31.5.16

ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ !!!

Αποδέκτες αποδοκιμασιών έγιναν τα τελευταία 24ωρα πολλοί υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν το παρόν σε
διάφορες εκδηλώσεις.
Σε μια περίπτωση, μάλιστα, ομιλία του Πάνου Σκουρλέτη ακυρώθηκε.
Χθες, τα αποκαλυπτήρια της τοιχογραφίας των Urbanact, που σηματοδοτούσαν και την έναρξη της ναυτικής εβδομάδας στο Βόλο έγιναν με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα.
Μέσα στο χώρο του λιμανιού είχαν συγκεντρωθεί μέλη της ΛΑΕ και του ΕΠΑΜ, τα οποία ανήρτησαν πανό και φώναζαν συνθήματα κατά του υπουργού. «Να φύγεις από εδώ», «ξεπουλημένε», «το λιμάνι δεν πουλιέται», «φάγαμε καπνογόνα για να σας βγάλουμε και είστε ό,τι χειρότερο έχουμε δει», φώναζαν μεταξύ άλλων κατά του υπουργού.

 Επεισόδια και στο μνημόσυνο του Κώστα Ηλιάκη

Χθες, αντιμετώποι με εξαγριωμένους κατοίκους της Καρπάθου ήρθαν βουλευτές Δημήτρης Καμμένος των ΑΝΕΛ και βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στο μνημόσυνο του Κώστα Ηλιάκη.
Κάτοικοι του νησιού αποδοκίμασαν τους βουλευτές την ώρα που κατέθεταν τα στεφάνια αποκαλώντας τους «ψέυτες, απατεώνες, κλέφτες, λαμόγια».
Για να ηρεμήσουν τα πνεύματα αναγκάστηκε να παρέμβει ο αδελφός του αδικοχαμένου αεροπόρου. «Σας παρακαλώ κύριοι, τιμούμε τον αδελφό μου σήμερα. Φευγάτε από εδώ, προσβάλλετε την τομη και την μνήμη του. Ντροπή σας!» είπε απευθυνόμενος σε όσους αποδοκίμαζαν.

Αποδοκίμασαν τον Φίλη
Δέκτης αποδοκιμασιών έγινε χθες και ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης καθώς προσήλθε να μιλήσει σε εκδήλωση στην Καλλιθέα. Δάσκαλοι και καθηγητές τον αποδοκίμασαν και επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο όπου μιλούσε. Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να τους εμποδίσουν με αποτέλεσμα να «ανάψουν» τα αίματα και να υπάρξει ένταση. Η εκδήλωση άρχισε με αρκετή ώρα καθυστέρηση.

 Ακυρώθηκε ομιλία Σκουρλέτη
Τέλος, ακυρώθηκε εκδήλωση στην οποία ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει ο υπουργός Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης, έπειτα από κατάληψη αντιεξουσιαστών στο κτίριο όπου επρόκειτο να γίνει.
Σε ανακοίνωσή τους, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia, οι αντιεξουσιαστές καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη του και δηλώνουν ότι είναι ανεπιθύμητοι σε κάθε γειτονιά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου