23.6.16

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ


Του: ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Θα είναι σίγουρα μία ξεχωριστή γενική συνέλευση με στοιχεία που όσο και ανατρέξουμε σε αρχεία δεν θα βρούμε ανάλογη όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Μετά από πάρα πολλά χρόνια η διοίκηση της ΕΠΟ δεν θα αισθανθεί απλά ,αλλά θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις αντιπολιτευτικές ορδές μελών της που έχουν διαμορφώσει πλέον ουσιαστική δυναμική .
Η τωρινή διοίκηση της ΕΠΟ θα κληθεί και θα προκληθεί μέχρι και θα βομβαρδιστεί από επιθέσεις μελών της που έχουν επιλέξει το απέναντι στρατόπεδο μιας ιδιότυπης και θολής (Χωρίς ηγέτη, χωρίς πρόγραμμα ,χωρίς θέσεις και πλαίσιο αλλαγών στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και στην λειτουργία της ΕΠΟ)Συμμαχίας ,που έξω-θεσμικά αλωνίζει τις ποδοσφαιρικές ενώσεις ώστε να πείσει την πλειοψηφία τους ώστε να διασφαλίζει την ανατροπή της υφιστάμενης διοίκησης.
Σήμερα λοιπόν θα ψηφίσουν η θα καταψηφίσουν οι 3άδες των ποδοσφαιρικών ενώσεων ,δηλαδή οι 180 εκπρόσωποι, τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό.
Σε ένα πρωτόγνωρα ηλεκτρισμένο κλίμα ,μετά από μια ποδοσφαιρική χρονιά που σημαδεύτηκε με κάθε λογής παρατράγουδα, και αποκορύφωμα τον Τελικό Κυπέλλου-Κωμωδία και διασυρμό  του  ποδοσφαίρου ,η απαξίωση, η αμφισβήτηση, η καχυποψία και η διαπόμπευση της τωρινής διοίκησης στην κοινή γνώμη ,είναι το αποτέλεσμα ,της συνεργασίας που εκφράζει  τις ποδοσφαιρικές οντότητες ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και του υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή που όπως και όπου μπορεί όχι μόνο ανακατεύεται αλλά σε κάθε ευκαιρία στολίζει την εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου, δηλαδή το τωρινό Δ.Σ της ΕΠΟ.
Και τι περιμένουμε να δούμε σήμερα;
-Να καταψηφίσει η συντριπτική πλειοψηφία των μελών –Ποδοσφαιρικών ενώσεων της ΕΠΟ την διοίκηση τους.
-Να απαλλαγεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από την «Εγκληματική οργάνωση» που το διοικεί!!!
-Για να έρθουν να διοικήσουν αλλά πρόσωπα το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, να αναλάβουν πόστα στην ΕΠΟ και την διαιτησία και όπου αλλού χρειάζεται.
-Αρκεί να φύγει η «Εγκληματική Οργάνωση» με την οποία όμως έγινε συνομιλητής και κατέθεσε και προτάσεις προσώπων για την συγκρότηση της νέας ΚΕΔ ο …συνέταιρος της Συμμαχίας Γιάννης Αλαφούζος αφεντικό του Παναθηναϊκού.
Λοιπόν να μη το… κουράζουμε άλλο και το ταλαιπωρούμε.
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί μια γενική συνέλευση μηνυμάτων και εντυπώσεων.
Θα αισθανθούν κάποιοι νικητές ,θριαμβευτές, ανατροπείς του κατεστημένου.
Θα …δηλώσουν παρών στην κίνηση και προσπάθεια της ανατροπής.
Θα δηλώσουν παρόν και διαθέσιμοι για εποικοδομητικό διάλογο, μέσα στον καυτό Αύγουστο που είναι …παχιές οι… μύγες.
Το τι έχει να γίνει μέσα στον Αύγουστο σας αφήνω να το φανταστείτε.
Πάντως πέραν των προέδρων ,οι άλλοι δυο εκπρόσωποι των ενώσεων που θα ψηφίσουν τον Οκτώβριο ,ουδείς μπορεί να διασφαλίσει ότι θα είναι τα ίδια πρόσωπα που σήμερα θα κάνουν τον… αντάρτη και τον εξυγιαντή του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου.
Από εκεί και πέρα το τι θα γίνει στις περισσότερες ενώσεις για αυτούς που θα ψηφίσουν τον Οκτώβριο ,επίσης σας αφήνω να το φανταστείτε.
Για αυτό και σήμερα ,μην τρελαθεί κόσμος και κοσμάκης και παρασυρθεί πιστεύοντας ότι δολοφονήθηκε το ΤΕΡΑΣ.
Είπαμε εντυπώσεις και …μηνύματα θα έχουμε σήμερα από πρόθυμους προέδρους και κάποιους άλλους που συμπληρώνουν τις 3άδες .
Το τι θα δούμε και τι θα γίνει στο νέο πρωτάθλημα μην έχετε ψευδαισθήσεις ότι θα εμπεριέχει συγκλονιστικές αλλαγές.

Ακόμη και οι  ίδιοι που δημιούργησαν, συντήρησαν, και υποστήριξαν το ΤΕΡΑΣ αποφασίσουν να το δολοφονήσουν…

Είναι βέβαιο ότι θα έχει προλάβει να γεννήσει…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου