25.5.16

ΕΦΙΑΛΤΗΣ στη Λέσβο! Συνταξιούχος στρατιωτικός βίαζε επί χρόνια τις κόρες του!

Σοκ στη Λέσβο! Συνταξιούχος στρατιωτικός βίαζε επί χρόνια τις κόρες του!Έναν απίστευτο εφιάλτη ζούσαν, μία τετραετία τουλάχιστον, στη Λέσβο, δύο από τις τρεις ανήλικες κόρες ενός 54χρονου συνταξιούχου κατώτερου αξιωματικού του Στρατού, που περιελάμβανε συχνούς βιασμούς και ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Η κόλαση που ζούσαν από τον ίδιο τους τον πατέρα περιελάμβανε ακόμα και φωτογράφηση των “κατορθωμάτων” του, τα οποία κρατούσε σε αρχείο για το παιδικό πορνογραφικό υλικό που διατηρούσε στο σπίτι του, μαζί με πλήθος από ερωτικές ταινίες που έβαζε με το ζόρι τα ανήλικα κορίτσια του να βλέπουν, πριν τα υποβάλει στο μαρτύριο που ζούσαν.
Ο 54χρονος που ζούσε στην κοινότητα Κάτω Τρίτος, της περιοχής του Γέρα στη Λέσβο, είχε τρεις κόρες, 9, 14 και 16 ετών σήμερα. Τις δύο μεγαλύτερες τις βίαζε τουλάχιστον από το 2012 όταν η μία ήταν 10 και η άλλη 12 ετών.
Όλα αυτά τα χρόνια η μητέρα τους φέρεται να μην είχε αντιληφθεί το παραμικρό, μέχρι που χθες το βράδυ ο 54χρονος βίασε ξανά την 14χρονη κόρη του και εκείνη, μην αντέχοντας άλλο, παρά τις απειλές του, αποκάλυψε την εφιαλτική αλήθεια που ζούσε εκείνη και η αδερφή της στη μητέρα της.
Η μητέρα ειδοποίησε την Αστυνομία και ο παιδεραστής συνελήφθη.
Κατά την ανάκριση, αρχικά αρνήθηκε τα πάντα, έως την στιγμή που “έσπασε” υπό την πίεση των όσων είχαν καταθέσει σε βάρος του τα παιδιά του και ομόλόγησε με κάθε αηδιαστική λεπτομέρεια τις ανείπωτες πράξεις του!
Νωρίτερα, ο 54χρονος πρώην στρατιωτικός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος του έδωσε προθεσμία να απολογηθεί στον Ανακριτή την Παρασκευή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου