10.6.16

Euro 2016: Στην έναρξη της διοργάνωσης αφιερωμένο το σημερινό Google doodle

Doodle για το Euro 2016 από την Google. 

Απόψε η έναρξη της διοργάνωσης με τη Γαλλία να υποδέχεται τη Ρουμανία. 

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε όλη τη χώρα 

 Ξεκινά και επίσημα το Euro 2016 στα γαλλικά γήπεδα, με το εναρκτήριο παιχνίδι του τουρνουά να είναι αυτό ανάμεσα σε Γαλλία και Ρουμανία. H Google αφιερώνει το σημερινό της doodle στην έναρξη της μεγάλης διοργάνωσης, που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τον επόμενο μήνα.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχει λάβει άλλωστε η γαλλική κυβέρνηση. Η αστυνομική διεύθυνση του Παρισιού είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια του Σταντ ντε Φρανς και του Παρκ ντε Πρενς, των περιοχών όπου θα συγκεντρώνονται οι οπαδοί και το Σεν Ντενί, καθώς και 4 ξενοδοχείων διαμονής των ποδοσφαιριστών, δύο ξενοδοχείων της UEFA και του διεθνούς κέντρου επικοινωνιών.
"Θα παραλύσουμε τη χώρα κατά τη διάρκεια του Euro. Απαιτούμε την άμεση απόσυρση του νόμου για το εργασιακό" ανέφερε διαδηλωτής μιλώντας στο Euronews. Εξαιτίας των απεργιών χειρόφρενο έχουν βάλει και οι γαλλικές αμαξοστοιχίες, δυσχεραίνοντας τις μετακινήσεις.
Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Euro, Ζακ Λαμπέρ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα των απεργιών.
"Σε ότι αφορά στην εξέλιξη των απεργιών δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες από εσάς. Είναι ένα ζήτημα που δυστυχώς δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Θα θέλαμε οι μετακινήσεις να γίνονται όσο το δυνατόν πιο ομαλά".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου