24.6.16

ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ : «ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ…»

ΤΟΥ:ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
Μήνυμα και τάση ανατροπής της υφιστάμενης διοίκησης έβγαλε η οριακή υπερψήφιση(88-82) του διοικητικού απολογισμού της ΕΠΟ, από τις ενώσεις μέλη της, εν όψει των εκλογών του Οκτωβρίου.
Ο αποκλεισμός της ΕΠΣ Άρτας ανάγκασε τον πρόεδρο της  Θανάση Τρομπούκη να υποβάλλει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου και απειλήθηκε με σύλληψη ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γκιρτζίκης. Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου Κρήτης Νίκου Τζωρτζογλου όπου μεταξύ άλλων επεσήμανε  πως ο τελικός Κυπέλλου έγινε με «τροφίμους φυλακών» και συμπλήρωσε: «Φανταστείτε τι θα γίνει τον Οκτώβριο που θα είναι εκλογές. Θα έχουμε 17 νεκρούς και και163 τραυματίες»
Αναλυτικά είπε
«Εναρμονιστήκαμε εμείς με το καταστατικό της FIFA, εναρμονίστηκαν και αυτοί με εμάς. Ζούμε σε μία πολύ όμορφή χώρα αλλά σε ένα άθλιο ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Αμφιβάλλω αν αυτό το πράγμα που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο συμβαίνει και σε άλλες υπανάπτυκτες χώρες. Φανταστείτε τι θα γίνει τον Οκτώβριο που θα είναι εκλογές. Θα έχουμε νεκρούς και τραυματίες. Εμείς όλοι δημιουργήσαμε αυτές τις συνθήκες.

Ο κ. Γκιρτζίκης από εσάς βγήκε, εσείς τον εκλέξατε. Μόνο εγώ δεν τον ψήφισα. Αυτές οι διαιτησίες σφαγές του Δράμαλη κάθε Κυριακή μόνο τώρα έγιναν. Θυμάστε τι έγινε στον τελικό του Ατρομήτου με την ΑΕΚ; Φέτος είχαμε άλλο τρελό, μόνο 300 άτομα σε τελικό με τρόφιμους φυλακών.

Γιατί δεν κάνατε τον τελικό στο προαύλιο του Κορυδαλλού; Όπως το πάει ο κ. Κοντονής του χρόνου θα γίνει τελικός χωρίς ποδοσφαιριστές. Το έχει παρακάνει ο κ. Κοντονής, αρχιδιαιτητής έχει γίνει. Πρόεδρος αδειοδοτήσεων, πρόεδρος εφέσεων. Πολύ πιθανό και επόμενος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας. Εμείς του δώσαμε την δυνατότητα να γίνει έτσι. Είμαστε ένα μπακάλικο, σούπερ μάρκετ που αντί για φακές κάποιοι αγοράζουν συνειδήσεις»
Διαιτησία ξαναλέω τι λειτουργεί; Για τον ερασιτέχνη παράγοντα δεν υπάρχει καμιά προσοχή Δεν έχουν πάρει εδώ και 7 χρόνια ένα ευρώ. Μιλάμε για το πρόβλημα των τεσσάρων μεγάλων. Εμείς θα πρέπει να πηγαίνουμε εκεί που μας καλούνε. Έχουμε 180 ψήφους και πάμε στους τέσσερις μόνο. Έχουμε πρόβλημα αλλά έχουμε και λύση που είναι η ψήφος μου. Και σε αυτή την διοίκηση υπάρχουν άτομα.

Και το 2004 που πήραμε το Euro κάποια από αυτά τα πρόσωπα ήταν στην διοίκηση.
Φταίνε οι αρχές. Έχω πει τόσες φορές να βρούμε όλοι μαζί κοινές λύσεις αλλά πάντα κάποιος την κοπανάει. Θα την κάνω ξανά όμως την προσπάθεια μου. Αν συνεχίσουμε έτσι ούτε πρωτάθλημα θα αρχίσει αλλά θα χυθεί πολύ αίμα».
«Το αυτοκίνητο είναι ένα σαραβαλάκι. Αυτό το κόκκινο αυτοκινητάκι κάποιοι θέλουν να το βάψουν μαύρο κίτρινο πράσινο. Ε λοιπόν όχι εγώ το θέλω μπλε αυτό το αυτοκινητάκι. Αυτό το κάρο που είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να αλλάξει, όχι να βαφτεί άλλο χρώμα. Θέλει επισκευή και μετά πέταμα. Αν πάει έτσι θα βρωμίσει την χωματερή. Με καινούργια ανταλλακτικά πρέπει να φτιαχτεί καινούργιο αυτοκινητάκι. Όχι με φαντάσματα του παρελθόντος. Όχι με μπράβους. Εγώ ντρέπομαι για το πώς έχει γίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι. Τώρα πλέον είναι είδηση όταν ένα ματς δεν είναι στημένο. Όπως το πάμε θα σκοτωθούνε άνθρωποι. Όλοι λέτε πάρε με στο σταθερό. Όλες οι εταιρίες κινητής πάνε για κλείσιμο γιατί όλοι φοβάστε μην πάτε στο γραφείο αυτού του περίεργου. Πως γίνεται τόσες κασέτες να είναι σε ένα κανάλι. Μπαίνω και σε κάτι που πρέπει να γίνει. Θα ήθελα να δείτε για την ιστορία της Γ' Εθνικής να γίνει από φέτος. Δεν είναι δυνατόν να συντηρηθούνε αλλιώς»
Το δεξί χέρι του Γκαγκάτση που είναι εκ των ηγετικών στελεχών της Συμμαχίας, Βασίλης Χατζηαποστόλου πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς στην ομιλία του μεταξύ άλλων είπε «Θα φύγετε κανονικά σε τρεις μήνες από την πόρτα και όχι από το παράθυρο. Δυστυχώς βιώνουμε και στην ΕΠΟ ότι και σε όλους τους τομείς ,την επέλαση των μετρίων…» Για να δεχτεί την επίθεση Γκιρτζίκη ότι  είναι ο πιο πολύδάπανος σύμβουλος της ΕΠΟ με όσα εισπράττει ,γεγονός που προκάλεσε και την έκρηξη του μακεδόνα παράγοντα.
Δεν ξέρω σε ποιο βαθμό θα πρέπει να αποδεχτώ η και να δικαιολογήσω τους πανηγυρισμούς της αντιπολίτευσης. Ούτε βεβαίως είμαι σε θέση να κάνω τον καλοκαιρινό προϋπολογισμό της που θα πρέπει να δαπανήσει για να διατηρήσει και φυσικά να αυξήσει την σημερινή της δυναμική. Αυτό που γνωρίζω και είμαι βέβαιος έχει να κάνει με το ατελείωτο παζάρι σε πανελλαδικό επίπεδο που θα γίνει τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβρη. Ήδη υψηλόβαθμα στελέχη της Συμμαχίας έκλειναν ραντεβού από σήμερα με εκπροσώπους ενώσεων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου