18.6.16

Μυστήριο με την εξαφάνιση του πολύτεκνου πατέρα Θανάση Στεργιώτη

Το γρίφο ενός πολύτεκνου πατέρα που αγνοείται τους τελευταίους πέντε μήνες από το Νεοχώρι Κυλλήνης στην Ηλεία, προσπάθησε να λύσει το «Τούνελ» την Παρασκευή 17 Ιουνίου.

Την εξαφάνιση του Θανάση Στεργιώτη 52 χρόνων, καλύπτει πυκνό σκοτάδι. Οι περίεργες κινήσεις των φίλων του προκαλούν ερωτηματικά που καίνε την οικογένεια του…

Η κόρη του Ελένη, που είναι το συγγενικό πρόσωπο που του μίλησε για τελευταία φορά, βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής.

Το τελευταίο διάστημα πριν εξαφανιστεί συγκατοικούσε με έναν φίλο του. Στα μέσα Ιανουαρίου η κόρη του τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να συνεννοηθούν πότε θα κατέβαινε στο χωριό για να τον συναντήσει. Της είπε πως βρισκόταν καθ’ οδόν για το χωριό από την Αθήνα, με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας φίλος του. Το ίδιο βράδυ επιχείρησε να τον καλέσει ξανά. Απάντησε ένας άγνωστος άνδρας που της είπε πως ο πατέρας της είχε ξεχάσει το κινητό του τηλέφωνο και να του πει να περάσει να το πάρει.

Σχεδόν ένα μήνα αργότερα στις 20 Φεβρουαρίου, ένας φίλος του αγνοούμενου πήγε στο σπίτι της μητέρας του, άφησε την συσκευή του τηλεφώνου κι έφυγε. Εκείνη πήγε το κινητό στην αστυνομία, κι εκεί διαπίστωσαν ότι ήταν σβησμένες όλες οι επαφές και οι κλήσεις.

Μάρτυρας ισχυρίστηκε στην εκπομπή πως ένα μήνα πριν χαθεί, είχε άγριο καβγά στην πλατεία των Λεχαινών με τον άνθρωπο που παρέδωσε αργότερα το κινητό του τηλέφωνο στη μητέρα του.

Ο Θανάσης Στεργιώτης έχει ύψος 1.80 και είναι αδύνατος.


anikolouli

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου