16.4.16

Νένα Χρονοπούλου: Απίστευτες ιστορίες σεξ στην ελληνική showbiz!

Η Νένα Χρονοπούλου μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα επιστρέφει με το νέο της εγχείρημα που θα προκαλέσει αντιδράσεις, κυρίως στον χώρο της Showbiz.

Η ηθοποιός έχει τελειώσει το βιβλίο της το οποίο αναμένεται να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους κύκλους της showbiz. Με τίτλο «Αν μιλούσε το… αι2ον», η ηθοποιός σκανδαλίζει με τις εpωτικές ιστορίες που αναφέρει, οι οποίες σύμφωνα με τη συγγραφέα, είναι αληθινές!


Πρόκειται για ιστορίες με πρωταγωνιστές πασίγνωστα πρόσωπα της τηλεόρασης, του θεάτρου, της πίστας και του Κοινοβουλίου, γεμάτες εκκεντρικότητες, ταμπού, παράνομα ραντεβού, φουσκωτές κούκλες και σeξουαλικές πράξεις «αλλιώς», με πολλά ελληνικά σπίτια να «κλονίζονται» για τυχόν αποκαλύψεις.


Η εφημερίδα Espresso αποκάλυψε μερικές ιστορίες του βιβλίου με απιστίες, καναλάρχες, παράνομες σχέσεις ακόμα και παπάδες, επιχειρηματίες και πόpνες.


Σε συνέντευξή της δε η Νένα Χρονοπούλου, έχει δηλώσει τα εξής:


- Τελικά οι άντρες είναι βιτsιόζοι και οι γυναίκες άβουλες;
Πιστεύω, ότι κάποιοι έχουν ξεφύγει τελείως εpωτικά και πως βαφτίζουν τα παράλογα "θέλω" τους εμπειρία. Θεωρώ πως το "ασθενές" φύλο ζητάει από τον εpωτικό του σύντροφο άλλα πράγματα απ΄ ότι εκείνος πιστεύει ότι χρειαζόμαστε...

-Υπήρξαν στιγμές που ντραπήκατε για κάποια πράγματα που γράφατε;
Υπήρξαν στιγμές που στεναχωριόμουν με τις περιγραφές. Όχι δεν θα ντραπώ για τους "άντρες" ήρωες των ιστοριών αλλά ούτε και για τις γυναίκες,που επιτέλους, βρήκαν την παλικαριά να παραδεχθούν την αλήθεια τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου