28.6.16

Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ! Ο Κώστας Καραμανλής έχει άποψη για το Euro 2016!

Κι όμως, η πληροφορία ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι απογοητευμένος από το Euro (σ.σ.: το 2016 της Γαλλίας, όχι το νόμισμα) ίσως είναι η πιο χρήσιμη άχρηστη πληροφορία για τον γνωστό μας άγνωστο, τον ιστορικό του μέλλοντος (σ.σ.: και μόνο γι’ αυτόν, αφού για όλους τους άλλους είναι παγερά αδιάφορη).
Το γεγονός όμως ότι εν μέσω Brexit, σε μια Ευρώπη που βρίσκεται σε αναστάτωση και με το όνομα του τέως Πρωθυπουργού να επανέρχεται όλο και συχνότερα στις συζητήσεις για τη δημιουργία του ελληνικού χρέους (σ.σ.: βλέπε πρόσφατες δηλώσεις Αλμούνια), οι «κύκλοι» του θεωρούν σκόπιμο να μας ενημερώσουν για τις απόψεις του περί Euro, εξηγεί πολλά. Και πρώτα απ’ όλα πώς
καταντάει κάποιος (σ.σ.: ελλείψει άλλων ικανοτήτων) να περάσει τη ζωή του υπό την ιδιότητα του «κύκλου Καραμανλή».
Δηλαδή, στη σκέψη κάποιου «κύκλου» ακούγεται επικοινωνιακά ιδιοφυές να προβάλει το προφίλ του «αναίσθητου που δεν καταλαβαίνει τίποτα και που αν δείξει ότι ενδιαφέρεται για το ποδόσφαιρο θα γίνει συμπαθής και κανείς δεν θα δώσει σημασία στα άλλα. Κάτι σαν «μπορεί να μην απαντάω για το έλλειμμα που έφτασε επί των ημερών μου στη  στρατόσφαιρα, αλλά επειδή είμαι σαν εσάς θα μου το συγχωρήσετε μωρέ, έτσι δεν είναι».
Με άλλα λόγια η διαρροή των «κύκλων» επιβεβαιώνει κατά κάποιο τρόπο τις υποψίες για τις ευθύνες του πρώην Πρωθυπουργού. Διότι δείχνει πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι κάποιοι που όχι μόνο επιμένουν να δηλώνουν πως ο Κώστας Καραμανλής είναι «χρυσή εφεδρεία» αλλά που επίσης πιστεύουν ότι οι οπαδοί (σ.σ.: όσο φανατικοί κι αν είναι) μπορεί να εντυπωσιαστούν από το γεγονός ότι η «χρυσή εφεδρεία βλέπει ποδόσφαιρο».
 
 
 
protagon.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου