6.2.16

Έκανε... ντου στην ίδια της την κηδεία: Μια πραγματικά απίστευτη ιστορία από το Μπουρουντί!

Η Noela Rukundo και ο σύζυγός της, κάτοικοι Αυστραλίας, επισκέφτηκαν την ιδιαίτερη πατρίδα της πρώτης, το Μπουρουντί προκειμένου να παραστούν σε μία κηδεία συγγενή της. 
Ενώ λοιπόν είχαν καταλύσει σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, ο σύζυγός της, προέτρεψε τη Rukundo να βγει μια βόλτα για να πάρει αέρα. 
Εκείνη ακολούθησε τη συμβουλή του, αλλά όταν βγήκε έξω είδε μία ομάδα ανδρών να την πλησιάζει και να τη σημαδεύουν στο κεφάλι με όπλο.

Την προειδοποίησαν να μη βγάλει άχνα και την έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο. Λίγη ώρα αργότερα, βρίσκονταν σε μία ερημική τοποθεσία και έκπληκτη άκουσε τους άγνωστους άνδρες να τη ρωτάνε για ποιο λόγο ο άνδρας της ήθελε να τη σκοτώσουν.
Εκείνη δεν τους πίστεψε και τότε οι δράστες πήραν τηλέφωνο, αφήνοντας την να ακούσει μόνη της την εντολή του άνδρα της να τη σκοτώσουν!
Οι απαγωγείς της δεν είχαν καμία πρόθεση καθώς όπως έιπαν στην ίδια "δε σκοτώνουν γυναίκες και παιδιά", απλά ήθελαν να πάρουν τα λεφτά του συζύγου της.
Της είπανε να εξαφανιστεί για 80 ώρες και εκείνη το έκανε. Μερικές μέρες αργότερα επικοινώνησε με γνωστό της ιερέα και αφού του εξήγησε τι συνέβη, εκείνος τη βοήθησε να επιστρέψει στην Αυστραλία.
Εν τω μεταξύ, ο σύζυγός της είχε ήδη επιστρέψει και προετοίμαζε την κηδεία μετά το θάνατο της άτυχης συζύγου του σε ατύχημα.
Εκείνη όμως, είχε άλλη άποψη. Έφτασε την ημέρα της κηδείας στην εκκλησία όπου ήταν προγραμματισμένο να τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και περίμενε στο αυτοκίνητο. Είδε τους συγγενείς και τους φίλους της θλιμμένους ενώ εντόπισε και τον άνδρα της. 
Wife crashes her own funeral, horrifying her husband, who had paid to have her killed Credit: FacebookΚατέβηκε απο το αυτοκίνητο και τον πλησίασε λέγοντάς του πως είναι ζωντανή. Εκείνος άρχισε να φωνάζει πώς πρόκειται για φάντασμα! Όταν κατάλαβε πώς ήταν όντως η γυναίκα του ζωντανή άρχισε να της ζητάει συγγνώμη για το λάθος του και να την παρακαλάει να τον συγχωρήσει! 
Εκείνη όμως είχε ήδη ειδοποιήσει την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή του. Ο ίδιος είπε αργότερα στους αστυνομικούς πως έβαλε να σκοτώσουν τη γυναίκα του επειδή πίστευε ότι θα τον αφήσει για κάποιον άλλο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου