9.4.16

ΦΩΤΟ ! Πάτρα - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έτσι πιάστηκαν τα μαλλιά της γυναίκας στο μίξερ

ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ
Είχε εκδορές στο πρόσωπο της 

Το ρεπορτάζ του Patrastimes.gr είχε προκαλέσει πανελλήνια αίσθηση και είχε προβληθεί από αθηναϊκούς τηλεοπτικούς σταθμούς, sites κλπ. Δεν είναι και λίγο να σημειώνεται τραυματισμός γυναίκας ενώ έφτιαχνε σκορδαλιά και μάλιστα από μίξερ! Όπως έγινε γνωστοί οι διασώστες μέλη του πληρώματος ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα ασυνήθιστο περιστατικό όταν το κέντρο δέχθηκε κλήση για να μεταβεί σε διαμέρισμα της οδού Πέντε Πηγαδίων στην Πάτρα.
Όταν το πλήρωμα του ασθενοφόρου μετέβη στο συμβάν έκπληκτο είδε μια γυναίκα να έχει κολλημένο στο κεφάλι της ένα μίξερ. Όταν ρώτησαν τι συνέβη, η παθούσα τους ενημέρωσε πως ενώ έφτιαχνε σκορδαλιά, το μίξερ της πήρε τα μαλλιά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το ξεκολλήσει.
Η γυναίκα πανικοβλήθηκε, ενώ όταν διαπίστωσε πως είχε ματώσει και στο μέτωπο, αποφάσισε να καλέσει το ασθενοφόρο. Πονούσε πολύ και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Και ήταν πολύ δύσκολο να κάνει αυτό που αρχικά σκέφτηκε, δηλαδή να κόψει τα μαλλιά της έτσι ώστε να βγάλει το μίξερ.
Το περιστατικό μεταφέρθηκε για τα περεταίρω στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας. Εκεί, στα εξωτερικά ιατρεία, της περιποιήθηκαν τα τραύματα, και φυσικά της έκοψαν τα μαλλιά για να απελευθερωθούν από το οικιακό σκεύος. Η γυναίκα επέστρεψε σπίτι της ενώ είχε εκδορές σε δύο σημεία του προσώπου της. Όπως είπε στους γιατρούς έσκυψε πάνω στον πάγκο που είχε τοποθετήσει το μίξερ, της πιάστηκε μία τούφα μαλλιά και στη συνέχεια «ολοκληρώθηκε» το κακό!
mixer 2

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου