24.3.16

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΝΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ Γ.Ν ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Γ.Μπέζος, Διοικητής Γ.Ν Καλαμάτας: 

«Θέλουμε να καταστήσουμε το Νοσοκομείο Καλαμάτας το Κέντρο Υγειονομικής Αναφοράς όλης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ένα Νοσηλευτικό Ίδρυμα υψηλών προδιαγραφών με ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας. Σε αυτή τη κατεύθυνση εργαζόμαστε καθημερινά και σύντομα θα το πετύχουμε».

Υψηλή κινητικότητα έλευσης νέων ιατρών  παρατηρείται το τελευταίο μήνα στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, αφού σχεδόν καθημερινά ανακοινώνονται στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Υπουργείου Υγείας διορισμοί   διαφόρων ιατρικών ειδικοτήτων.

Το ενδιαφέρον στους διορισμούς αυτούς εστιάζεται κυρίως σε ειδικότητες που εμφανίζονται για 1η  φορά  στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπως χαρακτηριστικά της νευροχειρουργικής, της αγγειοχειρουργικής, της παιδοχειρουργικής  που έρχονται να λύσουν χρόνια προβλήματα  και κενά, στην παροχή υπηρεσιών Υγείας της Νοσηλευτικής Μονάδας.

Σε επικοινωνία που είχε το  newsmessinia  με το   Διοικητή του Γ.Ν Καλαμάτας Γεώργιο Μπέζο, μας τόνισε

 « τα προηγούμενα χρόνια καταβάλλαμε  μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια  με κύριο στόχο το νοικοκύρεμα στα οικονομικά μας και την εξοικονόμηση πόρων. Αυτό  το πετύχαμε  σε πολύ σημαντικό  βαθμό και σήμερα ο προϋπολογισμός του Νοσηλευτικού μας Ιδρύματος μας επιτρέπει να μπορούμε να προβούμε σε προσλήψεις αυξημένου αριθμού ιατρών. 

Η διαδικασία αυτή θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. Με καλό κουμάντο όλα θα τα καταφέρουμε. 

Το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα το πάμε ψηλά διότι το ΑΓΑΠΑΜΕ, εργαζόμαστε με μεράκι και έχει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις να υπηρετήσει το βασικό στρατηγικό του στόχο, που είναι να καταστεί το Κέντρο Υγειονομικής Αναφοράς όλης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ένα Νοσηλευτικό Ίδρυμα υψηλών προδιαγραφών με παροχή ποιοτικών υπηρεσιών Υγείας. 
Και για αυτό εργαζόμαστε καθημερινά».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου