειτουργούν μετά από ένα ατύχημα ή μία ασθένεια;
Έχεις κάνει κάποιο συμβόλαιο με το θεό ή το διάολο που σου εξασφαλίζει την αρτιμέλεια;
Άκου να δεις μάγκα πως έχουν τα πράγματα. Επειδή υπάρχουν πολλοί σαν και σένα που ανήκουν στη φάρα των κρυπτοφασιστών και κρυπτορατσιστών και ψάχνουν ευκαιρία να νιώσουν δυνατοί για να εκφράσουν την επιθυμία τους για κρεματόρια, ο νομοθέτης σε διεθνές, ευρωπαϊκό αλλά και εθνικό επίπεδο έχει φροντίσει για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των αναπήρων, μεταξύ άλλων.
Δεν έχει κανείς το δικαίωμα μέσα στα πλαίσια της προπαγάνδας του ή της αποκομιδής κέρδους να προσβάλει βάναυσα και κατά αυτόν τον χυδαίο τρόπο ανθρώπους που είχαν την ατυχία να μην μπορούν να περπατήσουν.
Να σου θυμίσουμε εδώ τον Στήβεν Χώκινγκ, τον Φραγκλίνο Ρούσβελτ, τον  Ahmed Yassin της Χαμάς που τόσο αγαπάς, τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, την Μαριέττα Γιαννάκου Κουτσίκου και πολλούς άλλους που χρησιμοποιούσαν ή χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο, από τους οποίους κατά πως φαίνεται νιώθεις πολύ ανώτερος επειδή έχεις ακόμα λειτουργικά τα ποδαράκια σου.
Λοιπόν μάγκα Λαζόπουλε για να τελειώνουμε με το ρατσιστικό σου παραλήρημα σου, να σου υπενθυμίσουμε πως ο λαός έχει μία ρήση «Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει ποδάρια». Τρέχα!
Μετά συμπόνιας για την κατάντια σου, ένας «παρανοϊκός, παράφρων και καθηλωμένος, κατώτερος» για σένα άνθρωπος.
Δρ. Βασίλειος Δημητριάδης
Διδάκτωρ Ιατρικής
Πρόεδρος του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων
Υποψήφιος βουλευτής «Τελεία-Απόστολος Γκλέτσος» Β’ Πειραιά
 Απόστολος Γκλέτσος
Αρχηγός κόμματος ΤΕΛΕΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου