3.5.16

ΝΕΟΣ ...ΣΩΤΗΡΑΣ στο πολιτικό σκηνικό !!!

Ποιος είναι ο «πατέρας» της νέας πολιτικής πρωτοβουλίας?

 Νέα πολιτική πρωτοβουλία ετοιμάζει η Γιάννης Ραγκούσης και αναμένεται να την ανακοινώσει την Τετάρτη 4 Μαΐου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα του κόμματος του πρώην υπουργού επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου είναι «Επόμενη Ελλάδα».
Ενόψει της παρουσίασης του κόμματός του, ο κ. Ραγκούσης απέστειλε δύο κείμενα, που «αποτυπώνουν την ανάλυσή του σχετικά με το πρόβλημα της χώρας και την αιτία του».
Μεταξύ άλλων, ο κ. Ραγκούσης τονίζει πως:
Σήμερα είμαστε όλοι μαζί αυτόπτες μάρτυρες της εθνικής μας αυτοκτονίας, η οποία καθημερινά βρίσκεται σε εξέλιξη. Όσο κι αν  αυτήν τη σταδιακή αυτοκτονία μοιάζει να μην τη συνειδητοποιούμε όλοι, οι αριθμοί είναι αμείλικτοι, τα ποσοτικά δεδομένα αδιαμφισβήτητα. Έχει κηρυχθεί πόλεμος κατά της νέας γενιάς, κατά της επόμενης Ελλάδας.
«Αν λάβει κανείς υπόψη του το σύνολο σχεδόν της δημόσιας συζήτησης, τότε εύκολα θα διαπιστώσει πως αντί να ψάχνουμε την αιτία του προβλήματος, κάνοντας μαγνητική τομογραφία πάνω στο πρόβλημα, αρκούμαστε σε έναν ευρυγώνιο φωτογραφικό φακό που αποτυπώνει μόνο την επιφάνεια», επισημαίνει.
«Είναι ιστορική, εθνική ανάγκη να εφαρμόσουμε τώρα μια ανατρεπτική αναπτυξιακή στρατηγική για την Ελλάδα που αγωνίζεται καθημερινά μέσα από  επιχειρήσεις,
συμπράξεις, κοινωνικές συλλογικότητες, τεχνολογικά startups, καθώς και μέσα από το κράτος. Στο εργοστάσιο, στο χωράφι, στο εργαστήριο, στο γραφείο, στις αίθουσες
διδασκαλίας, στον πολιτισμό, στα γράμματα, στον ακτιβισμό», αναφέρει ο κ. Ραγκούσης περιγράφοντας την αποστολή του νέου κόμματος.
Την παρουσίαση του κόμματος θα κάνουν οι: Η.Καρανίκας – γιατρός, Α.Μανούρας – γεωπόνος επιχειρηματίας, Α.Οικονόμου – ψυχίατρος, Γ.Ραγκούσης – οικονομολόγος, Π.Σφηκάκης – δικηγόρος, Φ.Τσικρικτσή – ιδιωτική υπάλληλος, Ε.Κρομμύδα – εκπαιδευτικός.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου