15.4.16

Σάλος στην Πάτρα: Το σύμφωνο συμβίωσης κατέληξε σε άγριο ξυλοδαρμό, επειδή η γυναίκα ήθελε σεξ στις...

Εικόνες που παραπέμπουν σε ιστορίες καθημερινής τρέλας εκτυλίχθηκαν στην καρδιά της Πάτρας πριν από λίγες ημέρες.
 Πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι «ερωτευμένων» το οποίο ωστόσο κατέληξε στο χωρισμό με τον άντρα να κάνει «μπλε» από το ξύλο την παραλίγο γυναίκα της ζωής του.
Κι΄ όμως όλα είχαν ξεκινήσει λίγη ώρα νωρίτερα με τις καλύτερες προϋποθέσεις, με το ζευγάρι να απευθύνεται σε συμβολαιογράφο προκειμένου να υπογράψει το σύμφωνο συμβίωσης καθώς πάνω απ’ όλα διακατέχεται από μοντέρνες αντιλήψεις.
Ωστόσο στη διάρκεια της σύνταξης του συμφώνου τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν περίεργη τροπή, όταν ο άντρας έθεσε τρεις όρους που είχαν να κάνουν με τη διατροφή τους και τις ετοιμασίες που θα ‘πρεπε να γίνονται από τη σύντροφο του καθημερινά – πρωί , μεσημέρι βράδυ – με την υποσημείωση πως όλα έπρεπε να γίνονται στην τρίχα είτε είναι αυτός σπίτι για να πάρει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, είτε απουσιάζει.
Η απάντηση από το έτερο ήμισυ, ήρθε λίγο πριν το «κλείσιμο του συμφώνου, όταν από την πλευρά της έθεσε ως όρο, ανεξαρτήτως του αν κάθε ημέρα στις 9.00 το βράδυ είναι ή δεν είναι ο σύντροφός της στο σπίτι, να κάνει έρωτα στο υπνοδωμάτιο ή στο σαλόνι.
Η συνέχεια ήταν όλα τα …λεφτά με τον άντρα να ρωτά επανειλημμένα τη σύντροφό του αν το εννοεί αυτό που λέει και αυτή να δηλώνει κατ’ επανάληψη πως φυσικά και ναι. 
Κάπου εκεί ο… γάμος σχόλασε, με το ζευγάρι να αποχωρεί και η συνέχεια να δίνεται αρχικά στις σκάλες του γραφείου και στη συνέχεια στο πεζοδρόμιο.
Μάλιστα ο άντρας από ένα σημείο και μετά έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να αρχίσει να χτυπά την γυναίκα στο πρόσωπο στη μέση του δρόμου.
Το ζευγάρι όπως ήταν φυσικό αντί για σύμφωνο συμβίωσης «υπέγραψε» σύμφωνο χωρισμού, με τη γυναίκα να δηλώνει δεξιά κι΄ αριστερά πως παρά λίγο να συζεί με έναν τρελό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου