28.7.16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - 1ος Πανελλαδικός Διαγωνισμός Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016»

Στο ρυθμό του 1ου Πανελλαδικού Διαγωνισμού Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016» αρχίζει να ζει η πόλη της Καλαμάτας! 
 
Το ενδιαφέρον γι' αυτό το μεγάλο event που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2016 είναι αρκετά μεγάλο, με αρκετούς επιχειρηματίες της μεσσηνιακής πόλης, αλλά και όχι μόνο να στέκονται στο πλευρό των διοργανωτών.
 
Μία εξ’ αυτών είναι και η κα Άννα Ταβουλαρίδη και η εταιρία της Princess fashion. Η εξαιρετική fashion designer των Princess και Bonjour Mademoiselle, με καταγωγή από την Καλαμάτα δεν μπορούσε να λείψει από αυτό το μεγάλο event της γενέτειράς της! Και βάζει το όνομά της σε περίοπτη θέση στη λίστα εκείνων που στηρίζουν τον Διαγωνισμό Ομορφιάς, προσφέροντας τα εντυπωσιακά φορέματα με τα οποία θα βαδίσουν οι φιναλίστ στην πασαρέλα τη βραδιά του τελικού! 
 
Οι διοργανωτές του 1ου Πανελλαδικού Διαγωνισμού Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016»  και η οργανωτική επιτροπή του μεγάλου event θέλουν να ευχαριστήσουν την κα Άννα Ταβουλαρίδη, για την προσφορά της αυτή. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που για δεύτερη φορά θα ντύσω φιναλίστ διαγωνισμού μου με τα εντυπωσιακά και κομψότατα ρούχα της καλής μου φίλης, της καλαματιανής Άννας Ταβουλαρίδη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διοργανωτής των Καλλιστείων Νίκος Μπάμπαλης.
 
Ο… χορός των δώρων και των χορηγιών φυσικά θα συνεχιστεί, όπως και οι εκπλήξεις για τις διαγωνιζόμενες!
 
Μη λείψει κανείς !
 
Περισσότερες πληροφορίες για τα «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016» μπορείτε να ζητήσετε από τον κ. Νίκο Μπάμπαλη στο τηλ. 6940894066. Καθώς στο προφίλ του διαγωνισμού στο Facebook https://www.facebook.com/BeautyEleganceContest/
 
Δηλώσεις συμμετοχής
 
Αν είστε ωραίες από 17 έως 25 ετών και επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον 1ο Πανελλαδικό Διαγωνισμό Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016», μπείτε στο παρακάτω link, συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται και πάρτε θέση για την διεκδίκηση του στέμματος,  που θα σας ανοίξει την πόρτα για παρουσία σε διεθνείς διαγωνισμούς, αλλά και συνεργασιών με εγνωσμένες εταιρίες μόδας.
 
Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ: 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου