2.7.16

5 μυστικά για να φορέσει το παιδί γυαλιά ηλίου!

Ένα αξεσουάρ απολύτως απαραίτητο μπορεί να φαντάζει ως το πιο ενοχλητικό και περιττό αντικείμενο στην καθημερινότητα των παιδιών.

Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να πείσεις ένα παιδί να φορέσει γυαλιά ηλίου αλλά όχι ακατόρθωτο. 
Η πρώτη επαφή με το αντικείμενο είναι καθοριστική για τη σχέση που θα έχει το παιδί μαζί του εφεξής και γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε μικρά μυστικά που θα μετατρέψουν τα γυαλιά ηλίου στον καλύτερο φίλο του παιδιού.
  1. Στα παιδιά κάτω των 3 ετών, που το σχήμα του προσώπου τους δεν έχει ακόμα διαμορφωθεί, πρέπει να προσέξετε ο σκελετός να εφαρμόζει καλά στο πρόσωπο, να είναι άνετος, ελαφρύς και να στέκεται όσο το δυνατόν καλύτερα στη μύτη, ώστε οι φακοί να μην αγγίζουν τις βλεφαρίδες.
  2. Τα μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά αφήστε τα να επιλέξουν εκείνα έναν σκελετό της αρεσκείας τους.
  3. Στα νήπια το μυστικό είναι να επιλέξετε σκελετό σε ωραίo χρώμα και μοντέρνο design, ώστε να είναι ελκυστικό στα μάτια τους.
  4. Αποφύγετε γυαλιά ηλίου που πωλούνται ως παιχνίδια. Ένα ζευγάρι γυαλιών που εφαρμόζει καλά και έχει υψηλής ποιότητας φακούς σίγουρα θα φορεθεί πιο εύκολα.
  5. Επιλέξτε γυαλιά με όχι πολύ σκούρους φακούς. Η επιλογή πιο ανοιχτόχρωμων φακών συνηθίζεται και φοριέται ευκολότερα από τους λιλιπούτειους φίλους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου