28.5.16

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΕ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΓΥΘΕΙΟ !!! ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ !

ΤΟΥ: ΑΝΤΩΝΗ . Α. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
 
Τα συζητούν παντού .Τα θεωρούν ως αυτονόητη διαδικασία, και ενώ μιλάνε για πρακτικές ανηθικότητας ουδείς(Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) αντιδρά!!!

Μέσα από το FB πληροφορήθηκα τη σφαγή του Τσικλητήρα στο Κιβέρι από τον μουτζαχεντίν του περίεργου Σωμαρακάκη που μοιράζεται την …πίτα των ορισμών με τον Γενναίο, άλλο ταλέντο και αυτό, διαιτητή Ιωσήφ Σφακιανάκη, που ακύρωσε κανονικό γκολ ως ..οφ-σαιτ που είδε μόνο αυτός και το αποκορύφωμα ότι ΑΓΝΟΗΣΕ προκλητικά τον πειθαρχικό κώδικα για την ρήψη αντικείμενου (Αρθρο 15) εναντίον ποδοσφαιριστή!!!

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ

Κρυμμένοι στα λαγούμια τους ,τόσο ο πρόεδρος της ΚΕΔ Καραμελίδης που κάνει τα ίδια όργια και χειρότερα στην Ημαθία ,και θα έχω λιαν συντόμως ρεπορτάζ με τις… ομορφιές του. Του συνταξιούχου προέδρου που την ώρα που οι άλλοι συνταξιούχοι πεινάνε ,αυτός κατεβαίνει με το Τζίπ πετρέλαιο κάθε 10ημερο στην Αθήνα και εισπράττει τα..οδοιπορικά του.
Κρυμμένοι και οι Σωμαρακάκηδες και οι Γενναίοι .
Να βγουν να πουν τι και σε ποιόν;
-Να βγουν και να πουν γιατί δεν όρισαν αξιολογημένους διαιτητές Β΄ Εθνικής σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια όπως τα μπαράζ για την Γ΄ Εθνική;
-Να βγουν και να πουν γιατί την ίδια ώρα που ο διαιτητής Σφακιανάκης καταδίκαζε σε ήττα την ομάδα του Τσικλητήρα στο Κιβέρι ,η διεθνής διαιτητής στις… γυναίκες Θάλεια Μήτση στην έδρα της Δόξας στη Μεγαλόπολη έκανε το δικό της… χειρουργείο απέναντι στον Ολυμπιακό Γυθείου!!!
Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έχασε την …μπάλα. Καταγγέλθηκε μάλιστα στο φύλλο αγώνα που υπέγραψε με επιφύλαξη ο αρχηγός της Ομάδας του Γυθείου ,για υβριστική συμπεριφορά απέναντι στους παίκτες.
Η διαιτητής από την ΕΠΣ Πειραιά με άκρες που φτάνουν μέχρι την …ΟΥΕΦΑ έκανε το αμίμητο!!!
Σφύριξε τρεις φορές ,που σημαίνει ότι τελείωσε το παιχνίδι!!!Συνέχισε το ματς με το Γύθειο να έχει και δοκάρι. Φυσικά φρόντισε να βγάλει 3 κόκκινες κάρτες και να αποδεκατίσει την ομάδα και για τα επόμενα ματς. Όλα …μελετημένα με τις κατάλληλες οδηγίες προς… ναυτιλλόμενους.
ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗ-ΣΩΜΑΡΑΚΑΚΗ-ΓΕΝΝΑΙΕ 
λέτε  να ήταν εντελώς συμπτωματικές την ίδια ώρα οι σφαγές του Τσικλητήρα και του Γυθείου ;,και εντελώς συμπτωματικά ευνοημένη ήταν η ομάδα της Δόξας Μεγαλόπολης;
Και αναρωτιέμαι ενώ ο Προύτζος τελευταία δεν είναι και στα πάνω του ,ποιοι και γιατί επέλεξαν να του κάνουν τέτοια δώρα στα μπαράζ της Γ΄ Εθνικής; Δεν θα μπω στο κόπο να ρωτήσω τον δάσκαλο Οικονομίδη που κάνει το πρόεδρο στη θέση του Άρη Σταθόπουλου ,που ήταν στο Κιβέρι και δεν αντέδρασε καν στη σφαγή του Τσικλητήρα ενώ αγνοούσε το άρθρο 15 του πειθαρχικού κώδικα για την διακοπή άγονα!!!
Αναρωτιέμαι όμως τι μπορεί να λέει ο Άρης Σταθόπουλος για το χειρουργείο που γίνεται στην Μεσσηνιακή ομάδα για το χατίρι του Κολλητού του Νίκου Προύτζου;

ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ

Παρασκευή πρωί ,όπως τους συμβούλευσα οι παράγοντες του Τσικλητήρα πήγαν στην Ένωση Μεσσηνίας και κατέθεσαν γραπτό αίτημα (Φώτο)για αλλαγή του Καμικάζι από την Κόρινθο ,με αξιολογημένο ρέφερι της Β΄ Εθνικής και υπέρ-παρατηρητή στο ματς.

Για να πάρουμε χαμπάρι τι γίνεται ,είναι σαν να μην έγινε ποτέ το αίτημα!!!
Ήμουν σίγουρος ότι θα συνέβαινε κατή τέτοιο.
Και πάλι ντροπή και αίσχος Καραμελίδη και Γενναίε…
-Μου δίνεται το δικαίωμα να μην σας σεβαστώ καθόλου.
-Με εξοργίζεται και είμαι έτοιμος να εκραγώ.
-Μου δίνεται το δικαίωμα να υποστηρίξω ότι λειτουργείται με πρακτικές «Καμόρα»
-Γιατί συγκαλύπτεται ένα διαιτητή ,τον Σφακιανάκη που αγνόησε τον πειθαρχικό κώδικα!!!
-Γιατί δεν αλλάξατε το καμικάζι από την Κόρινθο Ρούτση που είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για ένα τέτοιο παιχνίδι.
-Γιατί εξόφθαλμα με κάνετε να νοιώθω βεβαιότητα ότι οι αποστολές του Σφακιανακη στο Κιβέρι, και της Μήτση στη Μεγαλόπολη υποκρύπτουν δόλο και σκοπιμότητα.
Εσείς δώσατε τα δικαιώματα και προκαλείτε με την στάση σας και την συμπεριφορά σας μια ολόκληρη περιοχή.
Εσείς καταστρέφεται το ποδόσφαιρο και απομακρύνεται τον κόσμο από αυτό.
Εσείς υγιείς ομάδες όπως ο Τσικλητήρας που έκανε νταμπλ φέτος ,και δημιουργεί προϋποθέσεις και υποδομές για μελλοντικές διακρίσεις, τις σφαγιάζεται παραβιάζοντας εξόφθαλμα τους ισχύοντες κανόνες κανόνες .
Παίζοντας παιχνιδάκια και κάνοντας ρουσφέτια, με η άνευ χορηγών.
Είστε ξεδιάντροποι και προκαλείται την βία με όλα αυτά που κάνετε.

Ο Τσικλητήρας δεν ζήτησε την εύνοια από ΚΑΝΕΝΑΝ.

Απαιτούμε να τηρηθούν οι κανόνες του παιχνιδιού που προκλητικά και εξόφθαλμα τα εργαλεία σας σαν τον Σφακιανάκη  παραβίασαν και καταστρατήγησαν.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ

Ο ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

ΥΓ: Όσο για τον Δάσκαλο Οικονομίδη ,πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας που θα πάει από ότι έμαθα στη …Κεφαλονιά ενώ η εκπρόσωπος ομάδα του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις τον προσπερνώ.
Όπως και τον πρώην διαιτητή και νυν Βουλευτή Κωσταντινέα που θα πάει στη Πύλο και διαβεβαίωνε τους παράγοντες ότι ο Καμικάζι θα παίζει 50-50 ,λες και έχει κάνει συμφωνία μαζί του.

ΧΑΙΡΕΤΕ…

Στο επανειδείν Καραμελίδη…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου