8.4.16

Επίσκεψη υπουργικού κλιμακίου στην Πύλο

Το Δήμο Πύλου-Νέστορος πρόκειται να επισκεφθούν την ερχόμενη Δευτέρα 11 Απριλίου ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ και ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης.

Στις 12 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τον Τ. Κουικ στο Δημαρχείο, με θέμα την πορεία υλοποίησης των έργων ΕΣΠΑ και τις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου Πύλου Νέστορος.

Στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας με τον Γ. Τσιρώνη, παρουσία υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου και του Υπουργείου, στην οποία θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων. Εκεί, παρουσία του αναδόχου, ο Δήμος θα ενημερώσει τον Υπουργό για την εξέλιξη του διεθνούς διαγωνισμού, που έχει ήδη ολοκληρωθεί για την προσωρινή διαχείριση, ενώ μεταξύ άλλων, θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν στη διαχείριση των περιοχών NATURA 2000, όπου ο Δήμος ετοιμάζει να καταθέσει σχετικές προτάσεις.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο χώρο στον οποίο ο Δήμος μας θα λειτουργήσει την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου