Όλο και πιο συχνά οι φίλοι μου κι εγώ συναντάμε γυναίκες του επιδεικνύουν σε υπερβολικό βαθμό την επιθυμία τους για σεξ ή ότι είναι πολύ διαθέσιμες για σεξ. 
Άκουσέ με προσεκτικά: 
Πολλές από σας τις ανεξάρτητες γυναίκες που ζείτε με ελευθερία κινήσεων κάνετε αυτό το σημαντικό λάθος.
Αυτό μπορεί να ακούγεται παράδοξο, δεδομένου ότι οι υγιείς άντρες αναζητούν το σεξ όσο πιο συχνά γίνεται. Αν όμως είσαι υπερβολικά διαθέσιμη, μας στερείς την απλή χαρά της σκέψης ότι σε παρασύραμε και σε αποπλανήσαμε. Θέλουμε να νιώθουμε ότι δουλέψαμε σκληρά για να αποκτήσουμε κάτι. Ακού-γεται κακό; Είναι η αλήθεια. Οι άντρες έχουμε βαθιά ριζωμένη στο μυαλό μας την ιδέα ότι οι γυναίκες κάνουν σεξ μαζί μας σε ένδειξη εύνοιας. Αν απλώς βγάλεις τα ρούχα σου, αυτό δεν είναι εύνοια.
Αντίθετα, επιτρέποντάς μας να σας κυνηγάμε, συντηρείτε και ενισχύετε την πρωτόγονη επιθυμία μας για κυνήγι. Είναι χαρά. Είναι επίσης παιχνίδι. (Ακόμα και στις μακροχρόνιες σχέσεις είναι σημαντικό να διατηρείς τη διασκέδαση απρόβλεπτη, βασισμένη στο ρομαντικό στοιχείο
Πώς μπορείς να στήσεις ένα σενάριο «κυνηγιού»; Εύκολο: γίνε παραπλανητική έτσι που να τον κάνεις να σε κυνηγήσει και ύστερα να τον ανταμείψεις που σε κυνήγησε. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε και οι δύο αυτό που θέλετε.
Τα αγόρια μαθαίνουμε από μικρή ηλικία ότι με το να είμαστε άτακτοι -κλέβοντας ένα μπισκότο ή ένα φιλί- νιώθουμε μεγάλη εσωτερική ευτυχία. Αυτή η ευχαρίστηση δε φεύγει με το πέρασμα των χρόνων. Επομένως εξυπηρετεί το στόχο μιας γυναίκας το να μας κάνει να πιστεύουμε ότι «αρπάζουμε κάτι» και ότι είμαστε άτακτοι. Οι γυναίκες το κάνουν αυτό με μια διαδικασία τριών βημάτων: πείραγμα, αντίσταση και παράδοση. Αυτή η διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναζωογονήσει μια μέτρια ερωτική ζωή.
Βήμα 1: Πείραγμα
Όπως εσύ χρειάζεσαι να έχεις την «κατάλληλη διάθεση», έτσι και οι άντρες χρειάζονται το ξελόγιασμα πριν πάνε για ύπνο. Αυτό είναι ιδιαίτερα αληθινό στις μακροχρόνιες σχέσεις. Μπορείς να το κάνεις αυτό ακολουθώντας τη συνηθισμένη διαδικασία πειράγματος. Μπορείς να κάνεις κάποιο από τα ακόλουθα:
• Να κινnθείς με προκλητικό τρόπο.
• Να ντυθείς ιδιαίτερα αποκαλυπτικά, πέρα από το συνηθισμένο στιλ σου.
• Ακουμπησέ τον σε κάποιο σημείο του σώματός του, αμυδρά, φευγαλέα, κάνε κινήση που ένας άνδρας θα έκανε σε μια γυναίκα.
Βήμα 2: Αντίσταση
• Αν επιχειρήσει να ανταποδώσει τις χειρονομίες, να αντισταθείς με περιπαικτικό τρόπο.
• Αν προσπαθήσει να σε φιλήσει ή να σε χαϊδέψει, φίλησέ τον και εσυ με πάθος και πρόκληση.Ύστερα χαμογέλα και απομακρύνσου.
• Αν είναι επιθετικός στις κινήσεις του, να παλέψεις με παιχνιδιάρικο τρόπο, αλλά να αντισταθείς στην παράδοση άνευ όρων. Αυτό αυξάνει την επιθυμία του να σε κυνηγήσει ακόμα περισσότερο.
Βήμα 3: Παράδοση
Όταν επιτέλους ενδώσεις, θα νιώσει ότι σε κατέκτησε. Άφησέ τον να νομίζει ότι κάνει κάτι κακό και μένει ατιμώρητος, έστω και για λίγα λεπτά. Μόλις νιώσεις ότι τα πράγματα είναι υπό έλεγχο μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις.
Η διαδικασία των τριών βημάτων δεν έχει πρόθεση να υποβιβάσει ή να υποτιμήσει τη γυναικεία φύση. Απλώς παίζει με τη φυσική επιθυμία του άντρα να επιδιώξει το σεξ, δίνοντάς του την ευκαιρία να το κάνει. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να διατηρήσεις την προσμονή και τον ενθουσιασμό της επερχόμενης ερωτικής επαφής, όπως μια σειρά από γρήγορα αγγίγματα συγκεκριμένων μυών. Όμως η διαδικασία των τριών βημάτων είναι δοκιμασμένη και ιδιαίτερα αποτελεσματική και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για οποιαδήποτε σχέση, σε οποιαδήποτε φάση. Αν ο άντρας που είναι μαζί σου δε δείχνει ιδιαίτερη ερωτική επιθυμία για σένα, δοκίμασε αυτά τα τρία βήματα και αν εξακολουθεί να μη θέλει, άφησέ τον και αναζήτησε άλλον. Αυτό άλλωστε κάνουν και οι άντρες.
Βρες τρόπους να τον κάνεις να σε κυνηγήσει λίγο περισσότερο απ' ό,τι τον κυνηγάς εσύ. Αυτό θα τον κάνει σίγουρα να αναζητήσει τη λεία του με πάθος.

boro.gr