15.4.16

Καλοκαιρινή απόβαση «γαλαζοαίματων» - Ραντεβού αστέρων στη «Costa Navarino» !

Διάσημοι αθλητές και ο πρίγκιπας Αλβέρτος θα έρθουν στην Ελλάδα τον Ιούνιο για το φημισμένο τουρνουά γκολφ της All Star Team for the Children

Καλοκαιρινή απόβαση «γαλαζοαίματων» και αστέρων του ποδοσφαίρου, του γκολφ και του γκραν πρι στο «Costa Navarino». Το παγκοσμίου φήμης αθλητικό τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα της All Star Team for the Children Monte Carlo, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους, στις εγκαταστάσεις του υπερπολυτελούς resort στη Μεσσηνία, από τις 10 έως τις 12 Ιουνίου.

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Επειτα από παρέμβαση του Κώστα Μαστοράκη, ο οποίος είναι project manager του event, υπεγράφη συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας ανάμεσα στην ιδιοκτήτρια εταιρίας του «Costa Navarino» TΕMES και τον Μάουρο Σέρα, πρώην άσο της Φόρμουλα 1 και νυν πρεσβευτή της Εσθονίας στο πριγκιπάτο του Μονακό, συνιδρυτή και εκτελεστικό πρόεδρο της All Star Team for the Children.
 
Ο Κώστας Μαστοράκης και ο Μάουρο Σέρα συνεργάζονται επί σειρά ετών στη διοργάνωση του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα τής εν λόγω ανθρωπιστικής οργάνωσης, που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, στο πλαίσιο του Grand Prix του Μονακό, και αποτελεί πόλο έλξης για προσωπικότητες του διεθνούς jet set, συγκεντρώνοντας έτσι το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης σε Ευρώπη και Αμερική. Οι δυο τους σχεδίαζαν εδώ και αρκετό καιρό τη διεξαγωγή τουρνουά γκολφ της A.S. Star Team for the Children στη χώρα μας. Μάλιστα, είχαν έρθει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες και άλλων χώρων προτού καταλήξουν σε συμφωνία με το «Costa Navarino», οι εγκαταστάσεις του οποίου θεωρήθηκαν ιδανικές για την πολυαναμενόμενη διοργάνωση.

Μεταξύ εκείνων που θα καταφθάσουν στην Ελλάδα στις 10 Ιουνίου, προκειμένου να λάβουν μέρος στο τουρνουά ή απλώς για να το παρακολουθήσουν, είναι ο διάσημος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς, η σκιέρ Αλεσάντρα Μέρλιν, η οποία έχει αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση αλλά εξακολουθεί να στηρίζει τέτοιου είδους φιλανθρωπικές οργανώσεις, ο παλαίμαχος Ιταλός ποδοσφαιριστής Μάρκο Σιμόνε, η πρωταθλήτρια στο γκολφ Σόφι Σαντόλο, που έλκει επίσης την καταγωγή της από τη γειτονική χώρα, αλλά και η Χέλγκα Πιαζέ, πρέσβειρα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Passion Sea για την προστασία των θαλασσών, των λιμνών και των ποταμών. Εκείνος, βέβαια, που αναμένεται να τραβήξει πάνω του τα φλας είναι ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ο οποίος θα δώσει το «παρών» στο τουρνουά, παίζοντας μάλιστα και γκολφ, αφού πρόκειται για ένα άθλημα που αγαπάει πολύ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου