«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

27.7.16

ΦΩΤΟ - Αυτό είναι το «σατανικό» ζευγάρι των ομοφυλόφιλων που βίασε τον 12χρονο γιο του ενός

poutΣτη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δύο ομοφυλόφιλων, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 8 Ιουλίου 2016, δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης του Ανακριτή του Πρωτοδικείου Ναυπλίου, κατηγορούμενοι για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, ο Θωμάς Ισαακίδης που είναι ο πατέρας του παιδιού μαζί με τον σύντροφό του Πέτρο Πετρίδη κατηγορούνται ότι βίασαν από κοινού και κατ' εξακολούθηση τον 12χρονο γιο του Ισαακίδη, που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες αφού αντιμετωπίζει ελαφρά νοητική στέρηση.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους :
Α) Θωμά Ισαακίδη του Δημητρίου και της Βασιλικής, γεννηθέντα την 13-1-1981 στην Αθήνα.
vias
Β) Πέτρο Πετρίδη του Χρήστου και της Αργυρώς, γεννηθέντα την 15-5-1979 στην Αθήνα.
vias1
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου, από τέτοιες εγκληματικές συμπεριφορές και την αξίωση της Πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν με αφορμή την παρούσα.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου