20.2.16

Το λάθος που κάνεις φλερτάροντας από το Facebook!

Facebook ή αλλιώς ο ανεπίσημος καταστροφέας προσωπικών και εξ επαφής σχέσεων! 

Τα αληθινά χαμόγελα αντικαταστάθηκαν από φατσούλες, τα φιλιά από ηλεκτρονικές καρδούλες και μια χαμογελαστή καλησπέρα από γράμματα φτιαγμένα από pixels!

Κάθε μορφής επικοινωνία διαστρεβλώθηκε. Άλλαξε προς το χειρότερο με αποτέλεσμα την αποξένωση από την φυσική επαφή. Μας ενδιαφέρουν τα “κενά” likes παρά τα γεμάτα και αληθινά χαμόγελα.

Και αν κάποιος δεν έχει ιδέα από γλώσσα σώματος, ας ψαχτεί! Δεν έχει εφαρμογή μόνο στα προσωπικά μας. Το σώμα πάντα μαρτυρά πολλά περισσότερα από όσα μπορείτε να φανταστείτε.

Τι λένε οι έρευνες …

facebook-chatting

Πρόσφατη έρευνα του Royal Holloway University of London σε δείγμα 3500 νέων ηλικίας 18-28, αποκάλυψε πως το 83% των ατόμων που πήραν μέρος στην έρευνα, ξοδεύουν περισσότερο χρόνο κάνοντας chatting όταν βρίσκονται έξω, παρά γνωρίζοντας νέους ανθρώπους ή συνομιλώντας με την ίδια τους την παρέα Απογοητευτικό έτσι;

Μια άλλη έρευνα του Πανεπιστημίου του Birmingham έδειξε πως πάνω από το 60% των νέων ηλικίας 18-30, προσπαθούν να βρουν ταίρι μέσω facebook.


Γιατί είναι δύσκολο να ρίξεις κοπέλα από το facebook!

kopela-pc-facebook

Λοιπόν κύριοι… Θέμα φλερτ! Τι να πρωτοπεί κανείς; Παραπονιούνται οι γυναίκες, παραπονιούνται οι άντρες… Η κάθε πλευρά έχει τα δίκαια της. Αν και ως άντρας και μη όντας ευθυνόφοβος, σίγουρα την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουμε εμείς.

Όταν είσαι παραδοσιακά κυνηγός φιλέ άντρα και αντί να βγεις στα ίσα και να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις, κρύβεσαι και βολεύεσαι πίσω από την ασφάλεια της εύκολης λύσης του internet, μην περιμένεις και πολλά.

Δύσκολα να πείσεις μέσω social media ακόμη και αν είσαι παιδί διαμάντι, διότι οι γυναίκες έχουν την τιμητική τους στο Facebook. Της στέλνεις εσύ και ταυτόχρονα έχει αλλά 5-10 αδιάβαστα μηνύματα.

Που σημαίνει ότι υπάρχουν 5-10 ακόμη υποψήφιοι να γνωρίσουν την κοπέλα που πας να γνωρίσεις εσύ. Σκέψου ποσό μεγαλύτερες πιθανότητες θα είχες αν την προσέγγιζες έξω, με ένα όμορφο χαμόγελο και διάθεση.

Δεν θα παραθέσω εδώ το πως θα πρέπει να γίνει η προσέγγιση, γιατί είναι ένα τεράστιο θέμα που δεν αναλύεται ούτε σε 2 άρθρα και βγαίνουμε εκτός θέματος. Αλλά δεν είναι και επιστήμη.

Σε εποχές που οι γυναίκες έχουν γίνει τόσο καχύποπτες (και με το δίκιο τους) στις γνωριμίες μέσω social media, έχεις ένα τεράστιο αβαντάζ αν είσαι αυτός που θα ξεχωρίσει και την προσεγγίσει εξ επαφής!

Και να μην υπάρχει χημεία και να μην πετύχει το όλο παιχνίδι, πίστεψε με θα εκτιμήσει το γεγονός ότι ενώ οι υπόλοιποι απλά την κοιτάνε ή της μιλάνε μόνο στο fb ,εσύ είχες το θάρρος να το κάνεις από κοντά. Κοιτάξτε που φτάσαμε, το αυτονόητο να επιβραβεύεται.

Η Επιτυχία του face to face

Θα δώσω ένα παράδειγμα. Κάποτε, πετώντας για την πόλη που μένω, είδα στο αεροπλάνο μια γλυκύτατη κοπέλα με πανέμορφο χαμόγελο. Καθόταν αρκετά μακριά μου.

Δεν είχα άλλη επιλογή, μιας και δεν θα πόσταρε η αεροπορική εταιρία φωτογραφίες, ώστε να ψάξω το tag της και να την βρω (ω ναι , υπάρχει κόσμος που το κάνει και αυτό δυστυχώς).

Έτσι, σηκώθηκα μπροστά σε ποσά άτομα να με κοιτάνε, συστήθηκα και της πρότεινα να κάτσει μαζί μου και εκείνη δέχτηκε. Μην υπολογίζετε το ποιος και αν σας κοιτάζουν κύριοι. Στην τελική μαγκιά σας!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου