23.4.16

ΤΙ ...ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ !!!

 Ο Μάρδας επανέρχεται για τους πλούσιους πρόσφυγες.

Εξακολουθεί να επιμένει ο Δημήτρης Μάρδας, στην πρότασή του για πρόσφυγες-επενδυτές. Με αφορμή δημοσίευμα της Daily Mail, που αναφερόταν σε πλούσιους Σύρους, που τους προσφέρονται πακέτα «all inclusive» για το ταξίδι τους στην Ευρώπη.

Σε ανάρτησή του στο Faceboook, ο υφυπουργός Εξωτερικών κάνει λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά σχετικά με το ζήτημα, τονίζοντας πως «αν υπάρχουν μεταξύ των προσφύγων Σύρων πλούσιοι, κάποιοι από αυτούς ίσως ήθελαν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά και στην Ελλάδα. Αυτό είπαμε πολύ απλά και κάθε νοήμων και λογικά σκεπτόμενος κατάλαβε ότι δεν αναφερόμουν στην Ειδομένη ή στον Πειραιά».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μάρδα:

Σύροι πρόσφυγες-επενδυτές: Κάποιοι ετεροχρονισμένα ανακάλυψαν τον τροχό!!!

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail έγραψε τις προάλλες για «all inclusive» πακέτα για τους πλούσιους πρόσφυγες Σύρους στην Ελλάδα. Έχουν προηγηθεί και αρκετές άλλες ανακοινώσεις από τον Ελληνικό τύπο σχετικά με τους πλούσιους Σύρους της Ελλάδας και τις αγορές εταιριών που έκαναν. Η είδηση της Daily Mail για τους πλούσιους πρόσφυγες, αναμεταδόθηκε από τα περισσότερα ελληνικά ΜΜΕ. Δεν εξέφρασε όμως κανείς την απορία πως είναι δυνατόν να ανακαλύφθηκαν «Πλούσιοι-Πρόσφυγες» τώρα, όταν λίγες ημέρες πριν έλεγα ακριβώς τα ίδια πράγματα. Απλά κάποιοι βιάστηκαν να σχολιάσουν –και μάλιστα επίμονα και καυστικά– δικές μου δηλώσεις σχετικά με τους πρόσφυγες-επενδυτές. Δύο μέτρα και δύο σταθμά κύριοι και κυρίες του fb. Αν υπάρχουν μεταξύ των προσφύγων Σύρων πλούσιοι κάποιοι από αυτούς ίσως ήθελαν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά και στην Ελλάδα. Αυτό είπαμε πολύ απλά και κάθε νοήμων και λογικά σκεπτόμενος κατάλαβε ότι δεν αναφερόμουν στην Ειδομένη ή στον Πειραιά. H φαντασία δεν οδηγεί πάντοτε σε ορθά συμπεράσματα… Όταν από την άλλη συνοδεύεται και από άγνοια τότε είναι καταστροφική!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου