13.2.16

Απο τα αλώνια στα σαλόνια - Ο Λαζόπουλος και ο κ@λος της μαϊμούς !

Ο Λάκης δεν έχει λόγια για τους συντοπίτες του αγρότες
Δεν μπορούμε να φαντασθούμε ιδανικότερο σκηνικό για να στήσει ο Λάκης Λαζόπουλος το Αλ Τσαντίρι του, από την πλατεία Συντάγματος, εδώ ανάμεσα στις σκηνές των αγροτών.
Ενας καλλιτέχνης που αφουγκράζεται την κοινωνία είναι απορίας άξιο που επέλεξε να απουσιάζει από την μεγάλη κινητοποίηση των αγροτών. Κι όχι μόνο αυτό. Κάποιοι από το επαγγελματικό του περιβάλλον χαρακτηρίζουν την εξέγερση των αγροτών “event” σε μια προσπάθεια να το απαξιώσουν.
Ακόμη κι αν ο Λαζόπουλος αισθάνεται πιο κοντά στον αλχημιστή Κατρούγκαλο ας βγει να υποστηρίξει το έκτρωμα του ασφαλιστικού. 
Δεν μπορεί ένα παιδί του κάμπου της Λάρισας να σιωπά μπροστά σε μια τόσο μαζική κινητοποίηση στην οποία δίνουν τον τόνο οι συντοπίτες του.
Εκτός κι αν ο Λαζόπουλος έχασε την φωνή του για χάρη του Κοντομηνά που φιλοδοξεί να πάρει μία από τις 4 άδειες παρά τα πάρε δώσε με την Δικαιοσύνη. Σ΄αυτή την περίπτωση ταιριάζει γάντι εκείνο που φώναζε ο ίδιος ο Λαζόπουλος για τον κώλο της μαιμούς από το τηλεοπτικό σανίδι του Τσαντιριού και το οποίο ξεσήκωσε ο Βενιζέλος στην πρόσφατη συζήτηση της Βουλής για τις τηλεοπτικές άδειες…


killbill

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου