23.5.16

.ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ - Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στη Σοφία Σακοράφα


Σφοδρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στη Σοφία Σακοράφα

Με πολύ σκληρές εκφράσεις απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Σοφία Σακοράφα η οποία, είχε επιτεθεί στο πρώην κόμμα της με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου χθες από τη βουλή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για υποκλοπή της έδρας στο ευρωκοινοβούλιο ενώ θέτει και ζητήματα ηθικής καθώς αποκαλύπτει ότι η κ. Σακοράφα δεν έδωσε ποτέ συνδρομή στο κόμμα ούτε εισέφερε ποτέ στις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, σε αντίθεση με άλλους βουλευτές.
Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι: «Είναι παράδοξο η κ. Σακοράφα, η οποία μάλλον είδε την πορεία της στον ΣΥΡΙΖΑ ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση, να παριστάνει τον διαπρύσιο κήρυκα της ηθικής και της αγωνιστικότητας. Οφείλουμε, λοιπόν να της υπενθυμίσουμε τα εξής:
1. Η κ. Σακοράφα, καθόλη τη διάρκεια της συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε έδωσε ούτε ένα (1) ευρώ συνδρομής στο κόμμα, παρά την καταστατική πρόβλεψη, και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις των αρμοδίων.
2. Η κ. Σακοράφα, η οποία αυτοπαρουσιάζεται ως προστάτιδα των αδυνάμων, ουδέποτε εισέφερε ούτε ένα (1) ευρώ στις δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος.
Για το ότι η κ. Σακοράφα υπέκλεψε την έδρα στην ευρωβουλή, αρνούμενη να παραιτηθεί, δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι. Το γεγονός μιλάει από μόνο του και δείχνει την ηθική του προσώπου πολύ πιο καθαρά από οποιαδήποτε «φλογερή» και ηθικολογική δήλωση/ανακοίνωση/συνέντευξη, από αυτές που έχει συνηθίσει να κάνει η ίδια κατά ριπάς.
Τα μαθήματα και τις παραινέσεις ας τα κρατήσει για την ίδια».
Η κ. Σακοράφα σε δήλωσή της για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ότι «η σημερινή ημέρα θα στιγματίζει για πάντα την ιστορία της πατρίδας μας. Μόνο ντροπή νιώθω που κάποτε ήλπισα μαζί σας. Μόνο ντροπή που προέτρεψα και το λαό μας να ελπίσει μαζί σας. Και μόνο μια πολιτική υπόσχεση: Κάποτε -και παλεύω ώστε αυτό το κάποτε να μην είναι μακρινό- τα όνειρα θα πάρουνε εκδίκηση».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου