29.7.16

Εξαϋλώνοντας την Αριστερα! Το μήνυμα του Άρη πριν αυτοκτονήσει που ξέχασε στα 42 του ο Τσίπρας

Πριν λίγο καιρό ο Αλέξης Τσίπρας πήρε ένα δώρο από κάποιον βουλευτή του, ένα βιβλίο για τον πρωτοκαπετάνιο του ΕΛΑΣ Άρη Βελουχιώτη. 

Μάλλον πρόωρο δώρο για τα  γενέθλια του πρωθυπουργού που κλείνει τα 42 έτη. 
  Γενέθλια που συμπίπτουν με περιστατικά αλαζονείας αλλά και μεγάλης ηθικής απαξίωσης για την κυβέρνηση του. Είναι αυτά τα «μικρά και μεγάλα» που δείχνουν οτι τα στελέχη του πολύ πρόωρα υπέκυψαν στην κρυφή και φανερή γοητεία της μπουρζουαζίας και της εξουσίας. Δεν έχει νόημα να απαριθμηθούν για μια ακόμη φορά. Έχει νόημα όμως να επισημανθεί η απόλυτη ομερτα απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα από πλευράς Μαξίμου αλλά και από τα μεσαία και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει έστω κάποιος να πει έστω κάτι…. Να πεί ένα «‘ωπα σύντροφοι»… Η απόλυτη σιωπή…
Δεν είναι απλά οτι αν ήταν άλλη κυβέρνηση θα είχαν ξηλωθεί τα πλακάκια για μικρότερης σημασίας περιστατικά. Είναι οτι αυτή η σιωπή είναι χειρότερη από τα ίδια τα περιστατικά και τα φαινόμενα αυτά. Απέχει πολύ η Αριστερά αυτής της σιωπής από εκείνη που δεν «δεχόταν ηθική μύγα στο σπαθί της». Θα διάβασε ίσως ο πρωθυπουργός στο βιβλίο για τον Άρη που κρατούσε,  για την απίστευτη αυστηρότητα του Καπετάνιου του ΕΛΑΣ σε ηθικά ζητήματα δίνοντας πάντα ο ίδιος το παράδειγμα. Στη σφαίρα του θρύλου είναι το περιστατικό (που αναφέρεται στη γνωστή βιογραφία που συνέγραψε ο Δ. Χαριτόπουλος) με ένα αντάρτη που είχε σχεδόν λιμοκτονήσει και ο οποίος πήρε ένα βράδυ… ένα κοτόπουλο από το κοτέτσι ενός χωρικού… Ο Άρης  όταν το κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης του… κοτόπουλου, χωρίς να περάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο, μπροστά σε όλους ρώτησε τους αντάρτες αν αληθεύει. Ο… ένοχος δεν κρύφτηκε… Σήκωσε το χέρι του και ομολόγησε την… πράξη του! Ο Άρης με βαριά καρδιά αλλά χωρίς δισταγμό, μπροστά στους εμβρόντητους χωρικούς, προχώρησε στην… παραδειγματική τιμωρία του αντάρτη τον οποίο μάλιστα συμπαθούσε ιδιαίτερα.. Μπορεί να υπάρξει κάποιος άραγε που να ισχυριστεί οτι υπάρχει σήμερα ο αντάρτης που θα σηκώσει το χέρι και θα πει οτι… πήρε το κοτόπουλο αλλά και ο Καπετάνιος που δεν θα δεχτεί να χλευάζεται η ομάδα του για ένα… κοτόπουλο. Κάτι πολύ στραβό έχει πάει με το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς που κάποιοι φρόντισαν να εξαϋλώσουν. Και δεν τους σώζει… η με σαμπάνιες και πάστες «αλα Πολάκη» επίκληση του Άρη. Ο Άρης μόνος και προδομένος, με τις τελευταίες του κουβέντες λίγο πριν αυτοκτονήσει σα να προφήτευε αυτούς που θα σκύλευαν στο όνομα του την Αριστερά και τους αγώνες του . «Έζησα 42 χρόνια. Και καλά και άσχημα. Σκεφτείτε τώρα τι θα κάνετε εσείς»…. είπε ο αρχικαπετάνιος και έστρεψε το πιστόλι στον εαυτό του….

  ΥΓ. Ένα μικρό βίντεο με την μαρτυρία του Παπα Ανυπόμονου που θα πρέπει να ξαναδουν οι χαρωποι εκδρομείς του Μαξίμου

  ΓΙ.ΠΑΠ- http://thecaller.gr/

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου