10.3.16

POSIDONIO - " Βάζουν φωτιά " στην νυχτερινή διασκέδαση Πλούταρχος με Μενιδιάτη !

ΕΝΑΡΞΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ

 Kάθε Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή με χαμηλές τιμές!!!

Αν το δίδυμο Πλούταρχος Μενιδιάτης στο Ποσειδώνιο δεν είναι το σχήμα του καλοκαιριού τοτε ποιο είναι? 

Οι δύο καλλιτέχνες δώσανε υπόσχεση να μας κάνουν να περάσουμε καλά και να διασκεδάσουμε με την ψυχή μας κόντρα στην κρίση . 

Φέτος την Ανοιξη Καλοκαίρι 2016 στην παραλιακή θα αποτελέσει σταθμό και σίγουρα θα γινει hotspot των γλεντζέδων και μην εκπλαγείται αν περνώντας έξω από το μαγαζί δείτε να επικρατεί κυκλοφοριακό χάος απο τα σταθμευμένα αμάξια έξω από το Posidonio live.

Η μεγάλη συνεργασία ανάμεσα στο Ποσειδώνιο και το Γιάννη Πλούταρχο αλλά τώρα και με Μενιδιάτη, που ξεκίνησε χρόνια πριν, επιστρέφει το 2016 με τιμές που θα κάνουν όλη την Αθήνα να παρελάσει από το στέκι της παραλιακής!

Σχεδόν δέκα χρόνια πάνε από τότε που ο Γιάννης Πλούταρχος πέρασε τελευταία φορά την πόρτα του Ποσειδώνιο live, ύστερα από συνεχόμενες σεζόν απόλυτης επιτυχίας.

Όλοι γνωρίζουν πως αποτέλεσε το μαγαζί από όπου ο γνωστός καλλιτέχνης έκανε τα πρώτα του βήματα ως αρχηγός μουσικού σχήματος και στη συνέχεια πορεύτηκε σταθερά προς το απόγειο της επιτυχίας, το οποίο συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Πολλοί δίσκοι, αμέτρητες συνεργασίες με τους σπουδαιότερους δημιουργούς του λαϊκού τραγουδιού, το οποίο υπηρετεί πιστά, τραγούδια που έχουν χαραχθεί ανεξίτηλα στις καρδιές του φανατικού κοινού του αλλά και στα airplays των ραδιοφώνων...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει τη συνταγή που κάνει χρυσό ό, τι κι αν αγγίξει! 

Έχοντας στις αποσκευές τα τραγούδια- θησαυρούς του, από τις 24 Μαρτίου θα αρχίσει να προσγειώνεται στη σκηνή του Ποσειδώνιο live μαζί με Μενιδιάτη με ένα πρόγραμμα μέσα από το οποίο θα θυμηθεί το παρελθόν και θα χτίσει καινούριες ανεπανάληπτες στιγμές.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης αγαπητός και στο απόγειο της καριέρας του έρχεται να συμπληρώσει το δίδυμο στο Ποσειδώνιο.
Με πολλές δικές του επιτυχίες αλλά και με δυνατή φωνή που μπορεί και από μόνος του να βγάλει ένα ολόκληρο πρόγραμμα όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν.

Αυτή τη φορά όμως προτίμησε να ενώσει της δυναμεις του με έναν άλλον καταξιωμένο καλλιτέχνη και τώρα πια πια το δίδυμο Πλούταρχος Μενιδιάτης στο Ποσειδώνιο έιναι γεγονός.

Το κοινό του Χρήστου Μενιδιάτη δεν είναι μόνο νεανικό αφού η καθαρά λαική φωνή του έχει έχει κερδίσει όλους αυτούς που αγαπάνε την Ελληνική διασκέδαση όπως την ξέρουμε.

Με την ιδιαίτερη φωνή του να κάνει ξεχωριστό ό, τι τραγουδάει, θα ταξιδέψει το κοινό του σε δικά του τραγούδια, αλλά και αγαπημένα κομμάτια άλλων καλλιτεχνών φτιάχνοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα που δε θα του λείπει τίποτα.

Ο Γιάννης Πλούταρχος ο Χρήστος Μενιδιάτης και η καλλιτεχνική τους ομάδα ετοιμάζουν κάτι ξεχωριστό στη σκηνή του Ποσειδώνιο.
Εκεί θα χτυπάει η καρδιά της αληθινής διασκέδασης για το  2016!

Τιμές και Φοιτητικό

Οι φοιτητικές τιμές που θα ανακοινωθούν σύντομα, μάλιστα, θα κάνουν τους πάντες να περάσουν μια βόλτα για να πειστούν πως πρόκειται για μια ιστορική επάνοδο!

 Δεν έχεις παρά να καλέσεις στα τηλέφωνά του POSIDONIO, κάνοντάς την κράτησή σου έγκαιρα και με τις πιο συμφέρουσες τιμές!

Διεύθυνση:  Λεωφ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό, Παραλιακή Λεωφόρος 




πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου