9.5.16

ΦΩΤΟ - Κατέστρεψε το πρόσωπό της, κάνοντας κάτι που αρκετές γυναίκες κάνουν σήμερα


00000000

Μια ιστορία συγκλονιστική! 
 Πρωταγωνίστρια η 23χρονη Molly Martinson, από τη Πενσιλβανία των ΗΠΑ, η οποία υποβλήθηκε πέρυσι σε επέμβαση αφαίρεσης σημαδιού εκ γενετής από το δεξί της μάγουλο. 
Το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν αυτό που περίμενε. Η επέμβαση της άφησε ένα τεράστιο έγκαυμα που καθημερινά μεγάλωνε.
“Είχα σκεφτεί να το αφαιρέσω σε μικρότερη ηλικία, αλλά ποτέ δε το έπραξα μέχρι που έμαθα τους δυνητικούς κινδύνους του σημαδιού. Δε το έκανα επειδή σκεφτόμουν ότι φαινόταν άσχημο, αλλά επειδή συνέχεια με ρωτούσαν τι έχει συμβεί στο πρόσωπό μου, δε με άφηναν ήσυχη. Έγινε κουραστικό μετά από χρόνια ερωτήσεων τι έχει συμβεί στο πρόσωπό μου.” Όταν της είπαν ότι το σημάδι της εξαπλωνόταν και μπορεί να έβλαπτε την όρασή της, η Molly αποφάσισε να προχωρήσει στην επέμβαση με λέιζερ. Κατά τις δύο πρώτες επισκέψεις, είχε ένα ελαφρύ μελάνιασμα γύρω από το σημάδι που πέρασε μέσα σε 10 μέρες.


26577031940_9232be93ce_oΕυχαριστημένη με τα αποτελέσματα, η Molly πήγε στο τρίτο ραντεβού της τον Ιούλιο του 2015, μια μέρα που περιγράφει ως την πιο τρομερή της ζωής της. Ένιωσα ότι το πρόσωπό μου καταστράφηκε και δε μπορούσα να κάνω το παραμικρό. Έτρεμα και ήμουν τρομοκρατημένη. Ένιωθα ταραγμένη σωματικά και ψυχολογικά. Ήθελα να κάνω εμετό. Την επόμενη μέρα, το μάτι της Molly ήταν πρησμένο και μελανιασμένο και το δέρμα της ήταν στη κυριολεξία καμμένο. Πονούσε για 4 εβδομάδες. Το ένιωθα σαν κάψιμο, λες και κάποιος πήρε καυτό κάρβουνο και με έκαψε. Ακόμα και το παραμικρό άγγιγμα με έκανε να κλαίω από πόνο. Δεν ήθελα να κυκλοφορήσω για μέρες, γιατί έμοιαζα λες και είχα εκτεθεί σε ραδιενέργεια. Βγήκα μερικές φορές επειδή αναγκάστηκα και όλοι με κοίταζαν επίμονα με δυσπιστία. “Χρειάστηκε πάνω από μήνα για να θεραπευτεί. Μέχρι τώρα έχω ελαφριές ουλές που διορθώνω με νέα επέμβαση. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα σημάδια εκ γενετής είναι αβλαβή, αλλά πρέπει να παρακολουθούνται τακτικά, καθώς αν επεκταθούν κοντά στα μάτια, μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στην όραση. Η κοπέλα υ΄στερα από αυτη τη δραματική εμπειρία συμβουλεύει“Δε το είχα κάνει και εύχομαι να το είχα ψάξει, καθώς έμαθα ότι ο ίδιος γιατρός είχε κάψει κάποιον που έκανε αποτρίχωση με λέιζερ.” ΠΗΓΗ: Fanpage- dailymail.co.uk

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου