1.5.16

Γνωστή τραγουδίστρια δέχτηκε επίθεση με... τακούνι


Για τα ευτράπελα και τις αντιξοότητες του επαγγέλματος αλλά και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια μίλησε ανοιχτά γνωστή τραγουδίστρια.

Ο λόγος για τη...
Γωγώ Τσαμπά που όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Downtown παράτησε το σχολείο και δεν πήρε το απολυτήριο Λυκείου για χάρη του τραγουδιού ενώ σε εμφάνισή της όπως αποκαλύπτει κάποιος της άνοιξε το κεφάλι με τακούνι για λόγο που δεν μπορείς να φανταστείς.
Από μικρή ηλικία η Γωγώ Τσαμπά ανέβαινε στο πάλκο και τραγουδούσε σε πανηγύρια και χωριά, κάτι που όπως λέει δε θα άλλαζε με τίποτα μιας και αυτό της δίνει ζωή. Από την άλλη συχνά ξενύχτια σε πανηγύρια και σχολείο δεν συνδιάζονται εύκολα με αποτέλεσμα η Γωγώ να αποκοιμιέται συχνά εν ώρα μαθήματος πάνω στο θρανίο. Η κούραση ήταν και η αιτία που την οδήγησε στο να παρατήσει το σχολείο λίγο πριν πάρει το απολυτήριο Λυκείου.

"Τα πανηγύρια είναι ακόμη και σήμερα η ζωή μου. Ο αέρας που αναπνέω" λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει.

"Ένα πρωί σηκώθηκα από το κρεβάτι, πέταξα την τσάντα στο πάτωμα και ανακοίνωσα στη μάνα μου, ότι δεν πάω ξανά σχολείο. Ήθελα μία τάξη για να πάρω το απολυτήριο του λυκείου".


Όσο για την επίθεση με το τακούνι;

Πρόκειται για παλιό περιστατικό κι από τα ευτράπελα που συνάντησε στα πανηγύρια. Όπως θυμάται η Γωγώ, τραγουδούσε στη Φθιώτιδα όταν ένας μερακλωμένος θαμώνας της έβγαλε τη γόβα κι άρχισε να τη χτυπά στο κεφάλι...

"Πολλά ευτράπελα μου έχουν συμβεί στα πανηγύρια. Τραγουδούσα θυμάμαι σε ένα χωριό της Φθιώτιδας. Με πλησιάζει ένας, μου βγάζει τη γόβα και αρχίζει να με χτυπά με το τακούνι το κεφάλι του. Τελικά είχε μερακλωθεί τόσο πολύ που το άνοιξε" τόνισε στο downtown η ίδια.


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου