26.5.16

Σοκάρει ο «δράκος» του Αμαρουσίου: Ηθελα να εκδικηθώ την πρώην μου!

ΔΙΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗ

Σοκάρει ο «δράκος» του Αμαρουσίου: Ηθελα να εκδικηθώ την πρώην μου!
Αλλοθι στην ερωτική απογοήτευση προσπαθεί να βρει ο «δράκος» του Αμαρουσίου, που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στα βόρεια προάστια το τελευταίο διάστημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας iefimerida.gr, ο 30χρονος περιπτεράς υποστήριξε στην αστυνομία ότι δεν ήθελε να βιάσει τα θύματά του, αλλά απλά να τις θωπεύει, και ότι προχώρησε σε αυτές τις πράξεις θολωμένος από την απογοήτευση που του είχε προκαλέσει το γεγονός ότι πριν από δυο μήνες τον εγκατέλειψε η Ρουμάνα φίλη του.
Ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ. αμφισβητεί τους ισχυρισμούς του 30χρονου και έχει βάσιμες υποψίες ότι πρόθεσή του δεν ήταν απλά η θωπεία... Επίσης ερευνάται η εμπλοκή του και στη δολοφονία της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε πάρκινγκ σουπερμάρκετ στο Μαρούσι, με συντριπτικά κατάγματα στο κεφάλι και γυμνή από τη μέση και κάτω.
Μέχρι στιγμής, τον έχουν αναγνωρίσει πέντε γυναίκες-θύματά του, ενώ κατά πληροφορίες πολλές γυναίκες ακόμη, μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, έχουν τηλεφωνήσει στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου προχωρώντας σε καταγγελίες, αλλά δεν έχουν αναγνωρίσει ακόμη τον δράστη.
Επίσης, η Ασφάλεια ερευνά το αν ο 30χρονος έχει χτυπήσει και σε άλλες περιοχές, πέραν του Αμαρουσίου, και για αυτό έχει μεταβιβάσει το φάκελό του και σε άλλες αστυνομικές διευθύνσεις.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο 30χρονος είχε κάνει όλες του τις επιθέσεις στην υπόγεια διάβαση της Καποδιστρίου, δίπλα σε μεγάλο σουπερμάρκετ, με εξαίρεση μία, αυτή στη Νέα Φιλοθέη όπου και συνελήφθη.
Ο 30χρονος συνελήφθη όταν προσπάθησε να επιτεθεί σε μία ακόμη γυναίκα. Ακολουθούσε το θύμα του αρκετά μέτρα και τελικά τη στρίμωξε σε ένα σημείο της οδού Αγράφων, όπου υπάρχει μία είσοδος για υπόγειο γκαράζ, της έβαλε μονωτική ταινία, όμως το θύμα αντέδρασε, ξεκόλλησε την ταινία, τον γρατζούνισε στο πρόσωπο και άρχισε να φωνάζει βοήθεια με αποτέλεσμα να σηκωθεί η γειτονιά στο πόδι.
Ο δράστης έφυγε τρέχοντας προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που κινήθηκε η γυναίκα και με τα ίδια μαύρα ρούχα (φόρμα και φούτερ με κουκούλα) και τη γρατσουνιά στο πρόσωπο, πήρε το δρόμο για την υπόγεια διάβαση της Καποδιστρίου όπου την έστησε περιμένοντας το επόμενο θύμα του. Εκεί τον συνέλαβε η αστυνομία που κινητοποιήθηκε άμεσα.
Στην τσέπη του βρέθηκε η μονωτική ταινία ενώ είχε και τη νυχιά στο πρόσωπο, από το μάγουλο έως ο μέτωπο, για την οποία αρχικά υποστήριζε ότι έγινε στο ξύρισμα!
Ο νεαρός δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία.
Χθες ο 30χρονος οδηγήθηκε στην Ευελπίδων όπου και ομολόγησε τις πέντε επιθέσεις. Ο Εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία και ο 30χρονος κατηγορούμενος θα απολογηθεί στον 27ο τακτικό ανακριτή το πρωί της Παρασκευής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου