28.6.16

ΒΙΝΤΕΟ - Ξεγύμνωσε και έδειρε την ερωμένη του άνδρα της στη μέση του δρόμου

«Ούτε στην κόλαση δεν υπάρχει οργή σαν της περιφρονημένης γυναίκας».

Μπορεί αυτό το ρητό να προέρχεται από ένα βρετανικό θεατρικό έργο του 17ου αιώνα, όμως η εκδικητική διάθεση μιας απατημένης συζύγου είναι ένα ζήτημα διαχρονικό και... διεθνές, όπως δείχνει ξεκάθαρα ένα βίντεο από την Κίνα, το οποίο κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.
Στο εν λόγω κλιπ, μία ομάδα γυναικών επιτίθεται με απίστευτη βιαιότητα εναντίον μίας γυναίκας την οποία κατηγορούν, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ότι «πήγε» με τον άνδρα μίας από αυτές.
Οι γυναίκες έχουν περικυκλώσει τη νεαρή γυναίκα, η οποία είναι πεσμένη στο έδαφος ημίγυμνη και δέχεται τις βρισιές και τα χτυπήματά τους. Η απατημένη σύζυγος (με την μπεζ μπλούζα) αρπάζει την αντίζηλό της από τα μαλλιά και την χαστουκίζει επανειλημμένα στο πρόσωπο.
Το ανυπεράσπιστο θύμα της δέχεται στη συνέχεια τα χτυπήματα και των άλλων γυναικών, που την κλωτσούν και προσπαθούν να σκίσουν και τα υπόλοιπα ρούχα της. Δυστυχώς, η παρέμβαση μιας ηλικιωμένης που προσπαθεί να σώσει τη νεαρή δεν έχει αποτέλεσμα και η κακοποίηση συνεχίζεται μπροστά στα μάτια των περαστικών που δεν κάνουν τίποτα για να βοηθήσουν.
Το περιστατικό πιστεύεται ότι έλαβε χώρα στο Μποζού, στην επαρχία Ανχουί της ανατολικής Κίνας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου