7.5.16

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΝΕΜΕΑ ! Έσβηναν τσιγάρα πάνω στο 3χρονο παιδί τους

Έσβηναν τσιγάρα πάνω στο 3χρονο παιδί τουςΣυγκλονισμένοι οι αστυνομικοί της Νεμέας από το ανατριχιαστικό θέαμα που αντίκρισαν σε μια εγκαταλελειμμένη οικία

Συγκλονισμένοι οι αστυνομικοί της Νεμέας από το ανατριχιαστικό θέαμα που αντίκρισαν σε μια εγκαταλελειμμένη οικία στην Νεμέα, όταν ειδοποιήθηκαν από περίοικους ότι ακουγότανε το κλάμα ενός παιδιού.
Και οι δύο αξιωματικοί αστυνομικοί της Νεμέας έσπευσαν στο σημείο και μόλις μπήκανε μέσα πάγωσαν με το θέαμα που αντίκρισαν: ένα μικρό παιδάκι καθιστό δεμένο πισθάγκωνα σε μια καρέκλα.
Αμέσως έλυσαν το παιδάκι και με το περιπολικό το μετέφεραν στο κέντρο υγείας Νεμέας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Εκεί οι αστυνομικοί και το ιατρικό προσωπικό συγκλονίστηκαν όταν ειδαν σημάδια από σβησμένα τσιγάρα σε όλο το το κορμί του.
Στην συνέχεια οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι προς αναζήτηση των γονέων
Μετά από πολλές ώρες εμφανίστηκε ένα ζευγάρι με άλλα δύο ανήλικα παιδιά.
Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και εκεί αποκάλυψαν ότι έδεσαν το παιδάκι ,επειδή ήταν άτακτο για να μπορέσουν να πάνε στο Ναύπλιο προς αναζήτηση εργασίας.
Ενημερώθηκε η κ. Εισαγγελέας Κορίνθου η οποία έδωσε εντολή τα παιδιά να φιλοξενηθούνε στο χαμόγελο του παιδιού , άμεσα ενημερώθηκε το χαμόγελο του παιδιού και παρέλαβε τα παιδιά για φιλοξενία και ψυχολογική υποστήριξη.
Οι γονείς , Βουλγάρικης καταγωγής ,συνελήφθησαν για κακοποίηση ανηλίκου και έκθεση αυτού σε κίνδυνο.

 korinthostv.gr

 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου