28.6.16

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ! Σχεδιάζουν Οικουμενική την Ανοιξη του 2017 με πρωθυπουργό τον Σαμαρά

Η κυριαρχία του Ραχόι και η επιστροφή στην πρώτη γραμμή του πρώην πρωθυπουργού
Πιο κοντά από ποτέ η επιστροφή του Αντώνη Σαμαρά μετά την επικράτηση του Λαικού Κόμματος στις εκλογές της Ισπανίας. 
Η νίκη Ραχόι και η συντριβή των Podemos αναπτέρωσαν τις ελπίδες των σαμαρικών οι οποίοι δεν εγκαταλείπουν τα όπλα.
Ο πρώην πρωθυπουργός όπως απεκάλυψε η Καθημερινή  συμμετέχει στο τιμητικό προεδρείο του Κέντρου Wilfred Martens, που αποτελεί το think tank για το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ).
Στο προεδρείο θα συμμετάσχει μικρός αριθμός προσωπικοτήτων του ΕΛΚ, που θεωρείται ότι διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της Ευρωπαϊκής Ενωσης σε εθνικό και κοινοτικό επίπεδο: πρώην πρωθυπουργοί ή πρώην επικεφαλής της Κομισιόν και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου:
Αντώνης Σαμαράς από την Ελλάδα, Μανουέλ Μπαρόζο από την Πορτογαλία (πρώην πρόεδρος της Κομισιόν), Ζακ Σαντέρ από το Λουξεμβούργο (επίσης πρώην πρόεδρος της Κομισιόν), Βαν Ρομπέι από το Βέλγιο (πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου), ο Καρλ Μπιλτ από τη Σουηδία και ο Πέδρο Πάσος Κοέλιο από την Πορτογαλία.
Η Ελλάδα στο Κέντρο! 
 Με αυτό το σύνθημα έρχεται το Φθινόπωρο το μεγάλο κόμμα του Κέντρου- η ονομασία του οποίου θα είναι απλά Το Κέντρο. Σαμαράς, Βενιζέλος, Σημίτης, Πικραμμένος,Παπαδήμος, Αλέκος Παπαδόπουλος, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Γιώργος Φλωρίδης καλούν σε συστράτευση για την αποφυγή της χρεοκοπίας και την εφαρμογή του Κόφτη. Σύμφωνα με πληροφορίες και η Ενωση Κεντρώων του Λεβέντη θα στηρίξει την προσπάθεια. 
Στόχος είναι Οικουμενική Κυβέρνηση την Ανοιξη του 2017 χωρίς την συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ.

Το Κέντρο θεωρεί ότι είναι ανέφικτος ο στόχος του πλεονάσματος 3,5%. Κάτι τέτοιο αντιστοιχεί σε νέα Μικρασιατική Καταστροφή ενώ μετά και την τοποθέτηση της Λούκας Κατσέλη για τους Ελληνες καταθέτες που φοβούνται να επαναφέρουν τα χρήματά τους στις ελληνικές τράπεζες σε συνδυασμό με την αέναη εφαρμογή των capital controls οι συνθήκες στην οικονομία και την κοινωνία είναι πλέον ασφυκτικές.
Οι εμπλεκόμενοι στην προσπάθεια διαβλέπουν την αδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη να απογειώσει την ΝΔ και αποφάσισαν να αντιδράσουν στο Ολοκαύτωμα (όπως το χαρακτηρίζουν) της διακυβένρησης ΣΥΡΙΖΑ.





πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου